HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : A szabadság népe

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.25.
 Kedd
Ma Pál napja van.
Holnap Vanda napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,70 Ft
   CHF árfolyam
   347,41 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 10. 23. 11:57     


PuPu

A szabadság népe
Komolyan mondom, ez a Semjén klinikai eset ezzel az idétlen magyarkodásával.

Azt találta mondani legutóbb is, hogy a magyarságnak vissza kell szereznie önbecsülését, mert minden oka megvan arra, hogy büszke legyen magára.
Valaki az övéi közül végre egyszer elmondhatná neki, hogy lehet, hogy ő elveszítette az önbecsülését, de - habár dicséretes önkritikai érzékre vall - az jogos is volt, hiszen az egész világ hülyének nézi őt is, meg ezt az egész rohadt rablóbandát, akiket ő szokott nyakonönteni katolikus mázzal.

Jézus forog a sírjában, kellene is szólni Semjénnek, hogy oda kell rá figyelni, mert ezek a zsidók még képesek lesznek generátort kötni rá, oszt ők láthatják el az egész Közel-Keletet árammal, és még csak nem is adják le a たくさんのお金, amilyen megbízhatatlanok.

Az atv.hu szerint a politikus kifejtette: a magyarság legnagyobb baja, hogy nem szereti eléggé önmagát, s ezen változtatni kell.
Ez apró módosításra szorul. 
A magyarság szereti önmagát, sőt, többségünk leginkább csak önmagát szereti, de annyiban igaza van, hogy a magyarság értelmesebb fele őket, mint magyarokat sem szereti.
Ha cizellálni szeretnénk a problémát, akkor akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy utálja őket, mint a szar… szar… - megvan! - mint a szarkalábot a liba a vetésben!

Még azt is fejtegeti, hogy a magyar az önbecsülését nem magától hagyta el, mint mostanság a józan eszét, hanem a tuggyukkik, meg a külföldi megszállók késztetésére, akik „évtizedeken keresztül politikai megrendelésre a magyar nemzet értékeit megpróbálták relativizálni. 
Megpróbálták belénk sulykolni, hogy bűnös nemzet vagyunk a történelmünket tekintve, s a magyar termékek nem olyan jók, mint a külföldiek. 
Folyamatosan, tudatosan külső megszálló ellenségeink rombolták a magyarság önbecsülését - mondta a miniszterelnök-helyettes, aki szerint minden oka megvan a magyaroknak arra, hogy büszke legyen kultúrájára, történelmére.” – írja a hírportál.

Kezdjük talán a politikai megrendeléssel, ami nem egészen világos, habár bizonyára én vagyok értetlen.
Kik voltak a megrendelők, és kitől rendelték meg a magyar nemzet értékeinek relativizálását?
Konkrétan pedig, ha úgy tetszik, bűnös nemzet vagyunk, ezen Kamenyec-Podolszk és Auschwitz, a Don-kanyar után nincs értelme vitatkozni történelmünket tekintve, és hogy szellemi képességeinket tekintve milyenek vagyunk, azt meg jobb talán nem taglalni, azt háromszáz forint vizitdíjért már régebben megtudhattuk.

Erkölcsi értékeink tekintetében is remekül állunk, különösen most, hogy Obama kiballagott festékszóró kannácskájával a Fehér Ház elé, majd ráfújta a falra narancssárgával: Magyar, ne lopj!
A magyar termékek tekintetében pedig a világ elfogadott minket, Amerika nem mondta, hogy a japán atombomba jobb lett volna, mint amit a magyarok fabrikáltak neki megrendelésére, de a Szovjetunió sem panaszkodott az Ikarus autóbuszokra, sőt, még a magyar mezőgazdaság terményeire sem.

Megszálló ellenségünk száz évre visszamenőleg kettő volt, abból is az egyik szövetségesünk: a német, a másikat meg mi támadtuk meg - a szovjet.
A német azzal rongálta az önbecsülésünket, hogy rábírta a magyar államot, hogy irtsa ki és/vagy küldje vágóhídra milliónyi polgárát, a szovjet meg azzal, hogy megszállta a megszállóját, és mégcsak bosszút sem állt tisztességesen – nem is tudom, melyiket szégyelljük jobban.
Valóban, minden okunk megvan ara, hogy büszkék legyünk magunkra.

És még vannak rejtett tartalékaink, merthogy mi viseljük Európában legjobban a leigázást, mi vagyunk azok, akik tovább bírják levegő, mint nyalnivaló segg nélkül.
Aki nem értené, hogy miről beszélek, nézze meg a korrupcióellenes lánchídi tüntetés képeit.
Nézze a cselédmentalitást, a gátlástalan agresszivitást, a buta önzés szép példáit.
Embereket, akik képtelenek tíz percet szánni arra, hogy emberszámba vegyék őket, Orbán jobbágyait.
Semjénnek ezt elengedem, ő úgysem értené mi a baj azzal, hogy büszke népünk rátámad azokra, akik szót emelnek az ellen, hogy Európa tolvajaiként, korrupt, bűnöző nemzetként tartsanak számon bennünket.
Azokra, kik szégyellik, hogy nem engedik meg nekünk, hogy büszkék lehessünk a hazánkra.

Azok támadnak, akik elfeledtették a néppel, hogy minimálisan is két évtizedig jó volt magyarnak lenni, hogy a rendszerváltáskor mi voltunk a „bezzegország”, a példa a többiek előtt, most meg páriák lettünk, a nyugati világ szégyenfoltja, maffiaállam.
Hogy Európa tiszta hülyének tart bennünket, annak csak az az oka, hogy ezidáig a szappant nem adóztatták a huszonhét százalékon felül, de most ennek is vége, adó kerül a szappanra, a shamponra is, mert adó nélkül az nem is habzik.
Terveztem, ha az internetet megadóztatják, akkor a posztokat öntapadós etikettekre írom, esetleg kinyomtatom papírra, de a hatalom bölcs és előrelátó – a papírt is adóztatni fogja.

Kreatív népség ez, nem kétséges, a külpolitikai botrányt beteríti egy belpolitikaival, aztán ülj le magyar és bogozgasd bánatos pofával, hogy mi is történik veled.

 

A Parlament elől ellopták a Forradalom Lángját.
Persze ez legyen a legkevesebb, ellopták ezek a forradalmat is tőled, lett belőle fülkeforradalom.
És hogy eszedbe se jusson forradalmárkodni, hát a forradalomnak még az emlékművét is eltakarják előled egy sor szép TOI-TOI illemhely-fülkével, ezzel üzennek is egyúttal: ha felkelsz – beszarsz!

Van, aki elhiszi nekik, van, aki fél tőlük, van, aki csak nem szeretne kockáztatni, és ma még ők vannak többen.
De ennek vége lesz.

És akkor nekik is végük lesz.

:O)))További hírek

  Középpontban a fiatalok egészsége
2022. 01. 24. 20:23 pecsi-hirhatar.hu
  A macskaetetés aranyszabályai
2022. 01. 24. 11:44 bajai-hirhatar.hu
  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított nem létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport