HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Bennfentesek

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2021.09.16.
 Csütörtök
Ma Edit napja van.
Holnap Zsófia napja lesz.
   EUR árfolyam
   348,90 Ft
   CHF árfolyam
   320,83 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 03. 29. 10:27     


Adorján György

Bennfentesek
Naná, hogy a vadászat az bizalmi tevékenység, miként a futsal csapat játéka is.

Naná, hogy volt parlamenti belépője Tarsoly Csabának. Naná, hogy együtt avatta fel a moszkvai képviselőházat a győri ismeretségből is közelinek mondható kormánytaggal még 2013-ban.

Naná, hogy az előzetes letartóztatásban lévő Kiss Szilárd bűnös tevékenységének semmi köze nincsen az agrártárca vezetője szerint ahhoz, amit a minisztériumban szakmailag oly kiválóan végzett. Naná, hogy Moszkvában találkozott Tarsoly ezzel a hűtlen kezelővel, elvégre a keleti nyitás csak összehozta őket.

Naná, hogy a mangalicás, minden lében kanál felcsúti polgármester, kormányfői közvetlen, ezzel az előbb említett moszkvai emberünkkel közös céget is vitt az oroszoknál, amire csak nehezen emlékezett. Naná, hogy az ottani cégbírósági iratok bemutatását követően már javult valamelyest a memóriája és azt mondta, volt valami ilyesmi, de csak rövid ideig, mert nem jött össze a zsíros szalonna üzlet.

 

Naná, hogy Kiss Ernő rendőr tábornok is járatos lehet a mai hatalom felső szintjeibe, hiszen azt állította, hogy Polt Péter legfőbb ügyész és Pintér Sándor belügyminiszter révén közbenjárni képes  potom egy milliárdért, egy már vádemelési szakaszban lévő büntetőügyben, amely Kocsis István, a volt BKV-MVM vezér ellen van folyamatban.

Naná, hogy Berta Attila rendőr dandártábornok sem volt különb a Deákné vásznánál, amikor meg lévő rendőrségi kapcsolataira hivatkozva egy biztonsági cég vezetőjeként 10 millió forintot kért egy szegedi nagyvállalkozótól azért, hogy elintézze egy állítólag ellene folyó titkos nyomozás megszüntetését.

 

Naná, hogy a makulátlan nemzeti együttműködés szabadságharcos kormánya mögött, keresztényi fundamentumokon álló pártszövetség ebben a helyzetben úgy látja, hogy "a szocialista kormányok vajon miért hunytak szemet az évtizedes pénzügyi korrupció fölött, miért engedtek brókereket a kormányuk közelébe, és mit keresnek az embereik a brókercégek hálózatában".

Naná, hogy a pofám leszakad, amikor bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Naná, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, amikor az ügyészségi szóvivő ezt a közleményt adja tudtunkra: „Az összehangolt rendőri és ügyészi munkának köszönhetően az ilyen bonyolultságú gazdasági büntetőügyeknél messze gyorsabban, mind a Buda-Cash, mind a Quaestor esetében két héten belül sikerült a büntető jogszabályok által megkívánt törvényes bizonyítékok alapján a gyanúsításokat közölni és a szükséges kényszerintézkedéseket megtenni”.

Naná, hogy arról már egy szót sem szólnak az illetékesek, sem cáfolatban, sem megerősítésben, ami hírként kacsaként felröppent, hogy Tarsoly személyi titkára mit keres a legfőbb ügyész közvetlen környezetében. Naná, hogy arról sem beszélnek, hogy jár-e még vadászni Polt Péter és kikkel?

 

Naná, hogy a vadászat az bizalmi tevékenység, miként a futsal csapat játéka is. Itt aztán lehet jócskán bennfentessé válni és a jókor voltam jó helyen szlogennel operálva biztosítani a nem akármilyen színvonalon történő jövőbeni megélhetést.

Naná, hogy tudjuk az arcátlanságot, mely szerint, akinek semmije sincs, az annyit is ér. Naná, hogy egy lázárrogánszijjártó triumvirátus vagyongyarapodása szemet szúr mindenkinek.

 

Naná, hogy a Quaestor új vezérigazgatója ideig-óráig egy közmunkás, aki gyilkossági kísérletért ült börtönben. Aki egy olyan cég vezére pár napig, amelyből még korábban, március 9-én veszi ki a pénzét a külügy, még mielőtt az öncsődöt hazudna. És másnap meghal a Külgazdasági és Külügyminisztérium beruházási főosztályvezetője, micsoda véletlen egybeesés.

Naná, hogy bedobja a mentőövet a pávatáncos és közli, hogy az ő utasítására vették ki a pénzüket a minisztériumok az összes brókercégtől. Fogtátok emberek?

 

Hétfőn parlamenti ülés van. Bolondok napja előtt, vajon mire lesz képes az ellenzék, hogy ebben a bennfentes helyzetben, nyilvános ülésen döntésre vigye ezt az áldatlan állapotot? Kivonul a házból, vagy bevonul az újkori magyar történelembe? A democsokrácia stadionjában a populista bennfentes jobboldal a labdát feldobta! Kérdés, hogy a demokratikus ellenzék képes lesz ezt, és hogyan lekezelni!


További hírek

  Öt nap a tánc jegyében
2021. 09. 16. 02:52 pecsi-hirhatar.hu
  Fiesta-hangulat költözik a Pécsi Galériába
2021. 09. 15. 21:33 pecsi-hirhatar.hu
  10 milliót kapott életműkoncertre, aláírta Zalatnay a „Stop Gyurcsány, Stop Karácsony” brossurát
2021. 09. 14. 19:48 hirhatar.hu
  Tóth Gabi kiborult: arra kér mindenkit, ne bántsák azért, mert keresztény
2021. 09. 14. 19:48 hirhatar.hu
  Kiirtotta a családját és önmagát is fejbelőtte egy férfi Dunakeszin
2021. 09. 14. 19:48 hirhatar.hu
  Példaértékű pécsi összefogás a rákgyógyításért
2021. 09. 13. 20:58 pecsi-hirhatar.hu
  Kétezer forintos órájában jött Ferenc pápa Budapestre
2021. 09. 12. 18:01 hirhatar.hu
  „Csak abban bízhatok, hogy még a Földön megbűnhődnek mindazért, amit az országgal tettek”
2021. 09. 12. 18:01 hirhatar.hu
  Ferenc pápa hamis Istenről beszélt, akitől elvárjuk, hogy erővel uralkodjon
2021. 09. 12. 18:01 hirhatar.hu
  Jubileumi Coop Rally
2021. 09. 10. 21:37 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport