HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Bűnpártolók

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.09.17.
 Kedd
Ma Zsófia napja van.
Holnap Diána napja lesz.
   EUR árfolyam
   331,89 Ft
   CHF árfolyam
   303,02 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 10. 24. 10:50     


Adorján György

Bűnpártolók
Akik illetékesként nem tesznek meg minden tőlük telhetőt azért, hogy a korrupciós, kitiltásos ügyeket felderítsék és kivizsgálják!

Akik kenegetik, maszatolják az egész történetet azzal, hogy az amerikaiak, amíg nem adják ki, amit tudnak, addig nem lehet semmit sem tenni.

Akik M. André Goodfriend ideiglenes ügyvivő szavaiban kételkedve, vagy azokat kevésnek találva nem hajlandók semmilyen hivatalos eljárást indítani.

 

Akik azt szajkózzák, hogy a sajtóban megjelentek önmagukban nem alkalmasak arra, hogy azok alapján eljárjon bármely hatóság, elfeledkezve arról, hogy egy szövetséges, baráti ország hazánkba kiküldött képviselője beszélt a nyilvánosság előtt!

Akik minden további nélkül hagyják október végén nyaralni azokat, akik feltehetően olyan országot választottak maguknak, ahová Ferihegyről nem indul járat és amely országgal hazánknak talán nincs is kölcsönös jogsegély.

 

Akik ahelyett, hogy mindenre kiterjedő vizsgálatot rendelnének el, megkísérelnek mindent az USÁ- ra kenni, még ünnepi beszédükben is, hogy ki kellett volna vívniuk a magyarság haragját azzal, amit tettek, hogy nem engednek be magyarokat hazájukba, bizonyítékok nélkül. Míg mások a megbonthatatlan barátságot és szövetséget hangsúlyozva igyekeztek a lényegről elterelni a figyelmet.

 

Akik külügyminiszterként, vagy a Kúria elnökeként Amerikában járva képtelenek voltak eredményt elérni.

Akik az ország felelős vezetőiként már korábban, a választások előtt is tudva az egészről, lapítottak a tárgyban és nem tettek semmilyen intézkedést. Akik a növényolajos büntetőeljárás híreivel próbálják elterelni a figyelmet.

Akik kormánypárti politikusokként azt szavalják, hogy nem szabad ezt az egészet elbagatellizálni, de nem tesznek meg minden tőlük elvárhatót ebben az ügyben. Nem kérik fel a Legfőbb Ügyészt, nem utasítják a belügyminisztert és a titkosszolgálatok vezetőit, a KEHI-t és a Számvevőszéket, hogy azonnal, késedelem nélkül, mert az veszéllyel jár, lássanak hozzá a feladathoz minden rendelkezésükre álló eszközzel.

 

Akik, miután a közvélemény elé a kormány más jellegű, de nagy érdeklődésre számot tartó gumicsontokat dobott, azokon rágódnak ahelyett, hogy addig ütnék ebben az ügyben a vasat, amíg az meleg.

Akik annyira veszik csak komolyan ezt az ügyet, hogy már az ország bombázásáról viccelődve reagálják le az amerikaiakat, és közben azt hiszik róluk, hogy úgy tiltanak ki magas beosztású, kormány közeli hivatalnokokat, hogy nem rendelkeznek bizonyítékokkal.

Akik észre sem veszik, hogy magatartásukkal alapvető nemzetbiztonsági érdekeinket sértik, amikor Magyarország nemzetközi tekintélyét veszélyeztetik.

 

A bűnpártolás bűnkapcsolati bűncselekmény, alapbűncselekmény nélkül nem létezhet. A tettes büntetőjogi felelősségét az alapozza meg, hogy akadályozza, nehezíti, esetenként meg is hiúsítja az alapbűncselekmény felderítését! Bűnpártolás, mint olyan nem csak az anyagi jogszabályokba ütközően létezik, hanem alapvető erkölcsi értékeket sértve is!

 

Végezetül, amennyiben a házelnök szerint az euroatlanti világra ma az jellemző, hogy morális értelemben megrendült, akkor vajon a mi világunkkal idehaza mi a helyzet?

 


További hírek

  Mumifikálódott holttestet találtak Kaposvárott
2019. 09. 16. 21:36 kecskemeti-hirhatar.hu
  Egy hétig a bicikliseké és a gyalogosoké a főszerep Kecskeméten
2019. 09. 16. 20:50 kecskemeti-hirhatar.hu
  Hét Domb Filmfesztivál harmadszor
2019. 09. 16. 18:18 pecsi-hirhatar.hu
  Elhunyt Gallai Péter
2019. 09. 16. 15:39 kecskemeti-hirhatar.hu
  Megéri...?; Milliárdokat jelenthet a bukott fideszes polgármesterek (vég)kielégítése
2019. 09. 16. 15:29 hirhatar.hu
  A kurucinfohoz hasonlóan a Kubatov-listákat is külföldi szerveren próbálják bújtatni
2019. 09. 16. 15:29 hirhatar.hu
  Pikóék nem állnak le – ma felfedték, hogy miért üldözi őket rendőrségi bevetéssel is a Fidesz
2019. 09. 16. 15:29 hirhatar.hu
  Közeledik a hideg idő
2019. 09. 16. 15:24 kecskemeti-hirhatar.hu
  Megint jótékonykodott egy NER-oligarcha
2019. 09. 16. 15:10 kecskemeti-hirhatar.hu
  Újabb váratlan halál: elhunyt Gallai Péter
2019. 09. 16. 12:44 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport