HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Bármi előfordulhat

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.08.18.
 Csütörtök
Ma Ilona napja van.
Holnap Huba napja lesz.
   EUR árfolyam
   406,92 Ft
   CHF árfolyam
   420,69 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 08. 06. 07:30     


Adorján György

Bármi előfordulhat
Valóban, a jelenlegi hatalom ideje alatt még az is, hogy kis hazánkban tartja kongresszusát a fehér felsőbbrendűséget hirdető National Policy Instutute.

Valóban, a jelenlegi hatalom ideje alatt még az is, hogy kis hazánkban tartja kongresszusát a fehér felsőbbrendűséget hirdető National Policy Instutute. http://www.npiamerica.org/identitarian-congress/
A fehér faj nacionalista centruma, amely Montanában székel, vajon hogyan s miképp tudta elérni, hogy itt tartja kongresszusát? Persze ha Balog tisztelendő miniszter, minapi cigány holokauszttal kapcsolatos félrelépését nézem, vagy főnökének utóbbi megnyilvánulásait, a miskolci számozatlan utcai tegnapi kilakoltatásokkal együtt, akkor nincs ezen semmi csodálkozni való. Ezek tárt karokkal várják őket! Hogy nem sül le pofájukról a bőr!


THE 2014 EUROPEAN CONGRESS
THE FUTURE OF EUROPE
PERSPECTIVES ON GEOPOLITICS, IDENTITY, AND NATIONALISM
BUDAPEST, HUNGARY
OCTOBER 3-5, 2014


Ebben az illiberális demokráciában, ebben a pávatáncos bármi megtörténhet -  pirospont pöttyös popsis fél ázsiai, de mégis világnemzeti jobboldali nemzeti populizáltságban, az önkormányzati választások előtt egy héttel ismétlem, tárt karokkal várja a nemzeti kormány és pártszövetsége ezeket a hibbantakat! Az antiszemita és rasszista megnyilvánulásokat hazánkban napestig lehetne sorolni, mind a zsidókat, mind a cigányokat érintően. A kormány sztereotip reagálásával együtt, amely az esetek többségében- jogászokhoz méltó módon- így szól: "A Kormány a legszigorúbban fellép minden szélsőséges, rasszista, antiszemita megnyilvánulás ellen és mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyűlölködő és az európai normákkal összeegyeztethetetlen hangokat visszaszorítsa. A kormány egyúttal világossá teszi, hogy az ország valamennyi polgárát megvédi az ilyen inzultusoktól (atrocitásoktól)."  Ezért aztán ideengedik ezeket a szégyenteleneket is kongresszusozni!


Hogy kiket? Amerikai fajvédőket és orosz nacionalistákat. Micsoda szégyen a nemzetközi közvélemény előtt, hogy teret adunk ezeknek a szellemi flepniseknek itt Pesten glasszálni napokig. ALEXANDER DUGIN, MARTON GYÖNGYÖSI, JOHN MORGAN, MANUEL OCHSENREITER, RICHARD SPENCER, JARED TAYLOR, PHILIPPE VARDON és
MARKUS WILLINGER a díszes felszólalók. Csak üsd be bátran nevüket a google-ba és tájékozódj velük kapcsolatban. Könnyen rájössz, hogy Orbán hanyatló nyugatának és illiberális erős államának külhoni ideológusait fedezheted fel közöttük, akkor már rögtön megvilágosodik előtted az is, hogy ezek mi a fészkes fenét kereshetnek errefelé.


Szóvá tenni mindezt kötelesség! Magyarország nem lehet európai melegágya ezen eszmék terjedésének! Magyarország nem lehet az árja felsőbbrendűség hirdetőinek szálláscsinálója!
Magyarország nem lehet a hungarizmus turul tojásának keltetőgépe. Magyarország nem adhat helyet ilyen szélsőségesen aberrált eszmék terjesztőinek!


Azon már meg sem lepődök, hogy a magyar nemzeti radikálisok hungarikumja, a zsidó listázók gyöngye, Gyöngyösi Márton lesz a házigazdákat képviselő felszólaló. Ő, aki a tavaly őszi Horthy szobor Szabadság téri református templomi avatásán az alábbiakat mondta: „Horthy Miklós érdeme, hogy megszabadította az országot az idegenszívű csőcseléktől, s magyar programot kínált a Trianon traumáját elszenvedett magyarságnak, hamvaiból támasztotta föl, gyarapította a hazát.”  Jól mondta tusványosi hazabeszélőnk, itt bármi megtörténhet!


További hírek

  Hogyan lehet valaki tudatos a szexuális kapcsolódás során?
2022. 08. 17. 09:12 kecskemeti-hirhatar.hu
  Kisfaludy államtitkár szerint elég lesz télen 20 fokra fűteni az osztálytermeket
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  A hajdan szappanopera dalversenyen felkapaszkodott Tóth Gabi ma már a nemzet nagyasszonya címre pályázik
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Sehol sincs az infláció és a kormánymédia túlsúlya: leszbikus csók miatt bepanaszolta a Netflixet a magyar médiahatóság
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Ütős programokkal vár mindenkit Pécsett a Múzeum Utca Plusz
2022. 08. 15. 17:07 pecsi-hirhatar.hu
  Molotov koktélt dobtak a házba
2022. 08. 15. 16:59 pecsi-hirhatar.hu
  Pénzmosodának nézték Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília profitbányáját
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tuzson Bence szerint a „bacon” szó a Bakonyból ered
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tovább csökken a Fidesz támogatottsága
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Valótlanul vádolták a DK-s politikust – kíméletlen helyreigazítást kellett közölnie a 168.hu portálnak
2022. 08. 10. 17:08 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport