HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Egy himpellér belügyi szakértő

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.03.21.
 Kedd
Ma Klaudia napja van.
Holnap Benedek napja lesz.
   EUR árfolyam
   398,93 Ft
   CHF árfolyam
   402,13 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 08. 14. 09:56     


Adorján György

Egy himpellér belügyi szakértő
Ismerek személyesen pár ezer élő bűnüldözőt, pár ezerről meg már hallottam, de mégsem mernék ilyen kijelentést tenni.

Ismerek személyesen pár ezer élő bűnüldözőt, pár ezerről meg már hallottam, de mégsem mernék ilyen kijelentést tenni.

„Kevés ember van ma Magyarországon, aki olyan átfogó ismeretekkel rendelkezik a honi erőszakszervezetek működéséről, mint én. Minden szintjéről vannak igencsak alapos információim, az utcai rendőrtől a nyomozókon át a legfölső körig. Ideje mesélnem erről.” – szavalja magát öndicsérve, blogjában, az újdonsült mozgalmár eminens.


Himpellér jelentése, gazember, semmirekellő. Ebben az esetben én az utóbbira szavaznék. Ez a Szabó fickó nem átall bűnüldözői ismeretekre, tájékozottságra hivatkozni úgy, hogy azt sem tudom kicsoda. Megengedem magamnak azt az álszerénységet, hogy ha elfogadnám igaznak amit ír a rendőrségi ismereteiről, amit idéztem tőle, akkor csak tudnám, hogy kicsoda. De nem tudom. Csak az internet jóvoltából ismertem meg, így látszólagosan, de az is elég volt! Nevezett, aki fogorvosként bejelentkezett azt hiszi magáról, hogy azért mert a nyóckerben a fideszes Kocsis jóvoltából akármi is lehetett, akkor már jól ismeri a hazai rendőrségi viszonyokat! Olvasd csak Tuareg blogját, kattanj rá a Lázár-Pintér dossziéra és akkor olvashatod magad is a fentieket.


A figura, mármint a magát dr. Szabónak tartó tuareg féle közéleti szélhámos, mert mi más is lehetne eddig netről ismert előélete alapján, azt híreszteli itt, jelzett blogjában, magáról, hogy ő aztán fideszes polgármesteri tanácsadóként is, meg rendőrségi berkekben jártasként kijelenti, hogy nem Pintér a rosszfiú és a belügyér nem fidesznyik. Benyal rendesen a miniszternek ezzel, ő tudja miért. Szegény Fülöp Valtert-nyugodjék békében, rossz fideszes színben feltüntetni pedig nem más, mint dr Szabó szegénységi bizonyítványa! Pfuj!


Taureg összeesküvés elmélete, a Pintér-Lázár összeugrasztásával, a közöttük lévő kapcsolat hallucinálásával, rámutat a fogász alaptermészetére. Jobban járok, ha bevédem Pintért és támadom Lázárt, meg Kocsist, akinek nemrég tanácsokat adtam. Elvégre Tuareg ismert és nem megismerhető háttere erre kényszeríti őt, hogy ilyeneket írjon, no meg részt vegyen, egy civil un. ellenzéki megmozdulás szervezésében. A feladat adott! Augusztusban a nagy nyári szabadságolások és semmittevések idején kell egy ilyen OGYM mozgalmat indítani, a biztos siker reményében ugyebár.


A rendvédelem szégyene lenne, ha mindaz igaz lenne, amit Tuareg ebben a blogjában ír! Méltó társa ő azoknak a közéleti hasbeszélőknek, akik akár bűnüldözőként, akár kívülállóként, de magatartásukkal szégyent hoznak a több tízezer belügyi dolgozóra! 2014. március 21-én kelt blogjában, amely a Lázár-Pintér Dosszié címet viseli, férfias játékok alcímmel, a már említetteken kívül még az alábbiakat is írja: „Egészen 2012-ig különböző formális és informális pozíciókban voltam ennek a területnek a politikai szinten meghatározó szereplője, polgármesteri tanácsadóságon keresztül, konkrét speciális rendész-alakulat, a Jófiúk létrehozásáig és terepparancsnokságáig.” Akkor hát innen van az a nagy rendvédelmi ismeret és jártasság. Mert honnan is lenne máshonnan. 


Még tart a nyár. Van elég baja mindenkinek az időjárás miatt, no meg forrók a napi történések is. Hogy Tuareg ellen van-e és milyen eljárás folyamatban, az most nem érdekel. De, hogy miként fitogtatja jól értesültségét és jártasságát rendőrségi berkekben, az már igen. Kontár, magát fogásznak tartó amatőr dicsekszik itt nekünk rendvédelmi ismereteivel, úgy, hogy közben mozgalmat indít a Kossuth-téren. A magát politikai szinten meghatározó szereplőnek nevező közéleti mitugrász beeteti mindazokat, akik bedőlnek a mai politikai helyzetben ennek a DK-hoz dörgölődző kaméleonnak. Vénalenyomatát otthagyja mindenhol, amerre csak jár.


További hírek

  Az új magyar űrhajóstól a következő Holdra szállásig
2023. 03. 18. 02:46 pecsi-hirhatar.hu
  Kortárs Junior – pARTy
2023. 03. 17. 20:41 pecsi-hirhatar.hu
  A magyar világsztár férje után nyomoz a rendőrség hűtlen kezelés vádjával
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Feltárult Hosszú Katinka titka
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Lovagkeresztet kapott a „lúgosorvost” mentegető orvos
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  A joghurt helye a süteményekben, tésztákban
2023. 03. 17. 10:30 kecskemeti-hirhatar.hu
  Az izgalmas kezdet fontos! (+18)
2023. 03. 17. 10:25 13keruleti-hirhatar.hu
  Sikeresen szerepeltek a nemzetközi pályázaton
2023. 03. 16. 02:51 pecsi-hirhatar.hu
  Városi ünnepség, koszorúzás és nagykoncertek
2023. 03. 15. 02:51 pecsi-hirhatar.hu
  A marcona külsővel rendelkező, érző szívű cane corso
2023. 03. 14. 12:06 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport