HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Bármi előfordulhat

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.02.16.
 Vasárnap
Ma Julianna napja van.
Holnap Donát napja lesz.
   EUR árfolyam
   334,94 Ft
   CHF árfolyam
   314,82 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 08. 06. 07:30     


Adorján György

Bármi előfordulhat
Valóban, a jelenlegi hatalom ideje alatt még az is, hogy kis hazánkban tartja kongresszusát a fehér felsőbbrendűséget hirdető National Policy Instutute.

Valóban, a jelenlegi hatalom ideje alatt még az is, hogy kis hazánkban tartja kongresszusát a fehér felsőbbrendűséget hirdető National Policy Instutute. http://www.npiamerica.org/identitarian-congress/
A fehér faj nacionalista centruma, amely Montanában székel, vajon hogyan s miképp tudta elérni, hogy itt tartja kongresszusát? Persze ha Balog tisztelendő miniszter, minapi cigány holokauszttal kapcsolatos félrelépését nézem, vagy főnökének utóbbi megnyilvánulásait, a miskolci számozatlan utcai tegnapi kilakoltatásokkal együtt, akkor nincs ezen semmi csodálkozni való. Ezek tárt karokkal várják őket! Hogy nem sül le pofájukról a bőr!


THE 2014 EUROPEAN CONGRESS
THE FUTURE OF EUROPE
PERSPECTIVES ON GEOPOLITICS, IDENTITY, AND NATIONALISM
BUDAPEST, HUNGARY
OCTOBER 3-5, 2014


Ebben az illiberális demokráciában, ebben a pávatáncos bármi megtörténhet -  pirospont pöttyös popsis fél ázsiai, de mégis világnemzeti jobboldali nemzeti populizáltságban, az önkormányzati választások előtt egy héttel ismétlem, tárt karokkal várja a nemzeti kormány és pártszövetsége ezeket a hibbantakat! Az antiszemita és rasszista megnyilvánulásokat hazánkban napestig lehetne sorolni, mind a zsidókat, mind a cigányokat érintően. A kormány sztereotip reagálásával együtt, amely az esetek többségében- jogászokhoz méltó módon- így szól: "A Kormány a legszigorúbban fellép minden szélsőséges, rasszista, antiszemita megnyilvánulás ellen és mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyűlölködő és az európai normákkal összeegyeztethetetlen hangokat visszaszorítsa. A kormány egyúttal világossá teszi, hogy az ország valamennyi polgárát megvédi az ilyen inzultusoktól (atrocitásoktól)."  Ezért aztán ideengedik ezeket a szégyenteleneket is kongresszusozni!


Hogy kiket? Amerikai fajvédőket és orosz nacionalistákat. Micsoda szégyen a nemzetközi közvélemény előtt, hogy teret adunk ezeknek a szellemi flepniseknek itt Pesten glasszálni napokig. ALEXANDER DUGIN, MARTON GYÖNGYÖSI, JOHN MORGAN, MANUEL OCHSENREITER, RICHARD SPENCER, JARED TAYLOR, PHILIPPE VARDON és
MARKUS WILLINGER a díszes felszólalók. Csak üsd be bátran nevüket a google-ba és tájékozódj velük kapcsolatban. Könnyen rájössz, hogy Orbán hanyatló nyugatának és illiberális erős államának külhoni ideológusait fedezheted fel közöttük, akkor már rögtön megvilágosodik előtted az is, hogy ezek mi a fészkes fenét kereshetnek errefelé.


Szóvá tenni mindezt kötelesség! Magyarország nem lehet európai melegágya ezen eszmék terjedésének! Magyarország nem lehet az árja felsőbbrendűség hirdetőinek szálláscsinálója!
Magyarország nem lehet a hungarizmus turul tojásának keltetőgépe. Magyarország nem adhat helyet ilyen szélsőségesen aberrált eszmék terjesztőinek!


Azon már meg sem lepődök, hogy a magyar nemzeti radikálisok hungarikumja, a zsidó listázók gyöngye, Gyöngyösi Márton lesz a házigazdákat képviselő felszólaló. Ő, aki a tavaly őszi Horthy szobor Szabadság téri református templomi avatásán az alábbiakat mondta: „Horthy Miklós érdeme, hogy megszabadította az országot az idegenszívű csőcseléktől, s magyar programot kínált a Trianon traumáját elszenvedett magyarságnak, hamvaiból támasztotta föl, gyarapította a hazát.”  Jól mondta tusványosi hazabeszélőnk, itt bármi megtörténhet!


További hírek

  Különleges szolgáltatás a kismamáknak
2020. 02. 16. 21:37 pecsi-hirhatar.hu
  Történeti épületdiagnosztikai képzés indul Pécsett
2020. 02. 15. 20:57 pecsi-hirhatar.hu
  Kitüntették a rendőrt, aki felfedezte a határzár alatti alagutat
2020. 02. 15. 10:13 hirhatar.hu
  Orbánnak is üzentek Erdélyből – a százmilliárdos támogatások ellenére sem erőltetik olyan nagyon az autonómiát
2020. 02. 15. 10:13 hirhatar.hu
  Akadt néhány felesleges milliárd az újabb nemzeti konzultálgatásra
2020. 02. 15. 10:13 hirhatar.hu
  Bővült a pécsi gyermekklinika eszközparkja
2020. 02. 14. 22:25 pecsi-hirhatar.hu
  Egyre több az okosváros
2020. 02. 14. 14:06 gyomroi-hirhatar.hu
  Életfogytiglan a pécsi idős asszony gyilkosának
2020. 02. 13. 16:45 pecsi-hirhatar.hu
  Furcsa vezetőcsere a gyömrői Vízmű élén
2020. 02. 13. 11:52 gyomroi-hirhatar.hu
  Jövőre várható a gyömrői iskola bővítése
2020. 02. 13. 10:59 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport