HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Ganézók

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2021.09.16.
 Csütörtök
Ma Edit napja van.
Holnap Zsófia napja lesz.
   EUR árfolyam
   348,90 Ft
   CHF árfolyam
   320,83 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 11. 07. 09:20     


Adorján György

Ganézók
Ennyi trágyát felhalmozni és kihordani a nyilvánosság földjére, mint amennyit a hazai kormánytagok az utóbbi időben megtettek, azért nem semmi teljesítmény.

Orrfacsaró bûze már a fél világot bejárta, jutott belõle még a tengerentúlra is. Ganéznak rendesen a jobboldali populisták errefelé, miközben csak úgy hemzsegnek körülöttük a ganajtúró bogarak.

A legtartalmasabb trágyakupacot kétségkívül a fölbérleti szerzõdések körüli jelenségek termelték ki. A híres professzor, mezõgazdasági szakember sokadik jelentése sem késztette arra a hatóságokat, hogy feljelentésként értékeljék azokat. A trafik ügyek pályázati anomáliái csak erjesztették az elõzõeket, a közbeszerzési pályázatokról, vissza nem térítendõ állami támogatásokról és állami megrendelésekrõl már nem is beszélve.

A Horváth-Vancsura menesztett páros által feltárt NAV-os történetek aztán végképp elõsegítették a trágyakupac bomlását. A legfõbb ügyész, helyettesének társaságában a minap újságírók jelenlétében, akik kérdéseket nem tehettek fel, ugyan megszólalt a kitiltásos témában két politikusnak, de az említett páros által feltárt ügyek állását meg sem említette! Vajon miért?

 

Közben a trágyahordók sem lazsáltak, hordták az anyagot feszt, a kupac egyre büdösebb lett.

Az USA korrupcióba való keveredés miatt kitiltott pár magyart, kormányhoz közelálló embert.

Ment ám a mosakodás rendesen, a legmagasabb szinten, a nyilatkozók egymással jócskán ellentmondásba keveredtek. Egy tenerifei nyaralás kellett ahhoz, hogy a kitiltottak egyike megszólaljon és elismerje, hogy õ az egyik delikvens, hozzátéve, hogy õ aztán nem követett el semmit, és majd ki is fogja vizsgáltatni munkatársaival, bizonyítva mindezt. Hát, mit ne mondjak, jobb kezekbe nem is kerülhetne az ügye, már az õ szempontjából ugyebár.

A netadó és a vasárnapi munkabeszüntetés körüli herce-hurca már csak nedvesítette az összehordott trágyakupacot, kapkodtak is a gané hordók rendesen. A kupac tetején kukorékoló kakasuk kellett ahhoz, hogy rendet rakjon közöttük.

 

Maradt azért még bomlasztani való bõven.

Pávatáncos kabinetvezérünk Müncheni barátai elõtt kijelentette, hogy Amerika nyomás alatt tartja Magyarországot, a Déli áramlatos gázvezeték építése és a paksi atomerõmû bõvítése miatt. A világért sem fogalmazott volna úgy, hogy Magyarország helyett annak kormányát mondja! Szokásához híven fogalmazott úgy, ahogy, abban a téveszmében leledzve, hogy õ és a kormánya azonos Magyarországgal! Pfuj, de büdös!

 

A netes nemzeti konzultáció pedig, vegye mindenki tudomásul, nem a netadóról fog szólni, mert az nincs és nem is volt, mondja közben a tüntetõket büdös bogarazó megbízott, mert ez a konzultáció nem csak nemzeti lesz, hanem digitális is egyben! Fogtátok magyarok?

Azt már meg sem említettem volna, hogy magasságos Miniszterelnökségünk államtitkára, zsarolónak becézte a norvég nagykövetet, ha indoklásának tartalma nem kényszerített volna erre. Nevezetesen, államtitkárunk azt találta mondani, hogy nem engednek semmiféle zsarolásnak és arra kérik a norvég felet, tartsa be a szerzõdésben foglaltakat. Miközben a norvég álláspont világosan és egyértelmûen az, hogy nem ismerik el a hivatal nyomozását és a jelentést sem. Nem tartják hitelesnek, mivel elõször volt meg a végkövetkeztetés, és ehhez gyártották le késõbb a jelentést. No komment!

 

A nagy vízió megteremtése, amely egyelõre csak a miniszterelnök fejében látszik körvonalazódni mást eddig nem eredményezett a kormány részérõl, mint trágyahordást! Európa közepére hordta össze ez a kormány mindezt. Nem Magyarország, hanem annak kormánya! Micsoda különbség, csak pont a ganézók nem látják és érzékelik, no meg a velük járó ganajtúró bogarak!

 


További hírek

  Öt nap a tánc jegyében
2021. 09. 16. 02:52 pecsi-hirhatar.hu
  Fiesta-hangulat költözik a Pécsi Galériába
2021. 09. 15. 21:33 pecsi-hirhatar.hu
  10 milliót kapott életműkoncertre, aláírta Zalatnay a „Stop Gyurcsány, Stop Karácsony” brossurát
2021. 09. 14. 19:48 hirhatar.hu
  Tóth Gabi kiborult: arra kér mindenkit, ne bántsák azért, mert keresztény
2021. 09. 14. 19:48 hirhatar.hu
  Kiirtotta a családját és önmagát is fejbelőtte egy férfi Dunakeszin
2021. 09. 14. 19:48 hirhatar.hu
  Példaértékű pécsi összefogás a rákgyógyításért
2021. 09. 13. 20:58 pecsi-hirhatar.hu
  Kétezer forintos órájában jött Ferenc pápa Budapestre
2021. 09. 12. 18:01 hirhatar.hu
  „Csak abban bízhatok, hogy még a Földön megbűnhődnek mindazért, amit az országgal tettek”
2021. 09. 12. 18:01 hirhatar.hu
  Ferenc pápa hamis Istenről beszélt, akitől elvárjuk, hogy erővel uralkodjon
2021. 09. 12. 18:01 hirhatar.hu
  Jubileumi Coop Rally
2021. 09. 10. 21:37 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport