HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Egy maffiózó naplójából

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.08.18.
 Csütörtök
Ma Ilona napja van.
Holnap Huba napja lesz.
   EUR árfolyam
   406,92 Ft
   CHF árfolyam
   420,69 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 01. 21. 10:18     


Adorján György

Egy maffiózó naplójából
Az anonimitás fontos dolog, itt a neten is, hát még a törvénysértéseknél, de szerintem a bűnüldöző is hatékonyabban tud dolgozni, ha névtelen marad.

Kolumbia is csak ministráns lehet hozzánk képest, már ami a piszkos dolgok véghezvitelének lehetőségeit illeti. Mindig is élenjártunk ezen a téren. Az első rendszerváltás után virágzott a nemzetközi kapcsolatokkal is rendelkező szervezett bűnszövetség. Főleg az oroszokkal, ukránokkal karöltve, de még a törököket is megemlíthetném. Az itthoni menők azt hitték magukról abban az időben, hogy ha hivatalos kapcsolatot létesítenek a hatóságokkal, akkor megússzák a balhékat. Tévedtek, hullottak, mint a legyek. Én észnél voltam, nem boltoltam senkivel, főleg olyanokkal nem, akikről tudtam, hogy nagyobb gengszterek, mint én.

 

Halálra röhögöm magam azon, hogy most akarják felgöngyölíteni a több mint tíz évvel ezelőtt történteket. Most akarják a tárgyi bizonyítékokat összeszedni? Az lehetetlenség! Maradnak a személyiek, a vallomások. Azok meg életveszélyesek ennyi idő után, szavahihetőség mindenkinél megkérdőjelezhető, pláne olyanoknál, akik abban az időben is részt vettek a balhékban valamilyen módon. Már ha életben maradtak. Mert azok bizony kevesen vannak. Én is annak köszönhetem, hogy még élek, hogy nem vettem részt az akkori balhékban, nem lettem ügynök, sem informátor, de azért szakítottam rendesen a politikával való kapcsolataimból. Mint most is. Már körültekintőbb és tapasztaltabb lettem. Forrásaim legálisak. Vissza nem térítendő állami támogatásokban és földügyekben utazom, diszkréten, anonim. Meg vannak azok a személyek, ügyvédek és tiszteletreméltó helyi képviselők, akik lejátsszák nekem a történetet úgy, hogy azt sem tudják, ki vagyok. A részleteket inkább nem említem.

 

Még Svájc is megirigyelhetne bennünket, ahogy mi itt a banktitkokat kezeljük a Stabilitási Megtakarítási Számla (SMSZ) jóvoltából. Ezen én is tudtam aratni rendesen. Volt nekem nagyobb összegem a francia katona városban Metzben, hogy milyen nagy, az még ebben a magánnaplóban sem publikus. Tudom én jól, hogy a vagyonosodási vizsgálattól nem ment meg engem ez a konstrukció, de hát én nem is voltam akkora ökör, hogy korábban agyba, főbe vásároltam volna luxusingatlanokat, műtárgyakat, meg efféle dolgokat. Jó volt nekem Metzben a lóvé, amit kapcsolataimon keresztül forintosítottam. Élve az SMSZ nyújtotta lehetőségekkel most aztán több banknál is számlát nyitottam, de inkább nem nevezném meg őket. Köszönöm Orbánnak, hogy tisztára moshatom törvénysértő módon szerzett pénzemet!

 

Tudom én jól, hogy magánszemély bankszámlájára kell, hogy érkezzen a pénz és csak ezután tudják SMSZ bankszámlára jóváírni, meg azt is tudom, hogy a főszámla tulajdonosának meg kell egyeznie az SMSZ számla tulajdonosával. De aki Princz Gábor és Kulcsár Attila csöcsein nevelkedett, annak ez nem lehet probléma. Számomra most az a legfontosabb, hogy hitelfedezetként elfogadják az SMSZ számláimon,- mert több banknál is van – lévő összeget, így kisded játékaimat a további milliókért folytathatom. No meg az sem mellékes, hogy ezeken a számlákon lévő összegek nem végrehajthatók és még pénzbeszedést sem lehet rátenni. Öt év után meg adófizetés sem terheli a lóvét. Az nem zavar engem, hogy az adóhatóság láthatja, honnan érkezett a pénz, arra én időben intézkedtem, no pláne ettől a mostanitól igazán nem kell tartanom.

 

Ami a kormánynak adósságrendezési eszköz, az nekem pénzmosoda. Az állami pénzmosodás törvényt  én kihasználom rendesen, mert aki közel van a politikához, az ugyan megéghet, de aki távol kerül tőle, az meg ráfázhat, és én inkább vállalom, hogy megpörzsölődök egy kicsit.   


További hírek

  Hogyan lehet valaki tudatos a szexuális kapcsolódás során?
2022. 08. 17. 09:12 kecskemeti-hirhatar.hu
  Kisfaludy államtitkár szerint elég lesz télen 20 fokra fűteni az osztálytermeket
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  A hajdan szappanopera dalversenyen felkapaszkodott Tóth Gabi ma már a nemzet nagyasszonya címre pályázik
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Sehol sincs az infláció és a kormánymédia túlsúlya: leszbikus csók miatt bepanaszolta a Netflixet a magyar médiahatóság
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Ütős programokkal vár mindenkit Pécsett a Múzeum Utca Plusz
2022. 08. 15. 17:07 pecsi-hirhatar.hu
  Molotov koktélt dobtak a házba
2022. 08. 15. 16:59 pecsi-hirhatar.hu
  Pénzmosodának nézték Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília profitbányáját
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tuzson Bence szerint a „bacon” szó a Bakonyból ered
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tovább csökken a Fidesz támogatottsága
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Valótlanul vádolták a DK-s politikust – kíméletlen helyreigazítást kellett közölnie a 168.hu portálnak
2022. 08. 10. 17:08 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport