HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Ez van a Tarsolyban

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2021.09.24.
 Péntek
Ma Gellért napja van.
Holnap Eufrozina napja lesz.
   EUR árfolyam
   355,39 Ft
   CHF árfolyam
   328,18 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 10. 12. 10:20     


Adorján György

Ez van a Tarsolyban
kaptunk egy e-mailt a Quaestortól, kötvényünk lejárta előtt nem sokkal, hogy ha legalább 1 millió forint megtakarítást helyezünk el náluk, vagy egy új ügyfelet szerzünk nekik, aki 1 millió forint értékű kötvényt vásárol, akkor ingyen vendégül látnak a mátraházi luxushoteljükben

Mert, hogy Tarsoly bennfentes viszonyban volt Orbánnal, az hótziher. Nem is tagadja, hiszen számos eset is ezt bizonyítja. Nem mi szotyiztunk együtt a VIP páholyban, hanem ők, vajon hova köpték a héját? Aki bennfentes kapcsolatot ápol, az bennfentes információkhoz is könnyen hozzájut. Ez a véleményem szilárd és megingathatatlan.

 

Különös, hogy a pávatáncos csak akkor szólt a jó tanuló arcú Vargának, hogy vegye fel Tarsollyal a kapcsolatot hivatalból, amikor már körbe trombitált minden érdekeltnek, hogy vegyék ki gyorsan a pénzüket a Quaestorból. Névrokona, Orbán Gábor államtitkár gyorsan fogadta is a bukott, szotyizó Quaestor vezért, aki közölte, hogy súlyos finanszírozási gondjai vannak, ami miatt nem képes biztosítani az általuk kibocsátott kötvények likviditását. Elhiszed, hogy Orbánnak halvány segédfogalma sem volt arról, hogy 150 milliárd forint értékben, felhatalmazás nélkül, jogosulatlanul bocsátott ki kötvényeket a Quaestor?

 

Most azzal ne is foglalkozzunk, hogy volt képes Orbán előbb válaszolni a Tarsoly levélre, még mielőtt az megérkezett volna. Inkább azt kérdeznénk, tőle vajon tudott-e- arról, hogy Szijjártó, meg Polt is valamiképpen jobban kötődött Tarsolyhoz, mint például Lázár, vagy Rogán. Vajon miért? Volt közös üzletük, vagy csupán családi kapcsolataik voltak erősek? Egy kormányfőnek, aki a futball berkeiben is oly otthonosan mozog, tudnia kellett erről is. Meg arról, hogy miért is kellett két hetet várni a Quaestor bukás után arra, hogy előállítsák és őrizetbe vegyék Tarsolyt.

 

A nyomozókon múlik most minden. Szakmájuk tisztességét óvják-e, vagy a politikai megfelelési kényszer lesz úrrá rajtuk. Meg tudják-e állapítani, hogy mi rejlik a liechtensteini

Insula Management Establishment cég mögött, hogy valójában kikkel állnak kapcsolatban, és miért kellett közbenső tulajdonoskén szerepeltetni ezt a céget a Quaestor birodalomban. Fel tudják- e deríteni, hogy a Veresegyházi Ingatlan Kft-nek mi köze van ehhez az egészhez, és meg tudják-e állapítani majd, a brit Virgin szigeteken, valamint a Panamában bejegyzett ugyancsak Quaestor cégek tulajdonosi körét és esetleges magyar kapcsolataikat.

 

Nincsenek illúzióim. Majd kétszáz milliárdnyi kár azokat érte, akik beszopták bő nyállal, magas hozam reményében Orbán csókosának az attól tanult és ellesett ígérgetéses mézesmadzaghúzással operáló szlogeneket. De voltak bugyuta invitálások is a választékban, például: „ kaptunk egy e-mailt a Quaestortól, kötvényünk lejárta előtt nem sokkal, hogy ha legalább 1 millió forint megtakarítást helyezünk el náluk, vagy egy új ügyfelet szerzünk nekik, aki 1 millió forint értékű kötvényt vásárol, akkor ingyen vendégül látnak a mátraházi luxushoteljükben…”

Ez már döfi, mondaná Sadek, a lullai közmunkás haverom, aki ugyebár szerencsés fineszes Zsiga szerint meg tud ám élni havi 47.000-ből.

 

Szóval kérdés, hogy mi van még a Tarsolyban. Vagy kiderül, vagy nem. A kormánynak most fontosabb dolga van, Európa védelme, semmint ilyen aprósággal foglalkozni. Európa védelme sok mindent kibír, még olyan fikarcnyi ellentmondást is, mely szerint Bakondi a horvát vonatos rendőrök lefegyverzéséről beszél, Pintér meg azt mondja nem volt semmi ilyesmi! A lényeg, hogy mi lehet még a fideszesek tarsolyában, ami majd vesztüket okozza! Bár ahogy elnézem, nekünk, magyaroknak tűréshatárunk a csillagos ég! Jelenleg! Holnap azonban bármi megtörténhet! Csak szólok, ezt sem én mondtam!


További hírek

  Ezzel a permetezővel a nehezen hozzáférhető helyek is kezelhetők
2021. 09. 23. 10:15 dunakeszi-hirhatar.hu
  Elektromos roller: tudnivalók a modern szerkezet kapcsán
2021. 09. 23. 10:06 pestmegyei-hirhatar.hu
  Tánctalálkozó PLUSZ
2021. 09. 23. 02:15 pecsi-hirhatar.hu
  Újabb MSZP-s politikust „győzött meg” DK, hogy jobb lesz náluk
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Elk*rta: Gubás Gabi szívesen kimaradt volna az Elk*rtukból című Gyurcsány-filmből, mégis vállalta
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Orbán apja(?) hatvanpusztai birtokáról: A gyerek nem beszél bele a szülő dolgába
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Harminc éves a Pécsi Napok
2021. 09. 21. 02:13 pecsi-hirhatar.hu
  Mi az a TDT és milyen lehetőségeket rejt a befektetéseinkhez?
2021. 09. 20. 17:15 gyomroi-hirhatar.hu
  Te tudod, mi az a financial domination?
2021. 09. 20. 17:07 dunakeszi-hirhatar.hu
  Minden korosztályt megszólítanak
2021. 09. 19. 22:04 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport