HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Aki belepiszkított a karácsonyba

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.05.25.
 Hétfő
Ma Orbán napja van.
Holnap Fülöp napja lesz.
   EUR árfolyam
   349,56 Ft
   CHF árfolyam
   329,87 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 12. 27. 10:03     


Adorján György

Aki belepiszkított a karácsonyba
Az nem más, mint az ötös számú párttagkönyves, fideszes mélynemzeti firkász.

„De ha már forradalmasat játszotok, akkor jó, ha tudjátok: Úristen ne adja meg, hogy egyszer nektek kelljen félnetek. Mert a mi türelmünk majdnem végtelen, de ha egyszer megindulunk, akkor nem állunk majd meg.”- írja a régebben már egyszer állatozó, a népszabiba is ejtőernyőző Bayer Zsolt: Szomorú karácsony című förmedvényében.

 

Ennek semmi se szent! A béke, a meghittség, az áldott ünnepek sem, ami talán az egyetlen olyan emberi megemlékezés manapság, ahol a szétszakítottság még nem rombolta teljesen szét az emberi kapcsolatokat. De a jobboldali elmebajnok populizátor itt sem nyugszik. Gyűlöletet gerjeszt, uszít még karácsonykor is! Szentestére ezt tette nekünk a fa alá!

 

Azt mondja, hogy ő érti miért nincs még béke és konszolidáció! Józanul nem is írhat egy ember olyanokat, mint ő, csak totál piásan, vagy valami ajzószer hatása alatt, éppen szenteste napján! „Mert itt nem lesz Ukrajna, soha sem. Nem lesz puccs, amelyet Amerikából suttognak, vezényelnek, pénzelnek. Szomorú, dühös karácsony még lehet. De ti nem lehettek soha.”- írja ez a megátalkodott, polgárháborús helyzetre buzdító ötös számú párttagkönyves.

 

Mit is üzent nekünk karácsonyra? Béke és megnyugvás helyett, riadalmat és megbotránkozást keltve a nagy nyilvánosság előtt azt üzeni, hogy „… ha már forradalmasat játszotok, akkor jó, ha tudjátok: Úristen ne adja meg, hogy egyszer nektek kelljen félnetek. Mert a mi türelmünk majdnem végtelen, de ha egyszer megindulunk, akkor nem állunk majd meg.” Véres kardot hordoz körbe ez a megátalkodott.

 

A cigányállatozóról, aki ezt írta: "A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. [...] Az állatok meg ne legyenek. Sehogyan se. Ezt kell megoldani - de azonnal és bárhogyan", maga Navracsics is kijelentette, hogy megcsúfol minden olyan demokratikus közösségi elvet, melyben a Fidesz hisz!

 

Ő, aki hányásnak nevezte a magyar liberálisokat, aki szájszagú vircsaftnak nevezi és megmondja a magáét a témával kapcsolatban, ekézve a világ egyik legnagyobb még élő filozófusát, ő, aki bűzlő végterméknek nevezi a világhírű zongoraművészt Schiff Andrást, zsidózva és cigányozva, aki még a Kúria ítélete szerint is antiszemita megjegyzéseket tett,

írja a Klubrádió. Ajánlom az ötös számú párttagkönyvesnek, hogy tanulja meg kívülről a Kúria ítéletét, mert lehet, hogy eljön majd az idő, amikor lesznek, akik felkérdezik tőle!

 

Egy szónak is száz a vége! A Fidesz igazi arcát mutatta meg ismét ezzel a karácsonyi üzenetével Bayer. És az nem a Pokorni, Navracsics által fémjelzett, az már biztos. A kérdés, hogy az automata gombnyomogató jobboldali populizátorok maradnak e nyeregben 2015-ben, vagy eltűnnek a süllyesztőben az ötös párttagkönyvessel együtt! A napnál is világosabb, hogy mi a nemzet érdeke!


További hírek

  Kásler hazudik – távoznia kell a kormányból
2020. 05. 25. 10:34 hirhatar.hu
  Állatkerti belépőket kaptak pénzjutalom helyett az egészségügyi dolgozók
2020. 05. 25. 10:34 hirhatar.hu
  Egymillióval segíti Böjte Csaba alapítványát az MSZP
2020. 05. 25. 10:34 hirhatar.hu
  A kábítószert nemcsak a hátizsákjában vitte....
2020. 05. 24. 20:39 pecsi-hirhatar.hu
  Ellopták Wichmann Tamás sírjáról a keresztet
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Botka László is aláírta Karácsony Gergely követeléseit
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Semjénnek hála bárkit kilőhet a titkosszolgálat
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Vasarely ihlette ruhákat terveznek
2020. 05. 22. 21:50 pecsi-hirhatar.hu
  Ezentúl ingyen dolgoznak a felügyelő bizottsági tagok a városi cégeknél
2020. 05. 22. 16:44 bajai-hirhatar.hu
  Elég volt – távozik a kormány célkeresztjéből az idősotthon igazgatója
2020. 05. 22. 15:50 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport