HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Ajka Tapolca

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.04.02.
 Vasárnap
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.
   EUR árfolyam
   380,99 Ft
   CHF árfolyam
   381,85 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 03. 18. 21:32     


Adorján György

Ajka Tapolca
Terjesszétek, kinyomtatva is, és juttassátok el minden házhoz, minden lakásba az alábbiakat, emlékeztetve az embereket a Jobbik valódi arcára, ami a cukiság mögött van.

A magukfajták cukiságaikkal és a fideszesek balfogásaival, szerencsétlenkedéseivel tűzdelt kormányzati ökörködésekkel megerősítve, egyre közelebb kerülnek a jobboldali „polgári szövetséghez”. Ezért rá kell erősítenie a világ első kriptongyára városának, együtt a tavasbarlangi Tapolcával, hogy a körülöttük lévő települések lakóival együtt le tudják győzni szavazataikkal, nem a Fideszt, hanem a Jobbikot. Már egy hónap sincs, hogy április 12-én, egy nappal a költészet napja után kiderüljön a valódi közvélemény kutatási eredmény, hogy a megrokkant Fidesz talpon tud-e maradni, vagy egyensúlyát veszítve hanyatt esik ismét. És ami a legfontosabb, hogy a fejébe szállt a dicsőséggel tovább hizlalja-e magát a Jobbik, a kevésbé vájt fülű emberek nyomorúságán, vagy az azokkal szolidáris ellenzéki erők diadalmaskodnak!

 

Terjesszétek, kinyomtatva is, és juttassátok el minden házhoz, minden lakásba az alábbiakat, emlékeztetve az embereket a Jobbik valódi arcára, ami a cukiság mögött van.

 

A Jobbik készen áll a kormányzásra. A Gárda készen áll ennek közvetítésére a társadalom számára. Fehér lovon való bevonulással, nyomatékát is adta. A Gárda készen áll, hogy a magyar közbiztonságot helyreállítsa. Addig még egy-két közvéleményt irritáló balhét megrendeznek, hogy legyen hivatkozási alap, a helyreállítás szükségességére. Volt már ilyen taktika az 1998 -as választásokat megelőzően. Bejött. A Gárda újabb cigányterror fenyegetettsége alatt álló családot menekít majd ki otthonából. A Jobbik főnöke nem tréfál, szerinte valakik tudatosan hergelik a cigányságot a Gárda ellen. S persze a Jobbik ellen is, mert a két alakulat egymástól már nem elválasztható. Ha pedig a programjuk nem tetszik, el lehet menni. Kanadába például.

 

Közben a Gárda készen áll. Az Új Magyar Gárda, amely a jogerős bírósági ítéletet magára nézve nem tartja kötelezőnek. Magyar virtus bemutató a világnak. A bolha köhög. A csendőrök itt vannak a kertek alatt. Hirdetik, ha csúnyán néz a cigány, akkor jogom van összeverni és összerugdosni. Egyesek szerint a Gárda megalakulása nem jelent mást, mit a magyarság készen állását arra, hogy felelősséget vállaljon sorsáért, irányítsa és felügyelje azt. A Gárda magyarságunk tökéletes kifejezője. Ebben azért lehet valami. A Gárda nem tréfál. Szerintük az összes népi tánctalálkozó is szabálysértés lehetne, a kormányrendelet szerint. A Gárda készen áll, hogy már most irányítsa az ország forgalmát. Közben robotrendőrségnek és a kormány magánhadseregének titulálja a rendfenntartó erőket, akik akadályozzák tagtoborzó tevékenységüket. Magánterületre hatolnak be és elhurcolják szeretett főkapitányukat és helyetteseit. Élet-halál harc kezdődik április 12-én, mondják.

 

Magyar latyakban dagonyázó hungarikum lett a gárdahad, Európa megcsúfolása magyar módra! A Jobbik eszmeisége ebben a pár sorban gyökerezik: „A világ egyik legjobb és legerősebb nemzete leszünk.  Befogadunk mindenkit, aki része akar lenni a nemzetnek és a nemzeti ügyek prioritását elfogadja.  A színesek és a szemiták, a melegek és komcsik viszont nem kellenek. Ők annyira mások, annyira különböznek tőlünk, hogy nem férnek bele a nemzetről alkotott képünkbe. Nem lenne képünk őket is befogadni.  Mert nem lehet más célunk, mint az ősi magyar vér megtartása és megőrzése mindenáron. Hiszen a magyar nemzet aTuranid faj egyik legjobb része, a világ egyik legjobb nemzete. A Jobbik Nemzet. A legerősebb nemzet. Minden nemzet legjobbika. Létszükségünk egy erős, nagyobb Magyarország. Óriási hatalom van a Magyar fajban, a minőségileg rontatlan Magyar vérben. Minél tisztábban és (minőségileg) rontatlanabbul öröklik egyének a Magyar vért annál erősebben, rendszeresebben, és nagyobb mértékben üthet ki bennük ez az erő. Leginkább, legerősebben (és generációról generációra legmegbízhatóbban) ez az erő a Magyar etnikum legrontatlanabb részeiben, a fajilag és minőségileg őseivel majdnem egyenlő szinten levő egyéneiben van meg, van jelen, bukkan fel. Roppant erő van a Magyar fajiságban, és az ezt öröklőkben. Ez, amiben mi bízunk, és ez az erő, ami naggyá fog tenni minket megint.(főleg és még inkább, ha ezt az erőt, minőséget még tovább is fejlesszük). Ősanyánk velünk van.” (ismeretlen szerző).

 

Ők akarnak szebb jövőt? Ők, akik a késsel való gyilkolást tartják a leghumánusabb ölési formának? Ők, akik kidobálják az európai zászlókat a parlament ablakain? Ők, akik cigányoznak és zsidóznak? Ők, akik ma jó pofizással, megjátszott szelídséggel tévesztik meg az embereket, csak azért, hogy szavazatokat szerezhessenek? Akik beleköpnek a holokauszt áldozatainak emlékére kiállított cipőkbe? Közben azt hirdetik, hogy „cuki, aranyos gyerekeknek kell lenni”, ahhoz, hogy az időseket is meg tudják szólítani. A Jobbik egyik alelnöke szerint pártja az”első számú ellenzéki erő”. Bakonyi választópolgárok, szövetkezzetek, kapaszkodjatok össze, ne hagyjátok magatokat újból megtéveszteni! Ne az árpád sávos pajzzsal tetovált ápolóra, hanem a már tapasztalt ajkai szakszervezeti vezetőre, Pad Ferencre adjátok le voksaitokat!


További hírek

  Egyetlen apró fehérje, ezernyi óriási lehetőség
2023. 04. 02. 02:50 pecsi-hirhatar.hu
  Kezdetét veszi a Nemzetközi Színházi Olimpia
2023. 04. 01. 20:35 pecsi-hirhatar.hu
  Milyen tartalomkezelő rendszerek lehetnek a segítségünkre a webfejlesztésben?
2023. 04. 01. 11:03 hirhatar.hu
  Áprilistól újra jár a fogaskerekű
2023. 03. 31. 10:04 hirhatar.hu
  Nemzeti Emlék-őr-díjat kapott Rákay Philip és felesége
2023. 03. 31. 09:57 hirhatar.hu
  Civilekkel szövetkezne Donáth Anna most életre hívott egyesülete
2023. 03. 31. 09:52 hirhatar.hu
  Ezért alkalmazz te is LED szalag profilokat!
2023. 03. 30. 22:26 hirhatar.hu
  Terítéken a bárányhús
2023. 03. 30. 02:54 pecsi-hirhatar.hu
  Miben előnyös egy népszerű okostelefon-széria?
2023. 03. 29. 09:54 hirhatar.hu
  Miért jó döntés, ha van kamera vagy kamerás ajtócsengő a bejáratnál?
2023. 03. 29. 09:41 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport