HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Európa kell nekünk

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.27.
 Csütörtök
Ma Angelika napja van.
Holnap Károly, napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,69 Ft
   CHF árfolyam
   345,42 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 05. 25. 08:50     


PuPu

Európa kell nekünk
Európa kell nekünk, ez kétségtelen, hiszen az összes nagypofájú jobboldali tartja a markát a pénzekért, melyeket az Unió küld nekünk, s melynek jelentős részét úgy szórjuk ki az ablakon és úgy tömjük a hatalom kedvezményezettjeinek feneketlen zsebébe, mintha azért kaptuk volna.

Európa kell nekünk, ez kétségtelen, hiszen az összes nagypofájú jobboldali tartja a markát a pénzekért, melyeket az Unió küld nekünk, s melynek jelentős részét úgy szórjuk ki az ablakon és úgy tömjük a hatalom kedvezményezettjeinek feneketlen zsebébe, mintha azért kaptuk volna.


A választópolgár meg csak nézi, és bamba pofával bólogat a meglopásához, jövője elrablásához és lelkesen helyesel mindenféle politikai idióták ostoba igehirdetéséhez.


Az emberek egyszerűen nem értik, hogy az Uniótól érkező pénzből van a megélhetésük, hiszen Orbán Magyarországán nincs olyan fejlesztés, építkezés, mely saját erőből jött volna létre, kivéve néhány labdarúgó-stadiont, melyek felépítéséből azért nem él meg egy ország, és amelynek árát az átadás napjától kezdve fizetnünk kell.
És fizetnünk kell Paks bővítésének árát is, méghozzá ezzel meg sem várhatjuk az átadást, hanem előre kell fizetnünk, már az első kapavágás előtt is.
Ki árulja hát itt a hazát, KGBéla, vagy a szomorúszemű Vezér, aki a Közgép megrendeléseiért csinált neked egymillió forint új adósságot?


Orbán levelet írt a választóknak, melyben választási részvételre buzdít, arra való hivatkozással, hogy ezzel kell megüzennünk Brüsszelnek: több tiszteletet a magyaroknak!
Tiszteletet nem követelni kell, hanem kiérdemelni.
Felcsúton sem azt a szegényembert tisztelik, aki kiáll a falu közepére, a markát tartja és kéreget, majd leköpi az adakozókat, hanem azt, aki kemény munkával próbál előre jutni.
Nem azt tisztelik, aki a kapott támogatást a kocsmába hordja, hanem aki ésszerűen befekteti a saját és családja jövője érdekében – és e tekintetben mindegy, hogy a miniszterelnöknek az ivás vagy a foci a hobbija…
 


Orbán arra biztat, hogy olyan képviselőket kell küldenünk Európába, akik megvédik a magyar földet, melyet oly szorgalmasan osztogat vazallusainak, miközben a magyar falu éhendöglik.
Küldjünk olyan képviselőket, akik megvédik azt a rezsicsökkentést, melyből leginkább a Rogán Tónik és a Kövér Szilárdok profitálnak, míg a legszegényebbek számára semmiféle gyakorlati haszonnal nem jár.
Küldjünk olyan képviselőket, akik megvédik a nemlétező munkahelyeket, és azokat a magyar családokat, melyek momentán a nyomorszinten és a létminimum alatt tengődnek, akiknek a kényszermunkából kellene megélniük.


Azt írja, hogy ne akarják a bankárok megmondani, hogy hogyan éljünk, holott azok nem mondanak semmit senkinek, aki nem adósuk, és az adósok általában saját szabad akaratukból adósodnak el.
És – szerinte - a bürokraták se akarják megmondani, hogy éljünk, csak azt nem taglalta, hogy ez a magyar bürokratákra is vonatkozik-e,  - jelzem, a modern társadalmak szervezése bürokraták nélkül elképzelhetetlen, mert amikor egy politikus azt hiszi, hogy ért egy állam igazgatásához, akkor abból az lesz, mint ami nálunk várható, nem is oly sokára.


Természetesen a Fidesz Nemzeti Listájára kellene szavazni, mert szerinte a Fidesz képes arra – sőt, csak a Fidesz képes rá - hogy Magyarországot sikeressé tegye Európában.
Ugyan a nagy siker jeleit nemigen érzékeljük, de bizonyára így van, hiszen maga a Vezér állítja, márpedig ő az az ember, aki – saját állítása szerint - soha nem hazudott.
Aki mellesleg számít a címzettekre a jövőben is.
Hát, ezt én is így gondolom, mert aki az emberi ostobaságra épít, az szilárd alapra épít…


Megnéztem a képviselőjelöltek vitáját is, komoly mondom, elkeserítő volt.
Tulajdonképpen semmi értelme nem volt, mert az alapkérdés – merre tovább Unió – nem is jelenhetett meg hangsúlyosan, mert Orbán a beszariságát kiterjesztette egész pártjára – nincs program, nincs vita, aki kussol, az nem hibázhat – a többiek meg egymást cseszették, Bajnai az egyre szánalmasabb Morvai Krisztinával bajlódott, Szanyi meg monológot adott elő.
Seres Mária ravaszdi bácsija meg önálló produkcióval szórakoztatta a nagyérdeműt – ha valakinek lett volna kedve a zavaros ideológiájú fakanálforgató pártjára voksolni, hát az most valószínűleg koncepciót váltott.

Szanyi jókat mondott – ő szokott és tud jókat mondani – de azt hiszem, ez a társaság semmire sem volt alkalmas, legkevésbé a választók felvilágosítására, éljen a közszolgálatiság, ugye…

Holnap el kell menni választani.
Legalábbis azoknak mindenképpen, akik hisznek az Unió jövőjében, azoknak méginkább, akik egyetértenek abban, hogy jobb egy erős nagyhatalom állampolgárának lenni, mint egy légypiszoknyi kis ország mindenkinek kiszolgáltatott, idióta Vezére által elnyomorított társadalmának polgáraként.
Válassz hát te is, ha azt szeretnéd, hogy a gyermeked gyermeke majd az Európai Egyesült Államok büszke állampolgára legyen.


:O)))

További hírek

  A szenteltvíztartó és az álszent keresztények
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Közel 40 milliárdot osztott az állam kommunikációra 2021 utolsó negyedévében
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Rákay Philip, a négy és félmilliárdos Petőfi
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Börtönőrre támadt - ismét leültették
2022. 01. 27. 19:56 pecsi-hirhatar.hu
  A laminált padlóhoz való alátétlemez kiválasztásának tippjei
2022. 01. 27. 12:41 dunakeszi-hirhatar.hu
  Újra választás: megint "döntött a kormány" az új középiskolákról
2022. 01. 26. 21:09 dunakeszi-hirhatar.hu
  Használjuk rendesen a szelektív szemetest!
2022. 01. 26. 21:00 14keruleti-hirhatar.hu
  Tuzson Bence indul a kormánypártok színeiben Dunakeszin
2022. 01. 26. 20:27 dunakeszi-hirhatar.hu
  Okosparkolás - kisebb forgalom, tisztább levegő
2022. 01. 26. 19:38 pecsi-hirhatar.hu
  Fájdalmas búcsú a nagy polgárjogi harcostól, Setét Jenőtől
2022. 01. 25. 18:11 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport