HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Jégcsákány

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.27.
 Csütörtök
Ma Angelika napja van.
Holnap Károly, napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,69 Ft
   CHF árfolyam
   345,42 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 03. 21. 10:23     


PuPu

Jégcsákány
Már az is jellemző, hogy senki nem hisz a természetes halál lehetőségében, mindenki a hatalomra gyanakszik, miután Welsz Tamást egy rendőrségi gépkocsiban érte a halál.

Már az is jellemző, hogy senki nem hisz a természetes halál lehetőségében, mindenki a hatalomra gyanakszik, miután Welsz Tamást egy rendőrségi gépkocsiban érte a halál.
 
 

Ha infarktusa vagy agyvérzése volt szegénynek, akkor meghalhatott volna előbb vagy később is fél órával, ez igazán csak a sors lutrija, de az Úr úgy rendelkezett, hogy haljon meg a rendőrautóban, teret nyitva ezzel mindenféle szépencizellált összeesküvés-elméleteknek.

Tovább rontott a helyzeten az a minapi eset, mikor meghalt egy Komáromi András nevű üzletember, a Welt 2000 Kft. volt tulajdonosa. 
Ő volt a jogtulajdonosa cége legfontosabb termékének, az EMIR-nek. 
Ez az a szoftver, amelyik Magyarország EU-csatlakozása óta kezeli a brüsszeli pénzek pályáztatását és elosztását.
Soha nem akarta eladni - sőt, de aztán tettek neki egy olyan ajánlatot, melyet nem lehetett visszautasítani.
Hogy aztán Lázár János mondta-e neki, hogy vagy az aláírása kerül a szerződésre, vagy az agyveleje, ezt nem lehet pontosan tudni, de az tény, hogy a jogokat eladta, majd másnap váratlanul elhunyt.

Mondhatjuk, az események szerencsétlen egybeesése, nyilváníthatjuk az előadott teóriákat hülyeségnek, tehetünk bármit – lényegtelen, ami itt lényeges, hogy mit hisz a választó erről az ügyről a választás előtt bő két héttel.
A választó meg olyan fajta, aki természetesen mindig az elképzelhető legrosszabb verziónak ad hitelt.

 A kormányzat számára a legrosszabb verzió ebben az esetben pedig az, hogy Welsz Tamás új dokumentumokat akart átadni a nyomozati szerveknek, csak ezúttal nem az MSZP, hanem a Fidesz politikusairól, ezért érte ez a sajnálatos egészségügyi esemény a rendőrautóban.
Hogy miért kellett a vállalkozót rendőrségi autóval vinni – taxiztatták vagy előállították? – isten se tudja, mert az ügyészség hallgat, mint a csuka. 
A halálesetet állítólag az V. kerületi rendőrkapitányság vizsgálja – miért éppen az? – holott ha rendőri intézkedés közben érte a halál, akkor ez az ügyészség feladata lenne…- szóval a hatóságok maguk is hozzájárulnak ahhoz, hogy a zűrzavar fokozódjon.

Hogy a rendőrautóban, vagy menet közben bárhol mi is történt, az megint az éji homályba vész.
Mindenesetre annakidején az öregkatonák úgy tanították az újoncokat, hogy kiabáld, hogy állj vagy lövök, lődd le fiam a támadódat, aztán lőj egyet a levegőbe is,- majd az ügyész kiválogatja, hogy melyik volt a figyelmeztető lövés… 
Szerintem ez volt az a pont, mikor a Fidesz agytrösztje igennagyon megbánta, amit tett, leginkább mint a kutya, amelyik hetet kölykedzett, mert az ügy hihetetlenül kellemetlen lehet számukra.

Ha ez egy olyan szituációban történik, mikor az ellenzék egy felkészült és egységes propaganda-csapattal rendelkezik, akkor most annyi a Fidesznek, de még így is, hogy tutira számíthatnak arra, hogy a kormányváltók majd magukra húzzák a balhét, még így is veszélyes a dolog, hiszen a nép – minden reményük dacára nem tökhülye mind egy szálig. 
Ilyenkor előjönnek azért a régi szép emlékek, Földi László dicsőséges szerepéről a megfigyelési ügyben, a lelőtt zsoké ügyében a bűnjelként szereplő pisztolyt összefogdosó, és ezzel bűnjelként alkalmatlanná tevő Pintérről, az olajmaffiózókról, magas beosztású rendőrtisztek által aktatáskában hurcolt olajpénzekről, bizonyos Wartburgok csomagtartójáról, az irodájában megöngyilkolt, a szervezett bűnözés ellen harcoló rendőrtisztről.
A kútbadobott Nógrádi maffiózóról, Vancsik Zoltán képviselő rejtélyes haláláról, Orbán haverja, a bűnöző Sepsi által gyűlölt kiskunhalasi rendőrkapitány eltávolításáról, akit mellesleg a televízió-székház ostroma idején Budapesti rendőrfőkapitányként szolgáló Gergényi Péter tett lapátra, hogy most bíróság előtt áll, az ne tévesszen meg senkit.

Ahogy ment előre a világ, egyre durvábbak lettek a módszerek, egyre kevésbé féltek a különféle ügyek kitervelői, ma meg már egyáltalán nem félnek.
Érdekes, de ezekben a gyanús és zavaros ügyekben szocialista politikusok érintettsége nemigen mutatható ki, hacsak áldozatként nem.
Mindenesetre azt mindenki tudja, hogy mennyire gátlástalan Orbán és bandája, így hát – miután az ominózus páncélszekrényben találtak biankó – kitöltetlen - útleveleket is – senkinek nem kell meglepődnie, ha egyszercsak felbukkan egy turista nálunk, egy hófehér színesbőrű (a fehér is szín, nemde?), Bissau-Guineai útlevéllel, nagy orral, hóna alatt egy bombával - lárifári.
A volt pénzügyminiszter szerint sincs még vége a botránynak, merthogy Veres Jánost is megvádolták hamis útlevél birtoklásával.
Igaz, nem nála találták, hanem – állítólag - az Interpol által körözött Welsz Tamás házában, egy páncélszekrényben, ami nagyon életszerű, de talán még életszerűbb lenne az ügyészségen elhelyezett páncélszekrényben őrizni a titkot a bűnelkövetőknek, nem kellene annyit sétafikálni, ha az arra illetékes titkosszolgálati munkatárs ki akar tölteni egyet-egyet.

Hát éppen itt tartunk, úgy félúton a pöcegödör alja felé, és ha egyáltalán ki akarunk még mászni belőle valaha is, akkor ezt a maffiát el kell zavarni.
Jobban járunk, ha most tesszük, mert most még nem fog vér folyni, de ha ez így megy tovább, akkor bizony csúnya világ jön, mert a rabló nemigen szereti elereszteni a zsákmányát.

A két halottat Isten nyugosztalja, sajnálom őket, hiszen fiatal emberekről van szó, még élhettek volna – még ha valamelyikük bűnös valamiben, akkor is.
A Simon-ügy meg megy a maga útján.
Simon akkor tenné legjobban talán, ha őszintén elmondaná, mi történt, merthogy itt szó lehetett egy új magyar légitársaságról is, melyből részesedést kínáltak neki, ennek fejében kellett őrizgetnie valaki vagy valakik pénzét, felhasználni befolyását – a szélhámosok roppant meggyőzőek tudnak lenni, és az sem kizárt, hogy még pénzük is van.
És az olyan politikusok, akiknek instabillá vált a helyzetük saját pártjukban, könnyen megszédíthetők a nagy pénz ígéretével.
Mindenesetre a jégcsákány lesújtott, várjuk meg, hogy kit talált el…

:O)))


További hírek

  A szenteltvíztartó és az álszent keresztények
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Közel 40 milliárdot osztott az állam kommunikációra 2021 utolsó negyedévében
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Rákay Philip, a négy és félmilliárdos Petőfi
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Börtönőrre támadt - ismét leültették
2022. 01. 27. 19:56 pecsi-hirhatar.hu
  A laminált padlóhoz való alátétlemez kiválasztásának tippjei
2022. 01. 27. 12:41 dunakeszi-hirhatar.hu
  Újra választás: megint "döntött a kormány" az új középiskolákról
2022. 01. 26. 21:09 dunakeszi-hirhatar.hu
  Használjuk rendesen a szelektív szemetest!
2022. 01. 26. 21:00 14keruleti-hirhatar.hu
  Tuzson Bence indul a kormánypártok színeiben Dunakeszin
2022. 01. 26. 20:27 dunakeszi-hirhatar.hu
  Okosparkolás - kisebb forgalom, tisztább levegő
2022. 01. 26. 19:38 pecsi-hirhatar.hu
  Fájdalmas búcsú a nagy polgárjogi harcostól, Setét Jenőtől
2022. 01. 25. 18:11 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport