HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Egy veterán fideszes üzenete Lázár Jánosnak

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.08.10.
 Szerda
Ma Lörinc napja van.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.
   EUR árfolyam
   395,02 Ft
   CHF árfolyam
   405,25 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 12. 18. 16:38     


Adorján György

Egy veterán fideszes üzenete Lázár Jánosnak
A megszólítás csak azért tűnhet a szokásostól eltérőnek, mert ezek után kutyába se veszlek!

Öcsém facsiga, vagy még inkább célravezetőbben, figyelj ide picinyem! Neked a politika szemétdombján a piros ponttal jelölt hátsó feleden a tojáshéj még ott volt, amikor már Pokorni Zoli rég letette névjegyét a pártban. A magyar-történelem tanár már a kerekasztal tárgyalásokon is részt vett 1989-ben, amikor te még éppen, hogy befejezted általános iskolai tanulmányaidat! Hátrább tehát az agarakkal! Aki a Figyelőnek adott interjújában képes volt Pokorni Zoltánt, a XII. kerület polgármesterét, a párt alelnökét bírálni a legélesebben, előtte tarthatott volna némi önvizsgálatot, tucatjogász végzettséged, ha másra nem is, erre azért jó lett volna.

 

Az, akinek nem inge ne vegye magára című szólás figyelembevételével te aztán felöltöztél rendesen. Idegesen beszóltál, egyik alelnökünknek, aki nemrég a fideszesek urizálását kifogásolta, alig félreérthetetlenül utalva a drága karórát viselő személyedre is. És akkor még nem is beszélve arról, hogy 60-70 millió forintos luxusingatlant vettél a kiskorú fiadnak. Te, aki a „semmije sincs annyit is ér” szlogennel beírtad magad a politikusok aranyköpései című magyar krónikába, képes voltál így fogalmazni: „Pokorni Zoltán nyilatkozatát hátbatámadásnak tekintem. Olyan támadásnak, amelyet egy politikai veterán intézett a csatasorban elöl állókkal szemben. Giró-Szász Andrást, Rogán Antalt, Szijjártó Pétert és engem talált meg vele.”

 

Még hogy te vagy elöl álló, az általad említettekkel együtt, tudod mikor és kik szerint! Habonnyal együtt csak parkettáncosai vagytok ennek a kurzusnak, közéleti gigolók, akik Rolex órákkal, és fél millás táskákkal, méregdrága ruhákban, luxus terepjárókkal rohangáltok luxuslakásaitok között. Vagytok egy páran, akik megtollasodtatok ebben a marha nagy kétharmados bűvöletünkben, elvétve a józanész szabályait, semmibe véve a szegényekkel szolidáris, keresztény erkölcsi követelmények által támasztott harrachos szabályokat! Semmirekellők lettetek, élősködő közéleti paraziták!

 

Üzenem neked, hogy Pokorni mellett állok, még akkor is, ha apja miatt te úgy gondolnád esetleg, hogy ő csak inkább hallgasson. Mert urizáltok már régóta itt, azokkal együtt, kiket magad is felsoroltál. Tudod te jól, kik a társaid ezen a téren! Hogy ránk pedig mi jelenti a valódi veszélyt, arra nem az a válasz, amit te felböfögtél! A valódi veszély te vagy és a hozzád hasonlók! Akik pártszövetségünk farvizén lubickolva, a szemesnek áll a világ alapon degeszre tömtétek zsebeiteket, a közjóra hivatkozva érvényesítettétek magánérdekeiteket. Remélem, egyre többen leszünk azok, akik sorainkból kritikusan szólalnak majd fel. Akiket nem tart vissza a több százezres büntetés sem attól, hogy másképp szavazzanak majd, mint az automata gombnyomogató papagájkórusnak tartott, ma még többség. Akik bátran és egyenes tartással fogunk kilógni ezzel is a kormánypárti szövetségből, követve Zoli példáját.

 

Te és a hozzád hasonlók, ti vagytok az ország rontók, ti tettétek műveleti területté ezt az országot, futószalagon gyártott selejtes törvényeitekkel, ész nélküli módosításaitokkal együtt, rögtönzött, alkalmi, meggondolatlan intézkedéseitek tömegével, trafik, föld és közbeszerzési mutyijaitokkal, valamint elbaltázott külpolitikai, diplomáciai húzásaitokkal! Üzenem neked, te lelkes vásárhelyi populizátor, hogy addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik, és ha ez nem lenne elég neked, akkor még azt is hozzá tenném, hogy ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát! Láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni, sőt még karón varjút ülni is!

 

Végezetül egy dologban egyetértek veled, abban, hogy ránk nem a kormányzati döntések negatív társadalmi következményei jelentik a legnagyobb veszélyt, hanem az igazi bajt az jelenti, ha törzsszavazóink, saját politikai véleményformálóink vagy meghatározó politikusaink bizonytalanodnak el vagy fordulnak a pártszövetség ellen. És remélem, hogy így lesz, egyre többen leszünk, akik tisztába is tesszük majd szarossá vált pártunkat!


További hírek

  Az élet mégis szép, kezdődik a Sziget!
2022. 08. 09. 19:33 hirhatar.hu
  Legnagyobb terület – legkedvezőbb áron – 2.
2022. 08. 08. 10:22 hirhatar.hu
  Próbaüzem a pécsi pumpapályán
2022. 08. 08. 02:58 pecsi-hirhatar.hu
  Augusztus 8-tól már az új fogászati klinikán fogadják a betegeket
2022. 08. 08. 02:27 pecsi-hirhatar.hu
  Diktatúrában nem táncikálunk
2022. 08. 07. 13:25 hirhatar.hu
  Jóléti vízfelületként bevezették a Balatont a jegybank balatonakarattyai konferenciaközpontjához
2022. 08. 07. 13:25 hirhatar.hu
  Schiffer András kibukott a kormány fairtós jogszabály-módosításától
2022. 08. 07. 13:25 hirhatar.hu
  Fél évszázada képeznek gépészmérnököket Pécsen
2022. 08. 06. 02:27 pecsi-hirhatar.hu
  Útipatika-útmutató
2022. 08. 06. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  A források hatékonyabb felhasználása a cél
2022. 08. 05. 02:26 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport