HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Először álljunk meg egy polgári szóra

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.08.18.
 Csütörtök
Ma Ilona napja van.
Holnap Huba napja lesz.
   EUR árfolyam
   406,92 Ft
   CHF árfolyam
   420,69 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 05. 04. 13:40     


Adorján György

Először álljunk meg egy polgári szóra
Aztán amikor a párt vezetője a miskolci rendőrkapitány támogatása miatt elismerte, hogy ez hiba volt, az ellendrukkerré vált fotóst ez nem elégítette ki, tovább exponált.

Mindenáron nem kell bent maradni egy pártban, sőt csak azért, hogy ne érje szó a ház elejét, meg pláne nem.

Ki lehet lépni bármikor, bármilyen indokkal. Ezt tették, teszik többen is.

Ezen a téren egy úttörő kilépővállalkozó írja többek között távoztában a pártból, hogy „Egyszerre vagyok szomorú is, vidám is most, amikor – nem Pásztor Albert cigányellenessége, hanem a párt különböző testületeinek szavazatmaximáló pragmatizmusa, elvtelensége miatt – kilépek. Szomorú vagyok, mert nem sikerült új pártot létrehozni…”

A kilépő, aki még néhai Tauber Istvánnál is nagyobb szegregációs szakértőnek tartja magát, olcsó fogásokkal operált a cigányellenesség kapcsán.

Jó magam, aki a bűnüldözésnek, áldatlan állapotokat kutató és vizsgálódó frontján több évtizedet töltöttem el és szereztem tapasztalatokat, nem mernék e témában olyan kijelentéseket tenni, amiket ő. „Miskolcot humanitárius katasztrófa fenyegeti. Ennek a helyzetnek a kezelésére nincs más, jobb ötletetek nektek sem, mint szélsőséges kollégáitoknak, a jobbikos és fideszes konkurenciának. Ezért jelöltök egy rendpárti és cigányellenes kijelentéseiről elhíresült rendőrtisztet, egykori rendőrkapitányt Miskolc élére.”

 

De róla, az első bekezdésben hivatkozott kilépővállalkozóval kapcsolatban majd legközelebb írnék.

Most, mint a címből is sejteni lehet, inkább a pálya széléről bekiabáló drukkerekről ejtenék szót, jobban szólva csak egyről, azt vázolva fel, hogy miként lett a minden lében kanál, pártot mindenhová kísérő fotósból ellendrukker.

Nevezett sok szép és jó képet készített, végig fotózta a tavalyi kampányt, megörökítette a pártért élő, haló aktivistákat, élethű, kiváló portrékon. Aztán 2014. november 10-én közölte, hogy kilépett a pártból.

Úgy tett és a mai napig is ezt erősíti, mintha a miskolci rendőrkapitány melletti pártkiállás lenne az oka kilépésének. Még aznap, amikor kilépését a pártból bejelentette, az alábbi hozzászólással kísérte mindezt: „Nehéz a racionális társadalompolitikusoknak a definicióit elfogadni, ha valkinek Páztor rasszsta beszéde tetszett egy - 2008-2009 es idószakban, akkor ott nagy baj van, aki Pásztort támogatta az előitéletes és anticiganista, legalább is itt Európában...mi ez ellen demokraták küzdünk pártállasra való tekintet nŕlkül. Debreceni elültette az előitéletesség magját, mely felbecsülhetetlen károkat okozott a demokratikus oldalon, Debreceni minden megszólalása dogmatikus, hazug, kártékony egy egyébként is nagy arányú előitéletes országban. Ezt nem haggyuk soha.”(szó szerinti eredeti változatlan szöveg)

Belátom, nem egyszerű értelmezni a fotós által mondottakat.

 

A fotósból tehát ellendrukker lett. Nem telt el sok idő és az ellendrukker már kezdett elfelejteni mindent és mindenkit, amit, és akit lefotózott. Indulatai egyre inkább elragadták. Pártja és annak vezetői ellen fordult, nem kímélve senkit és semmit, miközben egyre többen tapsoltak neki, általuk „szókimondónak” tartott megnyilvánulásaiért. „Ez a hajó, állóhajó, soha nem felejtjük el egy rasszista politikai tévelygését senkinek...a rasszizmus semmivel nem kompenzálható …Pásztor Albert tamogatása megbocsáthatatlan...”- mondta ki végül fotósunk a verdiktjét.

Aztán amikor a párt vezetője a miskolci rendőrkapitány támogatása miatt elismerte, hogy ez hiba volt, az ellendrukkerré vált fotóst ez nem elégítette ki, tovább exponált.

Köszönetet mondott minden párttag barátjának, akik nem álltak be a szerinte előítéletes megvezetettek sorába.

Egyik volt pártvezetőjét pedig, aki nő, ezekkel a szavakkal illette: „A gitár is és a fakanál is szarul áll a kezében, a gitár nyakát markolja.....azt hiszi ezzel be tudja csapni a fiatalokat, gitározni nem tud ez biztos, de, hogy főzni tud e? Döntsétek el ti! A bukott politikai díva már majnem minden hangszert kipróbált, de a Jamaikai trombitás sem segíthet már rajta, fujhatja az egészet, a gitárját fényezheti, de politikája foltos marad...”  NO KOMMENT!

 

Az ellendrukkerré vedlett fotós történetét majd folytatom egy következő részben. Tanulságos, ha másért nem, akkor azért, hogy lássa mindenki, miként piszkít valaki oda, ahonnan evett. Ahelyett, hogy előbb a szakáccsal, vagy az ételt felszolgálóval vitatta volna meg mindazt, ami nem tetszett neki. Demokrata csomagolásban elküldeni világhálón a sértődöttség okozta érzelmi frusztráltságot, tüntető módon, mintha az lenne az egyetlen követendő magatartás a baloldali elkötelezettségűek számára, nem hiba, hanem elévülhetetlen bűnös magatartás!


További hírek

  Hogyan lehet valaki tudatos a szexuális kapcsolódás során?
2022. 08. 17. 09:12 kecskemeti-hirhatar.hu
  Kisfaludy államtitkár szerint elég lesz télen 20 fokra fűteni az osztálytermeket
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  A hajdan szappanopera dalversenyen felkapaszkodott Tóth Gabi ma már a nemzet nagyasszonya címre pályázik
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Sehol sincs az infláció és a kormánymédia túlsúlya: leszbikus csók miatt bepanaszolta a Netflixet a magyar médiahatóság
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Ütős programokkal vár mindenkit Pécsett a Múzeum Utca Plusz
2022. 08. 15. 17:07 pecsi-hirhatar.hu
  Molotov koktélt dobtak a házba
2022. 08. 15. 16:59 pecsi-hirhatar.hu
  Pénzmosodának nézték Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília profitbányáját
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tuzson Bence szerint a „bacon” szó a Bakonyból ered
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tovább csökken a Fidesz támogatottsága
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Valótlanul vádolták a DK-s politikust – kíméletlen helyreigazítást kellett közölnie a 168.hu portálnak
2022. 08. 10. 17:08 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport