HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: A ma esti celeb frizbi elé

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.09.23.
 Hétfő
Ma Tekla napja van.
Holnap Gellért napja lesz.
   EUR árfolyam
   334,94 Ft
   CHF árfolyam
   308,28 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 09. 03. 06:30     


Adorján György

A ma esti celeb frizbi elé
Hogy mi az, ami kegyeletsértő, és mi az ami nem, azt döntse el az olvasó.

A ma esti celeb frizbi elé


Hogy mi az, ami kegyeletsértő, és mi az ami nem, azt döntse el az olvasó.
A program ma este a következő lett volna:
„Szezonnyitó adásunkban az augusztus elején elhunyt Bajor Imrére emlékezünk.
Érkezik a művészt kezelő Vargha Zoltán, aki azt állítja, nem a rák, hanem a nagy dózisban adott C-vitamin okozta valójában Bajor Imre halálát.
Havas Henrik, a nagy nevettető barátja, közös élményeiket is feleleveníti, de a Tanár úr az álorvosokról, különféle gyógymódokról való véleményét sem rejti véka alá.”


Na, kérem szépen, a kicsi huszárt nem rég temettük. Sokan sokféleképpen, de szeretettel és mély megrendülésüket kifejezve emlékeztek meg róla. De vannak, akik üzletet látnak halálának okaiban, betegsége körülményeinek nyilvánosság elé tárásában is. Profitálnak abból, hogy a közkedvelt színész súlyos betegség következtében hunyt el. Ahelyett, hogy kegyeleti okokból hallgatnának!


Majd jön a talpmasszázzsal kezelt agydaganat, meg a halált okozó morfium és c vitamin, meg hogy a tüdőből és az agytörzsből is hiányzott a rosszindulatú sejtszaporulat. A doktor, vagy sarlatán után jön a „tanár úr” szokott stílusában pénzt keresni azzal, hogy milyen közel is állt hozzá Bajor. Bezzeg Koós Jánosnak esze ágában sincs részt venni ebben a kegyeletsértő cirkuszban, hogy barátja halálából még ő is beszedjen valamicskét. Egyénisége válogatja.


Teljesen mindegy most hogy a kritika mekkora színésznek tartotta, vagy inkább valami másnak. Népszerűsége vitathatatlan, különös báj eredt már megjelenéséből is, meg abból, ahogyan megszólalt. Szomszédokja, heti hetesével együtt bevésődött rendesen. Bárhogyan is alakult sorsa, a színész óriások között temették el. Hogy ma este Hajdút milyen szándék vezérli Bajor színrehozatalával, azt döntse majd el az olvasó. Én legszívesebben Koóstól kérdezném meg, na Jani mit szólsz hozzá? Majd a Fülén lakók megmondják, válaszolná nekem hozzátéve, hogy azok azért sercintenének is egyet.


Nem állítanám, hogy e cikkem is hozzájárult ahhoz, hogy a TV2 nobilitásai úgy döntöttek nem adják le Vargha előre felvett anyagát, hanem helyette ma este Schobert Norbert és Rubint Rékát dobják be. Ez a bulvár csatorna, mely egyre inkább hozzásimul a mai hatalom elvárásaihoz, megérezte, hogy kegyeletsértő lehet végképp a „csodadoktor” szerepeltetése ebben a műsorban. Az talán eszükbe sem jutott, hogy Havas sem való a kicsihuszárral képernyős előhozakodásba, jóllehet már ő is visszakozott a „barát” jelzőt illetően viszonyukra emlékezve, megelégedve inkább helyette a cimbora szint emlegetésével.


Hogy kókler volt-e Vargha, vagy sem, azt majd eldöntik az arra hivatottak. De, hogy ez a csatorna, ezzel a műsorával, melyben így küldi adásba Bajor Imre betegségét, annak ellenére, hogy kivette Vargát az utolsó pillanatban, de a témát mégis napirenden tartja Havassal, magára húzta még jobban a bulvár csatorna képét. És mint tudjuk a csatornának többféle jelentése van. Mert az eredeti szándék a ma esti frizbivel mi más is lehetett volna, mint a szokásos, más baján, szerencsétlenségén való csámcsogás nézőszám növelés miatt. Este majd turmixolni kell Vargha kihagyásával. Figyelje csak mindenki tanár úr arcát Hajdúéval együtt, amikor kicsihuszár szóba kerül. Aki teheti, rögzítse is az utókornak. Gusztustalan celeb turmix ez a javából!


További hírek

  Jó tudni - ha gázkar van a villanybringán, akkor jogsi kell hozzá
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Fehérváron benzinnel lelocsolta és felgyújtani készült egy vita után a partnereit egy nő
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Tegnap megtalálták a pénteken eltűnt 11 éves kislányt – elrabolták és megölték
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Váratlan kipattant a botrány – tömegesen kilakoltatna a kormány a világörökségi helyszínekről
2019. 09. 23. 09:26 hirhatar.hu
  Majdnem tragédia történt a szüreti felvonuláson
2019. 09. 23. 00:48 kecskemeti-hirhatar.hu
  140-nel száguldottak a fiatalok az úton, halálos balesetet okoztak
2019. 09. 22. 23:40 kecskemeti-hirhatar.hu
  Városnézés Kecskeméten a szecesszió jegyében
2019. 09. 22. 23:13 kecskemeti-hirhatar.hu
  Havas Henrik: Orbán két típust szeret: a biológiailag hülyét és az intellektuálisan romlottat
2019. 09. 22. 22:50 kecskemeti-hirhatar.hu
  Képriport: Öttusa és Négytusa Európa Masters, Gyömrő
2019. 09. 22. 21:14 gyomroi-hirhatar.hu
  Hatalmas siker: szélesebb lesz a járda az Árpád utcában
2019. 09. 22. 15:11 bajai-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport