HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: A Nagy Emília ügy

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.04.02.
 Vasárnap
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.
   EUR árfolyam
   380,99 Ft
   CHF árfolyam
   381,85 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 12. 08. 10:22     


Adorján György

A Nagy Emília ügy
Bizony mondom néktek, nagy az Isten állatkertje és a legtöbb helyen nincs is kerítés!

Orvosi műhibák tömkelegéből is kiemelkedik, ha valakinek nem fájós fogát húzzák ki az éjszakai ügyeleten, hanem a mellette lévőt, az meg már egyenesen elviselhetetlen, ha nem beteg térdét műtik meg, hanem az egészségeset. Ezek a tévesztések az egészségügy amúgy is legyengült állapotú tekintélyét tovább rontják.

 

És mi a helyzet a hír TV-nél? Ott pedig letámadják Nagy Emíliát esztelenül, a névrokona helyett, csak azért, mert őt is úgy hívják. Mert a hatalom mai helyzetében ezerrel kell ócsárolniuk mindent, ami ellenzéki, vagy annak tűnik. Így aztán nem csoda, hogy ebben a szokásos karaktergyilkos hadjáratban megtalálták az ellenzéki tüntetésen felszólaló tanárnőt, mert a neve azonos azzal a személyével, akit anno egy bejelentő, aki magát Magyarország Apostoli Kormányzójának tartja, feljelentett korábban egy devizahiteles ügyben .

 

A tüntetésen felszólaló tanárnőt a szokásos trükkös módon találták meg, arra hivatkozva, hogy az interjú meg van beszélve vele. Ha elolvasod a Magyar Narancs interjúját akkor abból megtudhatod a stáb hogyan jutott be abba az iskolába, ahol az engedély nélküli forgatással az ártatlan Nagy Emíliát szerették volna meginterjúvolni annak az álhírnek tudatában, hogy ő azonos a másikkal, az ugyanolyan nevű feljelentettel.

 

A rém hírTV pofára esése látványos és nyilvános! Hogy mikor lesz bocsánatkérés, helyreigazítás, arra én is kíváncsi lennék. A Fidesz-KDNP vergődését jól mutatja ez az eset is. Kapkodás mindenütt. Kapkodás elbaltázott intézkedésekkel, nyilatkozatokkal. Harrach Péter szerint életforma, ha a gyerek éhesen megy iskolába, Kocsis Máté drogtesztre küldené a gyerekeket, választott politikusokkal együtt, és az újságírókat is. Rendesen beszól a kormánynak Bencsik Gábor a Magyar Krónika főszerkesztője azzal, hogy kijelenti: „Nem az a baj, hogy palira vesztek minket, naiv lelkesedőket. Hanem az, hogy az egész nagy terv elbukhat a mohóságotokon.”

L. Simon költői megfogalmazása szerint viszont egyáltalán nem baj, ha vagyonosak Magyarországon a politikusok, mert akkor tudják csak igazán szolgálni a közjót. Európa leggazdagabb belügyérére gondolt, vagy a kiskorú gyermekeinek mádi szőlőbirtokot, svábhegyi luxuslakást vásárló miniszterre, ki tudja. De mi lesz az éhező gyerekekkel?

 

Visszatérve a Nagy Emília ügyre, vajon honnan veszi a hír TV azokat az adatokat, melyek alapján nekirohant az ártatlan tanárnőnek? A kormányhoz közel álló média a civil ellenzéki megszólalók magánéletében vajon milyen adatok alapján vájkál, és honnan szerzi be azokat? Fideszes irányítás, ráhatás alatt álló, belügyi, ügyészségi, vagy titkosszolgálati forrásokból? A kormány közeli hír TV az elmúlt napokban több kormányellenes tüntetést szervező civil hajdani rendőrségi ügyeit is elővette. Az iWiW- alapító Várady Zsoltot kábítószer-fogyasztás, az első internetadó – ellenes tüntetést szervező volt szocialista Gulyás Balázst egy közlekedési baleset, Nemes Balázst pedig egy meghiúsult miniszterelnökségi gyakornokság miatt vette elő a tévécsatorna. Vajon kiktől kapták ezeket az adatokat?

 

A Nagy Emília hír TV-s kezelése a Fidesz igazi arcát mutatja meg! Beteges félelem tükröződik rajta, félelem attól, hogy egyszer vége lesz ennek a téveszmés ámokfutásnak és utána minden cselekedetükről el kell majd számolniuk. Mindenkinek, maradéktalanul, még a rémhír TV-nek is!


További hírek

  Egyetlen apró fehérje, ezernyi óriási lehetőség
2023. 04. 02. 02:50 pecsi-hirhatar.hu
  Kezdetét veszi a Nemzetközi Színházi Olimpia
2023. 04. 01. 20:35 pecsi-hirhatar.hu
  Milyen tartalomkezelő rendszerek lehetnek a segítségünkre a webfejlesztésben?
2023. 04. 01. 11:03 hirhatar.hu
  Áprilistól újra jár a fogaskerekű
2023. 03. 31. 10:04 hirhatar.hu
  Nemzeti Emlék-őr-díjat kapott Rákay Philip és felesége
2023. 03. 31. 09:57 hirhatar.hu
  Civilekkel szövetkezne Donáth Anna most életre hívott egyesülete
2023. 03. 31. 09:52 hirhatar.hu
  Ezért alkalmazz te is LED szalag profilokat!
2023. 03. 30. 22:26 hirhatar.hu
  Terítéken a bárányhús
2023. 03. 30. 02:54 pecsi-hirhatar.hu
  Miben előnyös egy népszerű okostelefon-széria?
2023. 03. 29. 09:54 hirhatar.hu
  Miért jó döntés, ha van kamera vagy kamerás ajtócsengő a bejáratnál?
2023. 03. 29. 09:41 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport