HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Cöf cöf Bayer

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.25.
 Kedd
Ma Pál napja van.
Holnap Vanda napja lesz.
   EUR árfolyam
   360,52 Ft
   CHF árfolyam
   347,49 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 11. 14. 08:28     


Adorján György

Cöf cöf Bayer
Újra mondom nyomatékosan, hogy még ő is megértse, itt pedig nem lesz békemenet!

Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy amikor a volt népszabis, ötös párttagkönyves kijelentette, hogy „…ami ma hazánkban folyik, az vérlázító és elviselhetetlen”, szerintem fején találta a szöget, még akkor is, ha éppen nem arra gondolt, amire én.

Nem is kellenek a cöfösök ide, mennek helyettük majd a ligások, meg a pedagógusok és a többiek. Lesz itt még közfelháborodás napja országszerte, meg ismételt netadó tüntetés. Már ma délután elkezdődik a Magyar Szolidaritás Mozgalom autós felvonulása. Mégis kényelmesebb úgy, mint gyalog.

Mozart lekakilását pedig ajánlom Bayer sorstársának figyelmébe, aki ugyan nem az echós hullámhosszon adja elő perverz világnézetét, hanem a köztévé képernyőjén virítva tündököl, utánozhatatlanul fábrykálva paplan fölé a kezeket című eszmei mondanivalóját.

Szóval nemzeti szélkakasaink közül most az MH ügyeletes, fideszes papagája pofára esett rendesen.

 

A Fidesz körüli értelmiség emblematikus figurája, ki még eszmetársait is leidiótázta, nem csak az általa kígyóvállúaknak becézett, Lendvai utcai székháztámadókat, most nézhet, mint a moziban.

Democsokrata társával, az egyik Bencsikkel együtt hiába erőltette a cöfösök újabb tüntetését. Ez most nem jött nekik össze.

Vajon mit érhet az az ország, ahol ilyen figurák egy tálból cseresznyézve a pávatáncossal, politikusi celebként kóvályognak abban a fekáliában, melyet a jobboldali populistákkal együtt mára összehordtak, és téveszmés igehirdetőként önfeledten sütkéreznek a maguk által felállított félázsiai, pirospont popsis reflektorok előtt.

 

Nagy az isten állatkertje! Finggömbölyítő magyarázatokkal reagálnak a regnáló hatalom csókosai minden tüntetésre és megmozdulásra, amely tevékenységüket kritikaként illeti, CIA-t emlegetnek a kulisszák mögött, sőt CÖF béli jogász észkombájnjuk szerint még az amerikai ügyvivő is büntetőjogi felelősséggel tartozik, mihelyst kiteszi lábát magyar területre a nagykövetségből, mert elmulasztotta megtenni a feljelentést és ezzel megszegte a magyar törvények szerinti ebbéli kötelezettségét.

Kátó, Ciceró, Szólon, Arisztotelész, mind meghaltak, bölcsek voltak, jaj mi lesz?

 

„Ők azok, akik bármikor kicserélhetők egy telefonra.”- mondja az ötös számú párttagkönyves azokról a tüntetőkről, akik mobiljaikat magasba emelve világítottak ebben a marha nagy magyar sötétségben a tüntetéseken.

Az álbölcs, volt népszabis firkász szellemi nagysága előtt meghajló kétharmad igazán tudhatná, hogy párt független mobilerdő világított azokon az estéken, míg a Bayer által preferált cöfös gyülekezet nem más, mint holdudvara a mai hatalmi szerveződésnek.

Mit ne mondjak, azért van némi különbség!

A lényeg, hogy Bayer Zsolt felsült az általa nagyhangon beígért CÖF tüntetéssel.

 

A „ mocsadék, utolsó állatozó”, anno a DUNA TV-től is megválni kényszerült politikai gigoló, a közéleti vándormadár, aki még a román nemzetbiztonságra is veszélyt jelentett, aki rasszista beszólásaival egymaga túltesz tucatnyi Pásztor Alberten, most beégett rendesen.

Leszavazták, mint a sicc! Cöf tüntetés márpedig nem lesz!

 

Mert béke van! És ilyenkor a bepánikolt jobboldali tanácsadók, köztük Habonnyal az élen, nem kérnek a békemenetből. A Szerb utcai fedett lakó amúgy sem szíve csücske mostanában Bayernek. Jobb a békesség. Tüntessen csak az ellenzék, mondják!

Bayer meg csak bő nyállal szívja meg ezt is, mint ahogy echós műsorában az „ótvaros, hazug idiótás”, osztráknak szóló dumát. Azt még megúszta fél millióból, mostani baromságai sokkal többe fognak kerülni! Nem csak neki!


További hírek

  Középpontban a fiatalok egészsége
2022. 01. 24. 20:23 pecsi-hirhatar.hu
  A macskaetetés aranyszabályai
2022. 01. 24. 11:44 bajai-hirhatar.hu
  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított nem létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport