HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Ganézók

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.02.16.
 Vasárnap
Ma Julianna napja van.
Holnap Donát napja lesz.
   EUR árfolyam
   334,94 Ft
   CHF árfolyam
   314,82 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 11. 07. 09:20     


Adorján György

Ganézók
Ennyi trágyát felhalmozni és kihordani a nyilvánosság földjére, mint amennyit a hazai kormánytagok az utóbbi időben megtettek, azért nem semmi teljesítmény.

Orrfacsaró bûze már a fél világot bejárta, jutott belõle még a tengerentúlra is. Ganéznak rendesen a jobboldali populisták errefelé, miközben csak úgy hemzsegnek körülöttük a ganajtúró bogarak.

A legtartalmasabb trágyakupacot kétségkívül a fölbérleti szerzõdések körüli jelenségek termelték ki. A híres professzor, mezõgazdasági szakember sokadik jelentése sem késztette arra a hatóságokat, hogy feljelentésként értékeljék azokat. A trafik ügyek pályázati anomáliái csak erjesztették az elõzõeket, a közbeszerzési pályázatokról, vissza nem térítendõ állami támogatásokról és állami megrendelésekrõl már nem is beszélve.

A Horváth-Vancsura menesztett páros által feltárt NAV-os történetek aztán végképp elõsegítették a trágyakupac bomlását. A legfõbb ügyész, helyettesének társaságában a minap újságírók jelenlétében, akik kérdéseket nem tehettek fel, ugyan megszólalt a kitiltásos témában két politikusnak, de az említett páros által feltárt ügyek állását meg sem említette! Vajon miért?

 

Közben a trágyahordók sem lazsáltak, hordták az anyagot feszt, a kupac egyre büdösebb lett.

Az USA korrupcióba való keveredés miatt kitiltott pár magyart, kormányhoz közelálló embert.

Ment ám a mosakodás rendesen, a legmagasabb szinten, a nyilatkozók egymással jócskán ellentmondásba keveredtek. Egy tenerifei nyaralás kellett ahhoz, hogy a kitiltottak egyike megszólaljon és elismerje, hogy õ az egyik delikvens, hozzátéve, hogy õ aztán nem követett el semmit, és majd ki is fogja vizsgáltatni munkatársaival, bizonyítva mindezt. Hát, mit ne mondjak, jobb kezekbe nem is kerülhetne az ügye, már az õ szempontjából ugyebár.

A netadó és a vasárnapi munkabeszüntetés körüli herce-hurca már csak nedvesítette az összehordott trágyakupacot, kapkodtak is a gané hordók rendesen. A kupac tetején kukorékoló kakasuk kellett ahhoz, hogy rendet rakjon közöttük.

 

Maradt azért még bomlasztani való bõven.

Pávatáncos kabinetvezérünk Müncheni barátai elõtt kijelentette, hogy Amerika nyomás alatt tartja Magyarországot, a Déli áramlatos gázvezeték építése és a paksi atomerõmû bõvítése miatt. A világért sem fogalmazott volna úgy, hogy Magyarország helyett annak kormányát mondja! Szokásához híven fogalmazott úgy, ahogy, abban a téveszmében leledzve, hogy õ és a kormánya azonos Magyarországgal! Pfuj, de büdös!

 

A netes nemzeti konzultáció pedig, vegye mindenki tudomásul, nem a netadóról fog szólni, mert az nincs és nem is volt, mondja közben a tüntetõket büdös bogarazó megbízott, mert ez a konzultáció nem csak nemzeti lesz, hanem digitális is egyben! Fogtátok magyarok?

Azt már meg sem említettem volna, hogy magasságos Miniszterelnökségünk államtitkára, zsarolónak becézte a norvég nagykövetet, ha indoklásának tartalma nem kényszerített volna erre. Nevezetesen, államtitkárunk azt találta mondani, hogy nem engednek semmiféle zsarolásnak és arra kérik a norvég felet, tartsa be a szerzõdésben foglaltakat. Miközben a norvég álláspont világosan és egyértelmûen az, hogy nem ismerik el a hivatal nyomozását és a jelentést sem. Nem tartják hitelesnek, mivel elõször volt meg a végkövetkeztetés, és ehhez gyártották le késõbb a jelentést. No komment!

 

A nagy vízió megteremtése, amely egyelõre csak a miniszterelnök fejében látszik körvonalazódni mást eddig nem eredményezett a kormány részérõl, mint trágyahordást! Európa közepére hordta össze ez a kormány mindezt. Nem Magyarország, hanem annak kormánya! Micsoda különbség, csak pont a ganézók nem látják és érzékelik, no meg a velük járó ganajtúró bogarak!

 


További hírek

  Különleges szolgáltatás a kismamáknak
2020. 02. 16. 21:37 pecsi-hirhatar.hu
  Történeti épületdiagnosztikai képzés indul Pécsett
2020. 02. 15. 20:57 pecsi-hirhatar.hu
  Kitüntették a rendőrt, aki felfedezte a határzár alatti alagutat
2020. 02. 15. 10:13 hirhatar.hu
  Orbánnak is üzentek Erdélyből – a százmilliárdos támogatások ellenére sem erőltetik olyan nagyon az autonómiát
2020. 02. 15. 10:13 hirhatar.hu
  Akadt néhány felesleges milliárd az újabb nemzeti konzultálgatásra
2020. 02. 15. 10:13 hirhatar.hu
  Bővült a pécsi gyermekklinika eszközparkja
2020. 02. 14. 22:25 pecsi-hirhatar.hu
  Egyre több az okosváros
2020. 02. 14. 14:06 gyomroi-hirhatar.hu
  Életfogytiglan a pécsi idős asszony gyilkosának
2020. 02. 13. 16:45 pecsi-hirhatar.hu
  Furcsa vezetőcsere a gyömrői Vízmű élén
2020. 02. 13. 11:52 gyomroi-hirhatar.hu
  Jövőre várható a gyömrői iskola bővítése
2020. 02. 13. 10:59 gyomroi-hirhatar.hu





IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport