HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Aki nem Navracsics

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.23.
 Vasárnap
Ma Zelma napja van.
Holnap Timót napja lesz.
   EUR árfolyam
   357,02 Ft
   CHF árfolyam
   345,05 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 05. 22. 14:51     


PuPu

Aki nem Navracsics
Így sikerült pozicionálnia magát a mai magyar közéletben Lázár Jánosnak arra a hírre, hogy Orbán vele egy szintre kívánja emelni Rogán Antalt, a Pasa park rémét. A fene tudja, mi lesz ennek a fideszes vetélkedőnek a vége, de az biztos, hogy komoly dilemma előtt állunk, merthogy egyik fideszes korifeus taszítóbb, mint a másik, de hát majd csak tesznek azért, hogy m kiderüljön, melyiket utáljuk jobban.

Pillanatnyilag a rangsort - ha jól érzékelem - Rogán vezeti, szorosan nyomában lohol Szíjjártó, de Lázár sincs túl nagy lemaradásban.

Közben ma már nem csak a hibbant vezér és vazallusai, de hívei is a Rákosi-érát idézik, merthogy - legalábbis Hír24 értesülései szerint - Orbánt sikerült hajdani kopasz elődje pozíciójába tolni.

 

Egy észak-alföldi város fideszes alpolgármestere arról beszélt a hvg.hu -nak, hogy azzal mennek oda hozzá az emberek, hogy „ha Orbán Viktorhoz eljutna, mi zajlik az országban, azonnal rendet tenne”.

„Amíg a miniszterelnök Brüsszelben küzd a magyarok szabadságáért, addig bizalmasai itthon lopnak” - ezt meg a főtolvaj hívei gondolják különösen elborult pillanataiban.

Nincs is szebb a hívőnél, az összes egyház erre építi az üzletet - higgyél gyermekem, és majd a túlvilágon boldog leszel, ha már ezen a világon bele is döglöttél a nyomorba!

Hidd azt, hogy Orbán Viktor majd megsegít, ha már helyettese nem segített rajtad, hidd azt, hogy a Vezér rossz döntéseit rossz tanácsadói sugalmazására hozza, ne vedd észre, hogy nem kellenek neki ehhez tanácsadók!

 

Hogy most a tanácsadók között is kitört a torzsalkodás, hát az sajnálatos, hiszen tönkreteszi a Vezér áldásos munkáját és kést szúr a Brüsszelben a halálbüntetésért élet-halál harcát vívó Utolsó Reményünk hátába.

A nép többsége rezignáltan szemléli a tragikomédiát, de nem nagyon törődik vele.

Az ősi magyar álláspont szerint ugyanis az ország vezetése nem rá tartozik, a magyar a vezetőit csak elszenvedi, mint Julcsa az erőszakot a diszkó után az árokparton - hagyd magad, hamarabb szabadulsz.

A politika egyébként is csak úri huncutság, aki alul van, az alul is marad, és neki még az is mindegy, hogy az ország vezetői mennyit lopnak, mert ha sokat, ha keveset, neki mindenképpen csak annyi jut, ami az éhenhaláshoz sok, de emberi élethez kevés.

Mostanában ez annyiban módosult, hogy már azt is ellopják, ami az éhenhaláshoz sok, de magyarember ez ellen sem hadakozik, hiszen ez a világ rendje.

 

Hogy valaha a román szomszédokkal kapcsolatban azon poénkodtunk, hogy a puliszka nem robban?

Hol van az már?

Azóta kiderült, hogy a puliszka robbant, mígellenben a paprikáskrumpli nem, igaz az ország népének egy részénél már úgy merül fel a kérdés, hogy a semmi tud-e robbanni.

Ha legalább a liba robbanna, lehetne enni libalevest, de a liba se egy robbanékony fajta, úgy tűnik.

 

Mindenesetre a változások úgy szoktak kezdődni, hogy a hatalom legfelső szintjén a vazallusok egymásnak esnek, és szép ütemesen kibelezik egymást.

Ezt Lenin kissé tudományosabban úgy írta le, hogy a hatalom már nem képes a régi módon uralkodni, azt meg, hogy a nép éhen döglik, úgy fogalmazta, hogy a nép nagyon nem kíván már a régi módon élni, és forradalmi hangulatba jön.

A forradalom szakértője szerint a folyamathoz kellene még egy párt is, amelyik kifejezi a nép szándékát és utat mutat.

Namármost utóbbi két előfeltétele a változásnak még hiányzik, a nép itt-ott morgolódik ugyan, de ezzel egy ütemben a hatalom meg ígérget vadul, és ameddig a nép nem ébred rá arra, hogy az ígérgetésekből nem lehet enni adni a családnak, addig marad a morgás.

Nagy kár, hogy itt csak Orbán olvas Lenint, igaz viszont, hogy ő a Mein Kampfból is tud idézni…

 

Most éppen a pedagógusok hasbaakasztása folyik, akik természetesen hinni fognak Felcsút bülbülszavú rózsájának, hiszen hittek Hoffmannék Rózsikájának is, de az így szerzett tapasztalat kevés volt ahhoz, hogy kételkedjenek.

Így majd megint reménykednek, hátha most nem rúgják hasba őket és nem veszik hülyére az egész hivatásrendet, hátha most majd tényleg jobb lesz nekik.

Pedig dehogy – csak a hatalom kapkod, mert azt érzékeli, hogy egyre több területen lázadoznak ellene, de egyelőre még sikerül távoltartani őket egymástól.

Persze ennek ellentmond, hogy Gaskót a saját szakszervezete kirakta az ajtó elé, mint Vilma a kardfogú tigrist, hogy udvarias legyek, és ki tudja, hátha az utód nyelve nem épül be oly szervesen Orbán seggébe, hogy nem lehet eldönteni, a seggnek van nyelve, vagy Gaskónak, hátha szakszervezetet fog építeni, világ csodájára.

 

Hát így állunk most, és mivel a társadalmi folyamatokat nem lehet siettetni, türelemre van szükségünk, a bableves is akkor jó, ha puhára fő benne a bab, ahhoz meg idő kell.

 

Más: a facebook letiltotta a profilomat, mert szerintük nem a saját nevem a Steve PuPu.

Innen már csak egy lépés, hogy abban is kételkedjenek, hogy az Állatkerti körúton lakom…

Így aztán kénytelen leszek bevallani a nevemet, de felettébb utálom a sok rohadt bürokratát, elrontották a játékomat.

De azért ti tudjátok az igazságot, hogy aki nektek ír, az maga PuPu, az egyetlen blogger, aki teve.

Vagy Steve…

 

:O))) 


További hírek

  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Mindent a kollagénről: típusok, előnyök, források
2022. 01. 21. 15:39 bajai-hirhatar.hu
  Ha a kanálból kifújja a szél a levest
2022. 01. 20. 21:31 pecsi-hirhatar.hu
  Tovább görög a botrány: egy biztonsági kamera felvette, ahogy Völner Pál igazságügyi államtitkárt megvesztegették
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  A Lófejkút, a szétrombolt pihenőhely
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  Oláh Ibolya nem énekli többé a Magyarország dalt – Geszti megérti, de sajnálja
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport