HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: A Nagy Emília ügy

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.09.22.
 Vasárnap
Ma Móric napja van.
Holnap Tekla napja lesz.
   EUR árfolyam
   332,50 Ft
   CHF árfolyam
   303,66 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 12. 08. 10:22     


Adorján György

A Nagy Emília ügy
Bizony mondom néktek, nagy az Isten állatkertje és a legtöbb helyen nincs is kerítés!

Orvosi műhibák tömkelegéből is kiemelkedik, ha valakinek nem fájós fogát húzzák ki az éjszakai ügyeleten, hanem a mellette lévőt, az meg már egyenesen elviselhetetlen, ha nem beteg térdét műtik meg, hanem az egészségeset. Ezek a tévesztések az egészségügy amúgy is legyengült állapotú tekintélyét tovább rontják.

 

És mi a helyzet a hír TV-nél? Ott pedig letámadják Nagy Emíliát esztelenül, a névrokona helyett, csak azért, mert őt is úgy hívják. Mert a hatalom mai helyzetében ezerrel kell ócsárolniuk mindent, ami ellenzéki, vagy annak tűnik. Így aztán nem csoda, hogy ebben a szokásos karaktergyilkos hadjáratban megtalálták az ellenzéki tüntetésen felszólaló tanárnőt, mert a neve azonos azzal a személyével, akit anno egy bejelentő, aki magát Magyarország Apostoli Kormányzójának tartja, feljelentett korábban egy devizahiteles ügyben .

 

A tüntetésen felszólaló tanárnőt a szokásos trükkös módon találták meg, arra hivatkozva, hogy az interjú meg van beszélve vele. Ha elolvasod a Magyar Narancs interjúját akkor abból megtudhatod a stáb hogyan jutott be abba az iskolába, ahol az engedély nélküli forgatással az ártatlan Nagy Emíliát szerették volna meginterjúvolni annak az álhírnek tudatában, hogy ő azonos a másikkal, az ugyanolyan nevű feljelentettel.

 

A rém hírTV pofára esése látványos és nyilvános! Hogy mikor lesz bocsánatkérés, helyreigazítás, arra én is kíváncsi lennék. A Fidesz-KDNP vergődését jól mutatja ez az eset is. Kapkodás mindenütt. Kapkodás elbaltázott intézkedésekkel, nyilatkozatokkal. Harrach Péter szerint életforma, ha a gyerek éhesen megy iskolába, Kocsis Máté drogtesztre küldené a gyerekeket, választott politikusokkal együtt, és az újságírókat is. Rendesen beszól a kormánynak Bencsik Gábor a Magyar Krónika főszerkesztője azzal, hogy kijelenti: „Nem az a baj, hogy palira vesztek minket, naiv lelkesedőket. Hanem az, hogy az egész nagy terv elbukhat a mohóságotokon.”

L. Simon költői megfogalmazása szerint viszont egyáltalán nem baj, ha vagyonosak Magyarországon a politikusok, mert akkor tudják csak igazán szolgálni a közjót. Európa leggazdagabb belügyérére gondolt, vagy a kiskorú gyermekeinek mádi szőlőbirtokot, svábhegyi luxuslakást vásárló miniszterre, ki tudja. De mi lesz az éhező gyerekekkel?

 

Visszatérve a Nagy Emília ügyre, vajon honnan veszi a hír TV azokat az adatokat, melyek alapján nekirohant az ártatlan tanárnőnek? A kormányhoz közel álló média a civil ellenzéki megszólalók magánéletében vajon milyen adatok alapján vájkál, és honnan szerzi be azokat? Fideszes irányítás, ráhatás alatt álló, belügyi, ügyészségi, vagy titkosszolgálati forrásokból? A kormány közeli hír TV az elmúlt napokban több kormányellenes tüntetést szervező civil hajdani rendőrségi ügyeit is elővette. Az iWiW- alapító Várady Zsoltot kábítószer-fogyasztás, az első internetadó – ellenes tüntetést szervező volt szocialista Gulyás Balázst egy közlekedési baleset, Nemes Balázst pedig egy meghiúsult miniszterelnökségi gyakornokság miatt vette elő a tévécsatorna. Vajon kiktől kapták ezeket az adatokat?

 

A Nagy Emília hír TV-s kezelése a Fidesz igazi arcát mutatja meg! Beteges félelem tükröződik rajta, félelem attól, hogy egyszer vége lesz ennek a téveszmés ámokfutásnak és utána minden cselekedetükről el kell majd számolniuk. Mindenkinek, maradéktalanul, még a rémhír TV-nek is!


További hírek

  Újabb legenda távozott - meghalt Sára Sándor, a nemzet művésze
2019. 09. 22. 12:06 hirhatar.hu
  Betétdíjas lesz a petpalack – Szlovákiában
2019. 09. 22. 10:18 hirhatar.hu
  Nem fogjuk meg Péterfy művésznő s@ggét
2019. 09. 22. 10:18 hirhatar.hu
  Ingyen szállás kétezerért tvíz és mellékhelyiség nélkül
2019. 09. 22. 10:18 hirhatar.hu
  Buszt festettek a Mobilitás Héten
2019. 09. 22. 02:34 pecsi-hirhatar.hu
  Ingyen utazhatnak vonattal vasárnap az autósok
2019. 09. 21. 18:27 kecskemeti-hirhatar.hu
  30 forintért adta a krumplit a fideszes polgármester
2019. 09. 21. 16:38 kecskemeti-hirhatar.hu
  Az ötödik kerület Honthy Hannája kitartóan masszírozza a sz@rt és ráadásul gyerekekkel disznólkodik
2019. 09. 21. 14:40 hirhatar.hu
  Niedermüller Péter félreáll, ha nem ő a legnépszerűbb jelölt
2019. 09. 21. 12:34 hirhatar.hu
  Lovasi András ismét kormányközelben - Novák Katalinnal, Balog Zoltánnal együtt díjazták
2019. 09. 21. 11:59 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport