HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Erkölcsi gigászok

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.27.
 Csütörtök
Ma Angelika napja van.
Holnap Károly, napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,69 Ft
   CHF árfolyam
   345,42 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 08. 18. 13:38     


PuPu

Erkölcsi gigászok
„Aki államtitkár vagy kormánytag lesz, jobban teszi, ha minden gazdasági érdekeltségétől megszabadul, hogy a visszaélés vagy az összeférhetetlenség gyanúja fel se merülhessen” – jelentette ki a múlt heti Kormányinfón Lázár János, és név szerint említette L. Simon Lászlót.

Hiába no, oda jutottunk, hogy a humor nagyágyúi a Fidesz színeiben jópofiskodnak.

A nép meg vihorászva tapsol, hiszen milyen jópofa is, hogy a kancelláriaminiszter fegyelmezi bunkó beosztottját.

Csak vannak itt ősi erkölcsök, lám, nem romlott a magyar, csak hányatott sorsú.

 

Ez utóbbi egyébként igaz is, mert ha az ember meghallgat egy ilyen nyilatkozatot, hát hányni támad kedve, vagy seggberúgni ezt az egész álszent és hazug bagázst, kezdve a kancelláriaminiszter főnökével, annak egész pereputtyával, Rasit és tehetséges férjét az összes saját lábukkal, Lázárt a földecskéivel, a strómanok nevén szereplő dohányérdekeltségeivel, Rogánt a mutyi üzletág tehetséges versenyzőjével, meg az összes többi gazemberrel.

Undorító, korrupt és hivatali hatalmukkal visszaélő népek, akik között ez a buciképű L. Simon az első ötvenben sincs benne, emellett ostoba is, mint a sár.

Tényleg, csak röhögni lehet azon, hogy megpróbálta megismételni a Kádár-kor meggymagos történetét – ezúttal barackmaggal -, eladni a felvásárolt értéktelen konzervipari mellékterméket - gyógyhatású termékként.

Ha legalább valami új megoldással kísérletezett volna, esetleg - felhasználva Öveges professzor elméleti munkásságát (hogyan csináljunk a barackmagból atommagot…) - megoldotta volna Paks 2 fűtőelem-gondjait.

De nem, - ő visszanyúlt a régmúltba, azokba az időkbe, amikor Orbán Győző még tán párttitkár sem volt, a fia meg éppen ott volt, ahova való, és Győző bácsi a barackmagot kalapáccsal, nem pedig dolomittal törte a faluszéli házikó küszöbén.

Mindig van egy idióta, akivel példát lehet statuálni, most konkrétan ő volt az, merthogy tévesen mérte fel a pozícióját a táplálkozási láncban.

Azt hitte, hogy csak azért, mert egyszer a borászatában szittyósra itta magát a Vezér, imígyen károsítva a puttonyában szállított  géneket, ettől már őt ezentúl nem fogja a golyó.

Dehogynem, a Fidesz is olyan, mint a társadalom, egy szán a szibériai havon, melyből, ha már túl hangosan üvöltenek mögötte a farkasok, a kocsis kidob egy-egy utast, aztán ameddig azon elcsámcsognak, a szán rohan előre, míg végül csak bele nem fordul a szakadékba.

De a jó kocsis nem várja meg, míg a farkasok a lovak felé kapkodva csattogtatják a fogaikat, egy-egy utast rendszeresen kihajít, habár felfalni nem hagyja őket, mert aki verekedni kezd, az közben mindenféle butaságokat ordibálhat és akár még a kocsist is szidhatja…

 

Azért a Lázár-féle magatartáshoz is pofa kell ám, vastag bőrrel huzatolva.

Az állatkertből a nyilatkozat után ki akart törni a rinocérosz, mikor megérdeklődték, hova készült, akkor bevallotta: Lázárhoz ment, bőrápoló-receptért.

Bátran állíthatjuk, ez minden idők legkorruptabb magyar kormánya, egytől-egyik visszaélnek hivatali hatalmukkal, kimerítve ezzel a BTK szinte valamennyi paragrafusát.

Nekem legjobban a vagyonbevallásaik tetszenek, melyekben feltüntetnek negyvenezer forintos, ajándékba kapott képeket, miközben milliárdos vagyonokat halmoznak fel.

A média meg úgy tesz, mintha komolyan venné a vagyonbevallások egyetlen sorát is, jóllehet minden valamirevaló újságíró össze tudná állítani a strómanok listáját, mely oly hosszú, mint a vonatfütty.

 

L. Simon persze nyilatkozott, hogy az üzletet rosszul kezelte, a barackmag-hámozó gépe nem bírt a kemény magyar barackmaggal, éppen fel akarja ajánlani az amerikai republikánusoknak, hátha ők tudnak valamit kezdeni a segítségével Barack Husszeinnel.

Mindenesetre bűneit megbánva okafogyottá vált a büntetés, Lázár majd elröhigcsél vele az irodájában és elmagyarázza neki, hogy miért is volt akkora barom, mint ide Lacháza, továbbá százszor leíratja vele: Quod licet Jovi, non licet bovi…

De azért az is érdekes, hogy a média a vagyonbevallásokat szentírásként kezeli, a médiamunkás  elbabázik velük, komolyan aggódik, ha valakinek felszalad a magánszemélyekkel szemben kimutatott adóssága hatmillióról hétmillióra, miközben mindenki tudja, hogy az ominózus vagyon milliárdban is több, mint hat vagy hét…

És ők a magyar értelmiség színe-java, virága.

Persze, egyszer azért eljön majd az igazság pillanata, de addig még sokat kell féllábon állniuk a libáknak - nekünk emellé lehet, még azt is előírják, hogy közben ne is vegyünk levegőt.

 

Ja!

És ha valaki nem vette volna észre, megtettük az első konkrét lépést kifelé az Unióból, egyedül mi tartjuk távol magunkat a migrációt csökkentő, közös uniós határvédelmi műveletektől.

Büszkék lehetünk magunkra.

A kerítés egyébként nem ér egy kalap szart sem, ennek csak akkor van értelme, ha kilépünk az Unióból, és hagyhatjuk végre éhen-szomjan halni a kerítés tövében üldögélőket, a magyaros vendégszeretet jegyében.

Beteg ország beteg diktátorocskája barkácsolgatja a jövőt…

 

:O))) 

 

 

 


További hírek

  A szenteltvíztartó és az álszent keresztények
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Közel 40 milliárdot osztott az állam kommunikációra 2021 utolsó negyedévében
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Rákay Philip, a négy és félmilliárdos Petőfi
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Börtönőrre támadt - ismét leültették
2022. 01. 27. 19:56 pecsi-hirhatar.hu
  A laminált padlóhoz való alátétlemez kiválasztásának tippjei
2022. 01. 27. 12:41 dunakeszi-hirhatar.hu
  Újra választás: megint "döntött a kormány" az új középiskolákról
2022. 01. 26. 21:09 dunakeszi-hirhatar.hu
  Használjuk rendesen a szelektív szemetest!
2022. 01. 26. 21:00 14keruleti-hirhatar.hu
  Tuzson Bence indul a kormánypártok színeiben Dunakeszin
2022. 01. 26. 20:27 dunakeszi-hirhatar.hu
  Okosparkolás - kisebb forgalom, tisztább levegő
2022. 01. 26. 19:38 pecsi-hirhatar.hu
  Fájdalmas búcsú a nagy polgárjogi harcostól, Setét Jenőtől
2022. 01. 25. 18:11 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport