HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Egy maffiózó naplójából

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.03.21.
 Kedd
Ma Klaudia napja van.
Holnap Benedek napja lesz.
   EUR árfolyam
   398,93 Ft
   CHF árfolyam
   402,13 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 01. 21. 10:18     


Adorján György

Egy maffiózó naplójából
Az anonimitás fontos dolog, itt a neten is, hát még a törvénysértéseknél, de szerintem a bűnüldöző is hatékonyabban tud dolgozni, ha névtelen marad.

Kolumbia is csak ministráns lehet hozzánk képest, már ami a piszkos dolgok véghezvitelének lehetőségeit illeti. Mindig is élenjártunk ezen a téren. Az első rendszerváltás után virágzott a nemzetközi kapcsolatokkal is rendelkező szervezett bűnszövetség. Főleg az oroszokkal, ukránokkal karöltve, de még a törököket is megemlíthetném. Az itthoni menők azt hitték magukról abban az időben, hogy ha hivatalos kapcsolatot létesítenek a hatóságokkal, akkor megússzák a balhékat. Tévedtek, hullottak, mint a legyek. Én észnél voltam, nem boltoltam senkivel, főleg olyanokkal nem, akikről tudtam, hogy nagyobb gengszterek, mint én.

 

Halálra röhögöm magam azon, hogy most akarják felgöngyölíteni a több mint tíz évvel ezelőtt történteket. Most akarják a tárgyi bizonyítékokat összeszedni? Az lehetetlenség! Maradnak a személyiek, a vallomások. Azok meg életveszélyesek ennyi idő után, szavahihetőség mindenkinél megkérdőjelezhető, pláne olyanoknál, akik abban az időben is részt vettek a balhékban valamilyen módon. Már ha életben maradtak. Mert azok bizony kevesen vannak. Én is annak köszönhetem, hogy még élek, hogy nem vettem részt az akkori balhékban, nem lettem ügynök, sem informátor, de azért szakítottam rendesen a politikával való kapcsolataimból. Mint most is. Már körültekintőbb és tapasztaltabb lettem. Forrásaim legálisak. Vissza nem térítendő állami támogatásokban és földügyekben utazom, diszkréten, anonim. Meg vannak azok a személyek, ügyvédek és tiszteletreméltó helyi képviselők, akik lejátsszák nekem a történetet úgy, hogy azt sem tudják, ki vagyok. A részleteket inkább nem említem.

 

Még Svájc is megirigyelhetne bennünket, ahogy mi itt a banktitkokat kezeljük a Stabilitási Megtakarítási Számla (SMSZ) jóvoltából. Ezen én is tudtam aratni rendesen. Volt nekem nagyobb összegem a francia katona városban Metzben, hogy milyen nagy, az még ebben a magánnaplóban sem publikus. Tudom én jól, hogy a vagyonosodási vizsgálattól nem ment meg engem ez a konstrukció, de hát én nem is voltam akkora ökör, hogy korábban agyba, főbe vásároltam volna luxusingatlanokat, műtárgyakat, meg efféle dolgokat. Jó volt nekem Metzben a lóvé, amit kapcsolataimon keresztül forintosítottam. Élve az SMSZ nyújtotta lehetőségekkel most aztán több banknál is számlát nyitottam, de inkább nem nevezném meg őket. Köszönöm Orbánnak, hogy tisztára moshatom törvénysértő módon szerzett pénzemet!

 

Tudom én jól, hogy magánszemély bankszámlájára kell, hogy érkezzen a pénz és csak ezután tudják SMSZ bankszámlára jóváírni, meg azt is tudom, hogy a főszámla tulajdonosának meg kell egyeznie az SMSZ számla tulajdonosával. De aki Princz Gábor és Kulcsár Attila csöcsein nevelkedett, annak ez nem lehet probléma. Számomra most az a legfontosabb, hogy hitelfedezetként elfogadják az SMSZ számláimon,- mert több banknál is van – lévő összeget, így kisded játékaimat a további milliókért folytathatom. No meg az sem mellékes, hogy ezeken a számlákon lévő összegek nem végrehajthatók és még pénzbeszedést sem lehet rátenni. Öt év után meg adófizetés sem terheli a lóvét. Az nem zavar engem, hogy az adóhatóság láthatja, honnan érkezett a pénz, arra én időben intézkedtem, no pláne ettől a mostanitól igazán nem kell tartanom.

 

Ami a kormánynak adósságrendezési eszköz, az nekem pénzmosoda. Az állami pénzmosodás törvényt  én kihasználom rendesen, mert aki közel van a politikához, az ugyan megéghet, de aki távol kerül tőle, az meg ráfázhat, és én inkább vállalom, hogy megpörzsölődök egy kicsit.   


További hírek

  Az új magyar űrhajóstól a következő Holdra szállásig
2023. 03. 18. 02:46 pecsi-hirhatar.hu
  Kortárs Junior – pARTy
2023. 03. 17. 20:41 pecsi-hirhatar.hu
  A magyar világsztár férje után nyomoz a rendőrség hűtlen kezelés vádjával
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Feltárult Hosszú Katinka titka
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Lovagkeresztet kapott a „lúgosorvost” mentegető orvos
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  A joghurt helye a süteményekben, tésztákban
2023. 03. 17. 10:30 kecskemeti-hirhatar.hu
  Az izgalmas kezdet fontos! (+18)
2023. 03. 17. 10:25 13keruleti-hirhatar.hu
  Sikeresen szerepeltek a nemzetközi pályázaton
2023. 03. 16. 02:51 pecsi-hirhatar.hu
  Városi ünnepség, koszorúzás és nagykoncertek
2023. 03. 15. 02:51 pecsi-hirhatar.hu
  A marcona külsővel rendelkező, érző szívű cane corso
2023. 03. 14. 12:06 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport