HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Ez van a Tarsolyban

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.25.
 Kedd
Ma Pál napja van.
Holnap Vanda napja lesz.
   EUR árfolyam
   360,52 Ft
   CHF árfolyam
   347,49 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 10. 12. 10:20     


Adorján György

Ez van a Tarsolyban
kaptunk egy e-mailt a Quaestortól, kötvényünk lejárta előtt nem sokkal, hogy ha legalább 1 millió forint megtakarítást helyezünk el náluk, vagy egy új ügyfelet szerzünk nekik, aki 1 millió forint értékű kötvényt vásárol, akkor ingyen vendégül látnak a mátraházi luxushoteljükben

Mert, hogy Tarsoly bennfentes viszonyban volt Orbánnal, az hótziher. Nem is tagadja, hiszen számos eset is ezt bizonyítja. Nem mi szotyiztunk együtt a VIP páholyban, hanem ők, vajon hova köpték a héját? Aki bennfentes kapcsolatot ápol, az bennfentes információkhoz is könnyen hozzájut. Ez a véleményem szilárd és megingathatatlan.

 

Különös, hogy a pávatáncos csak akkor szólt a jó tanuló arcú Vargának, hogy vegye fel Tarsollyal a kapcsolatot hivatalból, amikor már körbe trombitált minden érdekeltnek, hogy vegyék ki gyorsan a pénzüket a Quaestorból. Névrokona, Orbán Gábor államtitkár gyorsan fogadta is a bukott, szotyizó Quaestor vezért, aki közölte, hogy súlyos finanszírozási gondjai vannak, ami miatt nem képes biztosítani az általuk kibocsátott kötvények likviditását. Elhiszed, hogy Orbánnak halvány segédfogalma sem volt arról, hogy 150 milliárd forint értékben, felhatalmazás nélkül, jogosulatlanul bocsátott ki kötvényeket a Quaestor?

 

Most azzal ne is foglalkozzunk, hogy volt képes Orbán előbb válaszolni a Tarsoly levélre, még mielőtt az megérkezett volna. Inkább azt kérdeznénk, tőle vajon tudott-e- arról, hogy Szijjártó, meg Polt is valamiképpen jobban kötődött Tarsolyhoz, mint például Lázár, vagy Rogán. Vajon miért? Volt közös üzletük, vagy csupán családi kapcsolataik voltak erősek? Egy kormányfőnek, aki a futball berkeiben is oly otthonosan mozog, tudnia kellett erről is. Meg arról, hogy miért is kellett két hetet várni a Quaestor bukás után arra, hogy előállítsák és őrizetbe vegyék Tarsolyt.

 

A nyomozókon múlik most minden. Szakmájuk tisztességét óvják-e, vagy a politikai megfelelési kényszer lesz úrrá rajtuk. Meg tudják-e állapítani, hogy mi rejlik a liechtensteini

Insula Management Establishment cég mögött, hogy valójában kikkel állnak kapcsolatban, és miért kellett közbenső tulajdonoskén szerepeltetni ezt a céget a Quaestor birodalomban. Fel tudják- e deríteni, hogy a Veresegyházi Ingatlan Kft-nek mi köze van ehhez az egészhez, és meg tudják-e állapítani majd, a brit Virgin szigeteken, valamint a Panamában bejegyzett ugyancsak Quaestor cégek tulajdonosi körét és esetleges magyar kapcsolataikat.

 

Nincsenek illúzióim. Majd kétszáz milliárdnyi kár azokat érte, akik beszopták bő nyállal, magas hozam reményében Orbán csókosának az attól tanult és ellesett ígérgetéses mézesmadzaghúzással operáló szlogeneket. De voltak bugyuta invitálások is a választékban, például: „ kaptunk egy e-mailt a Quaestortól, kötvényünk lejárta előtt nem sokkal, hogy ha legalább 1 millió forint megtakarítást helyezünk el náluk, vagy egy új ügyfelet szerzünk nekik, aki 1 millió forint értékű kötvényt vásárol, akkor ingyen vendégül látnak a mátraházi luxushoteljükben…”

Ez már döfi, mondaná Sadek, a lullai közmunkás haverom, aki ugyebár szerencsés fineszes Zsiga szerint meg tud ám élni havi 47.000-ből.

 

Szóval kérdés, hogy mi van még a Tarsolyban. Vagy kiderül, vagy nem. A kormánynak most fontosabb dolga van, Európa védelme, semmint ilyen aprósággal foglalkozni. Európa védelme sok mindent kibír, még olyan fikarcnyi ellentmondást is, mely szerint Bakondi a horvát vonatos rendőrök lefegyverzéséről beszél, Pintér meg azt mondja nem volt semmi ilyesmi! A lényeg, hogy mi lehet még a fideszesek tarsolyában, ami majd vesztüket okozza! Bár ahogy elnézem, nekünk, magyaroknak tűréshatárunk a csillagos ég! Jelenleg! Holnap azonban bármi megtörténhet! Csak szólok, ezt sem én mondtam!


További hírek

  Középpontban a fiatalok egészsége
2022. 01. 24. 20:23 pecsi-hirhatar.hu
  A macskaetetés aranyszabályai
2022. 01. 24. 11:44 bajai-hirhatar.hu
  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított nem létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport