HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Átszállás az óceán felett

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.27.
 Csütörtök
Ma Angelika napja van.
Holnap Károly, napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,69 Ft
   CHF árfolyam
   345,42 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 09. 21. 11:29     


PuPu

Átszállás az óceán felett
Képzeljük el, hogy elindulunk Amerikába, repülővel.

Jó, nem kell hozzáképzelnünk a honi állapotokat, nem kell elspekulálgatnunk azon, hogy lehet, azért kellett Liszt Ferencre átkeresztelni a repülőteret, mert Ferihegynek égett volna a pofája a mai viszonyok láttán.
De az is lehet, hogy az ok Liszt Ferenc közismert antiszemitizmusa volt, - tudd zsidócska, ki ide érkezel, milyen földre lépsz…

Szóval, felszállsz Ferihegyen a British Airways járatára, és elindulsz világgá, Londonban átszállsz, majd repülsz tovább, Amerika felé.
Valahol úgy az óceán közepe felett reádtör a bizonytalanság, egyáltalán, New Yorkba akarok én menni?
Jobb lenne talán mégis Los Angeles úticélnak - a klíma, a nők, a látnivalók – ehhh, szálljunk át egy oda tartó járatra, most azonnal!
Aki kinyitja a repülőgép ajtaját, hogy ez megkísérelje, azt érdekes meglepetés, hideg fürdő és éhes cápák várják – szerintem ez nem a legjobb ötlet.

 


Arról jutott ez eszembe, hogy hirtelen beindult a politika zümmögőkórusa, mégse Falus Ferenc legyen a közös budapesti főpolgármester - jelölt, legyen helyette Magyar György vagy Bokros Lajos.
Mikor ezt először hallottam, legyintettem, gondoltam jó, hát ostobának rettenetesen ostoba a mai magyar demokrata közösség, de azt azért mégsem képzelheti senki, hogy a választók mozgósításának legjobb módja a választások előtt néhány héttel az eddigi torzsalkodásokhoz kísértetiesen hasonló módon zavart kelteni még abban a megmaradt néhányezer elkötelezett emberben is, akik mindennek, legfőképpen a pártok és vezéreik minőségének (?) dacára el akartak menni választani.
De aztán azt kellett látnom, hogy az ötletnek hol innen, hol onnan támogatói támadnak, és maguk a jelöltek is ficeregnek, mint akinek hangya van a gatyájában.

Nem szeretném ezt a témát kivesézni, megtettük ezt már jónéhányan százszor, nem érdekes az sem, hogy én kit tartanék legjobb jelöltnek.
Egyetlen dolog érdekes: egy döntés után már nincs vacillálás, nincs ötletelés, nincs variálgatás, csak egységes végrehajtás, vagy vereség van.

Tisztelem Bokrost, aki túl okos és tehetséges ahhoz, hogy a politika mitugrászai maguk közé merjék engedni őt, emellett már számos helyen és poszton bizonyította is képességeit.
Kedvelem Magyar Györgyöt, aki egy logikus gondolkodású, sok sikeres harcot megvívott hivatásos gladiátor, sikeres sztárügyvéd.
Tisztelem Falus Ferencet a bátorságáért és utálom „kitalálóit”, akik egy tisztességes embert mindenféle ígéretekkel bevezetgettek az erdőbe, aztán ott hagyták bekötött szemmel – távolból már hallik a hiéna kacagása…

De Falus beleállt a dologba, nem hátrált meg, viseli a nehézségeket, az ócska kis sakálokat, akik a nadrágszárát ráncigálják, akik a médiában ostoba fajankónak próbálják ábrázolni - ő meg csak szelíd mosollyal, rendíthetetlenül megy előre.
Ha polgár kell a főpolgármesteri székbe, hát tessék, ott van, polgári mentalitással, kötelességtudattal, gerinccel…
Ha polgároknak vélik magukat potenciális választói és demokrata riválisai, hát akkor viselkedjenek is ennek megfelelően.
Őt bízták meg a demokratikus pártok azzal, hogy képviselje a demokrata értékeket, hát akkor most, hetekkel a választás előtt gusztustalan dolog lenne cserbenhagyni.
Nem elég demokratának látszani, akként is kell viselkedni…

:O)))

 

 

 


További hírek

  A szenteltvíztartó és az álszent keresztények
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Közel 40 milliárdot osztott az állam kommunikációra 2021 utolsó negyedévében
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Rákay Philip, a négy és félmilliárdos Petőfi
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Börtönőrre támadt - ismét leültették
2022. 01. 27. 19:56 pecsi-hirhatar.hu
  A laminált padlóhoz való alátétlemez kiválasztásának tippjei
2022. 01. 27. 12:41 dunakeszi-hirhatar.hu
  Újra választás: megint "döntött a kormány" az új középiskolákról
2022. 01. 26. 21:09 dunakeszi-hirhatar.hu
  Használjuk rendesen a szelektív szemetest!
2022. 01. 26. 21:00 14keruleti-hirhatar.hu
  Tuzson Bence indul a kormánypártok színeiben Dunakeszin
2022. 01. 26. 20:27 dunakeszi-hirhatar.hu
  Okosparkolás - kisebb forgalom, tisztább levegő
2022. 01. 26. 19:38 pecsi-hirhatar.hu
  Fájdalmas búcsú a nagy polgárjogi harcostól, Setét Jenőtől
2022. 01. 25. 18:11 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport