HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Égés égés hátán

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.25.
 Kedd
Ma Pál napja van.
Holnap Vanda napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,70 Ft
   CHF árfolyam
   347,41 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 10. 16. 12:10     


PuPu

Égés égés hátán
Hát, bizony, szar egy helyzet az, mikor az embert a saját módszereit alkalmazva billentik fenéken, - márpedig most ez történt. Simicska állítólag már két nappal ezelőtt megvette a TV2 -t birtokló céget, ami talán az utóbbi évek legjobb húzása lenne, ha sikerül neki, ha nem.

Ha igaz az állítás, miszerint Simicska-érdekeltségnek elővételi joga volt a csatornát birtokló Megapolis Médiára, akkor Vajna törölgetheti a szemét, mert belevezették a sűrűbe.

Momentán a kivezető ösvény bejárata is kérdéses, de ha talál is egyet, akkor sem biztos, hogy a végén ott a kacsalábon forgó média-kastély, könnyen meglehet, hogy egy hózentrógeres alak áll ott és boldog mosollyal köszönti: Hogy vagy, spermahuszár?

 

A csatorna jelentőségét nem lehet túlhangsúlyozni, országos lefedettség és jól bevezetett név tulajdonosa, nem kell attól tartania, hogy holnaptól csak Budapest-külsőn fogható, a tetejében földi antennákkal is elérhető, nem kell kábel, nem kell műhold, olcsó és nem ráz...

Az új tulajdonosnak sem kell a kezét tartani az állami támogatásért és két jézuskrisztus között egy orbánviktorral tömni a nagyérdemű fejét.

Még csak az sem kell, hogy párttelevíziót csináljon belőle, hiszen megszedte már magát tisztességesen - vagy tisztességtelenül -, mindenesetre nem egy koldus a vásárló.

Hogy egy elővételi jog birtokában hogy adhatta el a menedzsment, aki a korábbi tulajdonos is egyben másnak is a csatornát, az rejtély, de persze nem elképzelhetetlen.

Amennyiben bizonyítják, hogy az elővételi jog jogosultja közölte vételi szándékát, akkor nincs az a bíróság, amelyik kimondaná Vajna vételének érvényességét.

 

Mindenesetre  Simon Zsolt és Yvonne Dederick nem tegnap érkeztek a hathuszassal, mindketten profi menedzserek, akik nem szoktak hozzá ahhoz, hogy ilyen horderejű ügyekben hibázni lehet.

Annál is inkább, mivel mindketten tulajdonosai voltak a csatornának, melyet annak idején hitelből vásároltak meg, a hitelt az akkori hírek szerint az eladó nyújtotta nekik, de hát a követeléseket el is lehet adni, így egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy valamelyik háttérszerződés tartalmazza a csatorna harmadik személy számára történő értékesítése esetére az elővásárlási jogot a hitelező vagy jogutódja részére.

Fene tudja.

De ötletes, ha igaz.

Yvonne Dederick férje jogász, nem hinném, hogy jó ötletnek tartotta volna egy értékesítést, ha a vétel tárgyát elővásárlási jog terheli - ha csak meg nem érte a dolog, hiszen van az a pénz, amitől vállalható, hogy az embernek korpás a haja.

 

Hát, majd meglátjuk, mindenesetre Anikó asszony helyében én ma este igen csendesen közlekednék, mert elmúltak a szép, napsütéses napok, felhők alatt meg minek a napszemüveg, nemde?

Mindenesetre most várhatunk, míg tisztul a kép, de ezen Simicska mindenképpen keresni fog - vagy így, vagy úgy, Orbánon pedig röhögni fog a világ.

Úgy hallani, Grazban elrendelték a riadókészültséget, ha megjelenik a kapuk előtt a régi kedves beteg, aki időnként rálép a saját nyelvére, azonnal kezelésbe tudják venni.

 

A másik égés a Testnevelkési Egyetem sportcsarnokának tetőszerkezetét érintette.

Majdnem biztos vagyok benne, hogy a tüzet egy égve felejtett gyertya okozta, mely felett a sportolók a heroint melegítették egy kanálban.

A sportcsarnokokat soha nem őrzik, olyanok, mint 56-ban a FÉG volt.

Éppen akkor, amikor a forradalmárok odamentek fegyverért, nem őrizte senki.

Előtte nap még igen, utána következő nap szintén, de éppen azon a napon senki.

Tűzjelző, füstérzékelő, mely ma már Mari néni libaóljának is tartozéka, sehol egy darab sincs, az éjjeliőr meg nappal volt szolgálatban.

Hajdan egy TSZ tehenészeti telephelyet úgy őriztek, hogy a falán dobozokban órák voltak, melyeket ha nem húztak fel félóránként, akkor lejártak, az éjjeliőr pedig, akinél a kulcs volt repült, mint a liba, költözés alkalmából.

De ma még hasonló sincs, kamera sincs, - minek is az, nemde?

 

 

A szokásos menetrend szerint Orbán már biztosította a sportolókat, hogy meglesznek azok a milliárdok, melyekből pótolják a létesítményt.

Hogy azt eredeti helyén, az nem biztos, most keresnek területet a budai gigamegakórház részére, egy sportcsarnoknak meg mindegy, hogy hol áll, állhat az a Déli Pályaudvar helyén is, de persze én nem értek az ingatlanfejlesztéshez,  még a túzoltáshoz sem, nem hogy a gyújtogatáshoz, mint a Fidesz piromantái.

Lehet persze, hogy a holdsugár egy kint felejtett borotválkozótükörről valamelyik neves sportoló türülközőjére fókuszálta a fénysugarakat, az meg felgyulladt...

Mégis, az embernek helytelen gondolatai támadnak, és - meglehet tévesen - az egykori Budapest Sportcsrnok leégésére asszociál, ott is azonnal lett pénz a pótlásra és a tűzvizsgálati jelentéseket hatvan évre titkosították...

Nem akarom a Reichstagot se felemlegetni, de az se kizárt, hogy ezt a csarnokot meg migránsimádó liberálisok gyújtották fel, a tuggyukkik megbízásából.

 

Nálunk minden megeshet, meg mindennek az ellenkezője is.

Nem csak Alice él csodaországban...

 

:O))) 

 

 


További hírek

  Középpontban a fiatalok egészsége
2022. 01. 24. 20:23 pecsi-hirhatar.hu
  A macskaetetés aranyszabályai
2022. 01. 24. 11:44 bajai-hirhatar.hu
  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított nem létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport