HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : A nők védelmében

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.25.
 Kedd
Ma Pál napja van.
Holnap Vanda napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,70 Ft
   CHF árfolyam
   347,41 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 08. 08. 18:44     


PuPu

A nők védelmében
Hát, ha valaki tiszteli a nőket, akkor én aztán nagyon. Szeretem is őket, amennyire engedik, meg amennyire matuzsálemi koromtól telik, általában ők is szeretnek engem (bal szemöldök megnyal...) de ezt a petíciót nem fogom aláírni.

Pedig Vadai Ági is a kedvenceim közé tartozik, jóllehet a petíció feletti képén olyan egészségtelenül soványnak tűnik, hogy kezdek aggódni érte - egy alkatilag- lelkileg kerekded nő legyen gömbölyű, ahogy illik.

De hát a divat, ugye, bájos mosoly a hátrtérben csontzörgéssel.

És hát ez a petíció...

 

Valaki rettenetes szenvedések és sikoltozások közepette szülte, szerintem kínjában.

Ettől még lehetne szép is a kisded, de ez szegénykém olyan, hogy leginkább csak csúzlival lehet etetni.

Valaki kitalálhatta Posványos után két héttel, hogy ott  a szomorúszemű Németh Zsolt jópofizott asszonyról, enberről, sörről meg medvéről, és ez alkalmas arra, hogy rámutassunk a Fidesz elembertelenedett magatartására, fallokrata gőgjére, a nőkkel szembeni diszkriminatív magatartására, de rosszul találta ki.

Egyrészt olyan benyomást kelt, mint a viccben Tasziló, aki megpróbálta felülmúlni barátját, aki elmondta, hogy amikor meglátogatta a barátnője, az előszobában meglőtte, a konyhában is meglőtte a nappaliban is meglőtte, a fürdőszobában is meglőtte, aztán kikísérte a lépcsőházba és integetett neki.

tasziló is elmondta, hogy őt is meglátogatta a barátnője, aztán az előszobában meglőtte, a konyhában is meglőtte a nappaliban is meglőtte, a fürdőszobában is meglőtte, aztán kikísérte a lépcsőházba és utánalőtt még egy sorozatot.

A jó reakció az azonnali reakció, ez meg olyan szánalmaska.

 

Emellet hazug is, mert az ominózus vicc az emberről meg az asszonyról szóló része nem arra utal, hogy az asszony állat lenne, jóllehet az "asszonyállat" kifejezés a folklórban a mai napig fellelhető, például az autentikus népzenében is szívmelengető hallgatni!

Arra mindig büszke voltam, hogy a baloldal nem olyan kretén, hgy mindent szószerint vesz, és nem barmosodik el annyira, hogy belekössön az öregecskedő feleségekkel kapcsolatos vicces félmondatba, vagy a szaudi focisták kapcsán elsütött viccbe.

Azt feltételeztem, hogy a demokratikus oldalnak van humorérzéke, és nem áll meg az "esik a hó, fingik a ló, hehehe" szinten, a deemokraták értik a viccet és saját magukon is képesek nevetni, merthogy ez a humorérzék és a besavanyodott hülyeség közötti választóvonal.

Királyhegyi Pál régi mondása - akinek van humora, az mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes.

Nem mondom, hogy a közszájon forgó viccek mindegyike mögöttes tartalmakat hordozó kis bölcselet, de nem is kell mindegyiknek annak lenni.

Ha valamelyik csak egy fricska - mondjuk, akár a nőknek - akkor sincs baj, hiszen ha nevetünk egyet, akkor az amúgy elég pocsék képet mutató külvilág kicsit szebb lesz, legalább átmenetileg.

 

A petíció azokat kéri fel a csatlakozásra, akik a nőkhöz XXI. századi, európai módon viszonyulnak, merthogy ha aláírják ezt a kis elaborátumot, akkor attól a nőknek jobb lesz.

Lószart mama, hogy klasszikust idézzek, ez az izé tipikus pótcselekvés, a politikai aprómunka helyett adják kiskanállal a hívek szájába, akik természetesen lelkesen megtapsolják - de hát én is megtapsolnám, ha valaki a teve hihetetlen strapabírását és kitartását dicsérné, de ettől még nem változna semmi.

Persze lehet magas labdákat lecsapni nőügyekben is, a vakkomondor-ügy erre a legjobb példa.

Ez meg egy rossz példa.

Az emberek szeretnek tréfálkozni egymással, a viccek zöme is emberi gyengeségeket figuráz ki, a nemek között is helye lehet ennek.

Lehet harcolni ellene, csak nem érdemes, ilyen viccek mindig voltak, mindig lesznek is, az ízlésekről meg, ugye, non est disputandum.

 

Rengeteg olyan dolog van, amire fel lehetne hívmi a figyelmet, ha már a nőkről beszélünk, akkor például a nők politikai képviseletére, hiszen a DK sem brillírozik ebben, a négy parlamenti képviselőből és a két uniós képviselőből egyedül Vadai Ágnes a nő, jóllehet pompásan mutatna az Európai Parlamentben, minden adottsága megvan ahhoz, hogy ott álljon helyt.

Itthon sem lenne baj, ha legalább két nő lenne két férfi mellett, ők legalább praktikusan gondolkodnak.

De persze, alapvetően az a legjobb, ha az adott feladatra legalkalmasabb személy van a poszton, de ehhez nekik duplán kell teljesíteni.

A vonatkozó vicc szerint Ginger Rogers mindent tudott, amit Fred Astaire eltáncolt, csak ő hátrafelé, körömcipőben.

Szóval, lányok, asszonyok, nők táncoljatok szorgalmasan, találjátok meg a helyeteket a politikában is.

És meg lehet nyugodni, nem vagytok libák.

 

Az erről szóló bizonyítvány ott van a retikülötökben, a kukorica meg a cekkerben!

Bocsi!

 

:O))) 


További hírek

  Középpontban a fiatalok egészsége
2022. 01. 24. 20:23 pecsi-hirhatar.hu
  A macskaetetés aranyszabályai
2022. 01. 24. 11:44 bajai-hirhatar.hu
  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított nem létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport