HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Dorkó és klottgatya

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.23.
 Vasárnap
Ma Zelma napja van.
Holnap Timót napja lesz.
   EUR árfolyam
   357,02 Ft
   CHF árfolyam
   345,05 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 06. 08. 08:48     


PuPu

Dorkó és klottgatya
Van, amikor az ember már csak röhögni tud, és most éppen ez az eset forog fenn.

Van, amikor az ember már csak röhögni tud, és most éppen ez az eset forog fenn.

Suttyókám leszámol a fővárossal – alváros lesz belőle, eleinte, aztán majd egy későbbi fázisban legyaluljuk a Gellért-hegyet és telerakjuk fekvőrendőrökkel a Nagykörútat…

Erre már voltak törekvések 2006-ban is, miikor a jobboldal legitimációjának szent megtestesítőjét, 1956-ot ünnepelte, de aztán a célt – objektív okok és gumilövedékek miatt szem elől tévesztette.
Mint a félszemű zongorista a vadnyugaton, mikor kilőtték a szemét: Ez az fiúk, először a lámpát!

Nem kétséges, itt volt éppen már az ideje, hiszen az évszázados ellentét már régebben kikezdte a saját magában bizonytalan falusi férfinépesség önértékelését, pszichiátriailag is értékelhető kisebbségi érzést ültetve igaz magyar lelkükbe.
Amikor a magyar néplélek természetes élőhelyén, Bivalynyektetőn megjelent egy fővárosi lakos hasonló korosztályba tartozó példánya, a falusi legényekben felhorgadt a kivagyiság
A legények eleje szent esküvéssel fogadta, hogy megleckézteti a betolakodót, a helyi liliomok szorgos megtipróját, a Julcsák, Juliskák és Júliannák, Julisok szívének és kapcsolt alkatrészeinek elrablóját, az úgynevezett pesti csibészt.
Így aztán a helyi erősfiú ravaszdi módon belekötött a delikvensbe: 
Mit mondtál az anyámra?
Hogy hernyótalpas?
Nem? 
Szóval én hazudok?
Majd a light változatnál környezetvédelmi színekre (kékre-zöldre) verte, de húzósabb eseteknél a bicska is előkerülhetett.

A helyiérdekű Rambo a mai napig azon elmélkedik, hogy ennekutána miért nem sújtotta a pesti stricit Julika és dolgozó népünk megvetése, ehelyett miért törölgette -hókeblére vonva a rohadtat - patyolat keszkenőjével a vért a nyizige tülök orráról?
Holott ő kihívta Julcsát már a kert végébe is, és megmutatta: Látod, Julis? Eztet a kupacot itten mind én szartam!
Pedig az ügy egyszerű volt, a pesti csibészek egy része tudott szórakoztatóan beszélgetni, némelyikének még humora is volt, és mint jelenség olyan volt, mint egy lantszarvú antilop lenne a Hortobágyon - felkeltette a vadászösztönt a nőkben.

Ősibb ellentét ez, mint a hutu és a tuszi törzsek közötti - aki volt katona, tudna erről mesélni. 
Mondjuk a falusi törzsőrmester szolgálatvezető és a pesti előfelvételis ádáz harcáról, melynek során a harcos többet mosott, mint egy mosómedve, míg a törzsőrmester sok vidám percet szerzett az állománynak, amint csurgó verítékkel kereste a riadó során eltűnt lőszeresládáját, nem is szólva arról, mikor egyel többet talált a szükségesnél, és senki nem kereste…
 

De most eljött az igazság pillanata, a koleszos srácok itt és most meggyakják a Bűnös Várost.
Ideológiailag úgyis belefér a dolog a szépen szarba szökkenő Horthy-kultuszba, egyébként meg hadd szívjanak a pesti stricik.
Első lépésként a Fővárosból huszonhárom falut csinálnak, szándékaik szerint ezzel elvéve a jelenleg megkerülhetetlen választói tömb gazdasági és politikai súlyát, egyúttal bohócsipkát csapva a főpolgármester fejére.
A huszonhárom polgármesterecske majd eltorzsalkodik egymással, egyiket a másikkal szembefordítani csak ujjgyakorlat lesz Orbánnak.

Aztán szépen meg lehet majd oldani, hogy a főpolgármester választásánál az alacsonyabb lakosságszámú jobboldali kerületek szavazata éppen annyit érjen, mint a háromszor akkora kerületeké, egyszóval le ezekkel a gyanús elemekkel, jöjjenek képbe végre az egészséges lelkületű vidéki gyerekek!
Namármost, előbb-utóbb ami a mienk, azt haza is kell vinni, ezért a minisztériumokat ls vidékre kell költöztetni, első ütemben mondjuk, Debrecenbe, de ha ez sikerül, akkor nincs akadálya annak, hogy a Külügyminisztériumot a Pancsó Aréna parkolójában felépítendő új épületbe költöztethessük, melynek felépítéséhez a Makovecz - hagyaték összes gyufáját fel lehet majd használni.
Hogy ez nem praktikus?
Ugyan.

Debrecen nagyeszű polgármestere már kiszámolta, hogy táblától tábláig közúton csak két óra az út, csak azt nem tette hozzá, hogy a tábláig is, meg, hogy vissza is kell jutni valahogy, és az további három óra, de hát ő nem a saját pénzén autókázik, az idejéből meg kitelik, a nemzet megmentése ráérős feladat.Azt is mondta, hogy a százhatvan kilométeres ebességgel haladó vonattal hihetetlenül gyorsan el  lehet érni városát, én még azt tenném hozzá, hogy a háromszázhússzal haladó Aranyökör expresszel feleannyi idő alatt...

Szóval, helyreáll majd itt a világrend, csak azt nem értem, ha már ennyire útban van a főváros, akkor miért szeretne a Mi Fényességünk ennyire a Budai Várba, miért nem jó neki Felcsút?
Pedig ott, ha végigmegy a falun, nem kell állandóan hátranézegetnie, mint egy világháborús vadászpilótának, hogy nem röhögik-e ki, persze teljesen feleslegesen, mert Pesten – tán két kerület kivételével - úgyis kiröhögik.
Ami azt illeti, igazuk van.
Miért van nekem állandóan az az érzésem, hogy a Mi Vezérünk alkotásai nem az örökkévalóságnak készülnek?

:O)))

További hírek

  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Mindent a kollagénről: típusok, előnyök, források
2022. 01. 21. 15:39 bajai-hirhatar.hu
  Ha a kanálból kifújja a szél a levest
2022. 01. 20. 21:31 pecsi-hirhatar.hu
  Tovább görög a botrány: egy biztonsági kamera felvette, ahogy Völner Pál igazságügyi államtitkárt megvesztegették
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  A Lófejkút, a szétrombolt pihenőhely
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  Oláh Ibolya nem énekli többé a Magyarország dalt – Geszti megérti, de sajnálja
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport