HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Cöf cöf Bayer

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.02.19.
 Szerda
Ma Zsuzsanna napja van.
Holnap Álmos napja lesz.
   EUR árfolyam
   335,10 Ft
   CHF árfolyam
   315,36 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 11. 14. 08:28     


Adorján György

Cöf cöf Bayer
Újra mondom nyomatékosan, hogy még ő is megértse, itt pedig nem lesz békemenet!

Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy amikor a volt népszabis, ötös párttagkönyves kijelentette, hogy „…ami ma hazánkban folyik, az vérlázító és elviselhetetlen”, szerintem fején találta a szöget, még akkor is, ha éppen nem arra gondolt, amire én.

Nem is kellenek a cöfösök ide, mennek helyettük majd a ligások, meg a pedagógusok és a többiek. Lesz itt még közfelháborodás napja országszerte, meg ismételt netadó tüntetés. Már ma délután elkezdődik a Magyar Szolidaritás Mozgalom autós felvonulása. Mégis kényelmesebb úgy, mint gyalog.

Mozart lekakilását pedig ajánlom Bayer sorstársának figyelmébe, aki ugyan nem az echós hullámhosszon adja elő perverz világnézetét, hanem a köztévé képernyőjén virítva tündököl, utánozhatatlanul fábrykálva paplan fölé a kezeket című eszmei mondanivalóját.

Szóval nemzeti szélkakasaink közül most az MH ügyeletes, fideszes papagája pofára esett rendesen.

 

A Fidesz körüli értelmiség emblematikus figurája, ki még eszmetársait is leidiótázta, nem csak az általa kígyóvállúaknak becézett, Lendvai utcai székháztámadókat, most nézhet, mint a moziban.

Democsokrata társával, az egyik Bencsikkel együtt hiába erőltette a cöfösök újabb tüntetését. Ez most nem jött nekik össze.

Vajon mit érhet az az ország, ahol ilyen figurák egy tálból cseresznyézve a pávatáncossal, politikusi celebként kóvályognak abban a fekáliában, melyet a jobboldali populistákkal együtt mára összehordtak, és téveszmés igehirdetőként önfeledten sütkéreznek a maguk által felállított félázsiai, pirospont popsis reflektorok előtt.

 

Nagy az isten állatkertje! Finggömbölyítő magyarázatokkal reagálnak a regnáló hatalom csókosai minden tüntetésre és megmozdulásra, amely tevékenységüket kritikaként illeti, CIA-t emlegetnek a kulisszák mögött, sőt CÖF béli jogász észkombájnjuk szerint még az amerikai ügyvivő is büntetőjogi felelősséggel tartozik, mihelyst kiteszi lábát magyar területre a nagykövetségből, mert elmulasztotta megtenni a feljelentést és ezzel megszegte a magyar törvények szerinti ebbéli kötelezettségét.

Kátó, Ciceró, Szólon, Arisztotelész, mind meghaltak, bölcsek voltak, jaj mi lesz?

 

„Ők azok, akik bármikor kicserélhetők egy telefonra.”- mondja az ötös számú párttagkönyves azokról a tüntetőkről, akik mobiljaikat magasba emelve világítottak ebben a marha nagy magyar sötétségben a tüntetéseken.

Az álbölcs, volt népszabis firkász szellemi nagysága előtt meghajló kétharmad igazán tudhatná, hogy párt független mobilerdő világított azokon az estéken, míg a Bayer által preferált cöfös gyülekezet nem más, mint holdudvara a mai hatalmi szerveződésnek.

Mit ne mondjak, azért van némi különbség!

A lényeg, hogy Bayer Zsolt felsült az általa nagyhangon beígért CÖF tüntetéssel.

 

A „ mocsadék, utolsó állatozó”, anno a DUNA TV-től is megválni kényszerült politikai gigoló, a közéleti vándormadár, aki még a román nemzetbiztonságra is veszélyt jelentett, aki rasszista beszólásaival egymaga túltesz tucatnyi Pásztor Alberten, most beégett rendesen.

Leszavazták, mint a sicc! Cöf tüntetés márpedig nem lesz!

 

Mert béke van! És ilyenkor a bepánikolt jobboldali tanácsadók, köztük Habonnyal az élen, nem kérnek a békemenetből. A Szerb utcai fedett lakó amúgy sem szíve csücske mostanában Bayernek. Jobb a békesség. Tüntessen csak az ellenzék, mondják!

Bayer meg csak bő nyállal szívja meg ezt is, mint ahogy echós műsorában az „ótvaros, hazug idiótás”, osztráknak szóló dumát. Azt még megúszta fél millióból, mostani baromságai sokkal többe fognak kerülni! Nem csak neki!


További hírek

  Gyömrő a térség éllovasává vált
2020. 02. 19. 17:02 gyomroi-hirhatar.hu
  Húsz évre is rács mögé kerülhetnek a műtrágyás áfa-csalók
2020. 02. 19. 15:19 pecsi-hirhatar.hu
  Útmutató a spotlámpa izzó cseréjéhez
2020. 02. 19. 10:09 gyomroi-hirhatar.hu
  Kényelmi cipők - minden korosztálynak!
2020. 02. 19. 09:56 kecskemeti-hirhatar.hu
  Milyen az igazi gerinckímélő iskolatáska?
2020. 02. 19. 09:52 11keruleti-hirhatar.hu
  Egy igazán különleges táska
2020. 02. 19. 09:47 dunakeszi-hirhatar.hu
  A konyhapult biztonságos és esztétikus megvilágítása
2020. 02. 19. 09:45 dunakeszi-hirhatar.hu
  Középpontban a Duna szigetei
2020. 02. 18. 22:21 pecsi-hirhatar.hu
  Bódi Sylvi rasszista ironizálással nyalt be az Orbán-kormánynak – Mikronéziából
2020. 02. 18. 19:28 hirhatar.hu
  Tíz évre titkosították a pedofilbotrányba keveredett magyar diplomata ügyét
2020. 02. 18. 19:28 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport