HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Bennfentesek

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.08.18.
 Csütörtök
Ma Ilona napja van.
Holnap Huba napja lesz.
   EUR árfolyam
   406,92 Ft
   CHF árfolyam
   420,69 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 03. 29. 10:27     


Adorján György

Bennfentesek
Naná, hogy a vadászat az bizalmi tevékenység, miként a futsal csapat játéka is.

Naná, hogy volt parlamenti belépője Tarsoly Csabának. Naná, hogy együtt avatta fel a moszkvai képviselőházat a győri ismeretségből is közelinek mondható kormánytaggal még 2013-ban.

Naná, hogy az előzetes letartóztatásban lévő Kiss Szilárd bűnös tevékenységének semmi köze nincsen az agrártárca vezetője szerint ahhoz, amit a minisztériumban szakmailag oly kiválóan végzett. Naná, hogy Moszkvában találkozott Tarsoly ezzel a hűtlen kezelővel, elvégre a keleti nyitás csak összehozta őket.

Naná, hogy a mangalicás, minden lében kanál felcsúti polgármester, kormányfői közvetlen, ezzel az előbb említett moszkvai emberünkkel közös céget is vitt az oroszoknál, amire csak nehezen emlékezett. Naná, hogy az ottani cégbírósági iratok bemutatását követően már javult valamelyest a memóriája és azt mondta, volt valami ilyesmi, de csak rövid ideig, mert nem jött össze a zsíros szalonna üzlet.

 

Naná, hogy Kiss Ernő rendőr tábornok is járatos lehet a mai hatalom felső szintjeibe, hiszen azt állította, hogy Polt Péter legfőbb ügyész és Pintér Sándor belügyminiszter révén közbenjárni képes  potom egy milliárdért, egy már vádemelési szakaszban lévő büntetőügyben, amely Kocsis István, a volt BKV-MVM vezér ellen van folyamatban.

Naná, hogy Berta Attila rendőr dandártábornok sem volt különb a Deákné vásznánál, amikor meg lévő rendőrségi kapcsolataira hivatkozva egy biztonsági cég vezetőjeként 10 millió forintot kért egy szegedi nagyvállalkozótól azért, hogy elintézze egy állítólag ellene folyó titkos nyomozás megszüntetését.

 

Naná, hogy a makulátlan nemzeti együttműködés szabadságharcos kormánya mögött, keresztényi fundamentumokon álló pártszövetség ebben a helyzetben úgy látja, hogy "a szocialista kormányok vajon miért hunytak szemet az évtizedes pénzügyi korrupció fölött, miért engedtek brókereket a kormányuk közelébe, és mit keresnek az embereik a brókercégek hálózatában".

Naná, hogy a pofám leszakad, amikor bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Naná, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, amikor az ügyészségi szóvivő ezt a közleményt adja tudtunkra: „Az összehangolt rendőri és ügyészi munkának köszönhetően az ilyen bonyolultságú gazdasági büntetőügyeknél messze gyorsabban, mind a Buda-Cash, mind a Quaestor esetében két héten belül sikerült a büntető jogszabályok által megkívánt törvényes bizonyítékok alapján a gyanúsításokat közölni és a szükséges kényszerintézkedéseket megtenni”.

Naná, hogy arról már egy szót sem szólnak az illetékesek, sem cáfolatban, sem megerősítésben, ami hírként kacsaként felröppent, hogy Tarsoly személyi titkára mit keres a legfőbb ügyész közvetlen környezetében. Naná, hogy arról sem beszélnek, hogy jár-e még vadászni Polt Péter és kikkel?

 

Naná, hogy a vadászat az bizalmi tevékenység, miként a futsal csapat játéka is. Itt aztán lehet jócskán bennfentessé válni és a jókor voltam jó helyen szlogennel operálva biztosítani a nem akármilyen színvonalon történő jövőbeni megélhetést.

Naná, hogy tudjuk az arcátlanságot, mely szerint, akinek semmije sincs, az annyit is ér. Naná, hogy egy lázárrogánszijjártó triumvirátus vagyongyarapodása szemet szúr mindenkinek.

 

Naná, hogy a Quaestor új vezérigazgatója ideig-óráig egy közmunkás, aki gyilkossági kísérletért ült börtönben. Aki egy olyan cég vezére pár napig, amelyből még korábban, március 9-én veszi ki a pénzét a külügy, még mielőtt az öncsődöt hazudna. És másnap meghal a Külgazdasági és Külügyminisztérium beruházási főosztályvezetője, micsoda véletlen egybeesés.

Naná, hogy bedobja a mentőövet a pávatáncos és közli, hogy az ő utasítására vették ki a pénzüket a minisztériumok az összes brókercégtől. Fogtátok emberek?

 

Hétfőn parlamenti ülés van. Bolondok napja előtt, vajon mire lesz képes az ellenzék, hogy ebben a bennfentes helyzetben, nyilvános ülésen döntésre vigye ezt az áldatlan állapotot? Kivonul a házból, vagy bevonul az újkori magyar történelembe? A democsokrácia stadionjában a populista bennfentes jobboldal a labdát feldobta! Kérdés, hogy a demokratikus ellenzék képes lesz ezt, és hogyan lekezelni!


További hírek

  Hogyan lehet valaki tudatos a szexuális kapcsolódás során?
2022. 08. 17. 09:12 kecskemeti-hirhatar.hu
  Kisfaludy államtitkár szerint elég lesz télen 20 fokra fűteni az osztálytermeket
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  A hajdan szappanopera dalversenyen felkapaszkodott Tóth Gabi ma már a nemzet nagyasszonya címre pályázik
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Sehol sincs az infláció és a kormánymédia túlsúlya: leszbikus csók miatt bepanaszolta a Netflixet a magyar médiahatóság
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Ütős programokkal vár mindenkit Pécsett a Múzeum Utca Plusz
2022. 08. 15. 17:07 pecsi-hirhatar.hu
  Molotov koktélt dobtak a házba
2022. 08. 15. 16:59 pecsi-hirhatar.hu
  Pénzmosodának nézték Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília profitbányáját
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tuzson Bence szerint a „bacon” szó a Bakonyból ered
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tovább csökken a Fidesz támogatottsága
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Valótlanul vádolták a DK-s politikust – kíméletlen helyreigazítást kellett közölnie a 168.hu portálnak
2022. 08. 10. 17:08 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport