HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Jézusmária

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.23.
 Vasárnap
Ma Zelma napja van.
Holnap Timót napja lesz.
   EUR árfolyam
   357,02 Ft
   CHF árfolyam
   345,05 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 07. 29. 09:52     


Adorján György

Jézusmária
Fájhat sokaknak, hogy Jézus zsidónak született.

Fájhat sokaknak, hogy Jézus zsidónak született.

Egyre többen vannak, akik vitatják. Errefelé is. A mai elvarázsolt táltos időkben léteznek kis hazánkban is olyan alakulatok, akik egyre hangosabban erőltetik, az un. "párt(h)us" eredetet. Azaz számukra felfoghatatlan, hogy Jézus zsidó volt s nem magyar. Ebből következik, hogy Szűz Mária sem lehetett más, mint ősi Anyaistennő! Ki merné vitatni, amikor az istenadta nép jóvoltából parlamenti párttá alakult Jobbik, már a Magyar Tudományos Akadémiát is arra szólította fel, hogy végezze el a magyarság finnugor származáselméletének régóta esedékes tudományos bírálatát, és az ehhez szükséges vitasorozatot szervezze meg, valamint - ezzel párhuzamosan - a magyar kollektív emlékezetben megőrzött, több ezer éves származástudatot, a Hunor-Magor örökséget helyezze vissza az őt megillető helyre, kezdve elsősorban a tankönyvekkel.


Innen csak egy ugrás a nagy magyar magyarság életterének tágítása, ki tudja meddig, a harmadik évezred elején. Európa csak erre várt, nem tudta mi hiányzik neki. Jézussal kell kezdeni. Magyarrá kell tenni azt is. El kell választani őt a zsidóságtól. Azoktól, akik felvásárolták édes hazánkat, akik a színfalak mögül irányítják ma is szegény magyar sorsunkat, akik játékkaszinóvá züllesztenek bennünket, akik a világ pénzügyi ördögei.


Akkor Jézus és az ő anyja legyen inkább magyar. Így lesz pártus herceggé Jézus, kiben, miként anyjában is, magyar vér csörgedez. Így formálódik magyarrá Jézus, majd tudatosodik a világban, hogy minden hozzá kötődő és belőle való tanítás, erő és fogadalom, nem más, mint magyar. Új mítosz ez. Mert lesz magyar újjászületés! Magyar Jézus lesz a rohanó világban. Lássuk be végre, fontos ez nekünk, magyaroknak, ha már több tiszteletet követelünk magunknak, ahelyett, hogy azt kiérdemelnénk. És aki ezt nem fogadja el, aki a magyar Jézust tagadja, az nem közénk való, az idegen test a hazában. Minden erővel igyekeznek a figyelmet erre terelni. Íráskutatók, rovásírás elemzők, címer és ősvalláskeresők, megtáltosodott Táltosok. Miként az árpád sávos zászlóval is. Hozzá rendelnek hatezer évvel ezelőtti sumér városokat. Zarathusztrát, kinevezve őt szittya-hun fő táltosnak. Szóval beleadnak apait, anyait, csakhogy a piros-fehér létjogosultságot bizonyítsák a magyarsághoz kötődően.


Madjarok és kurultájok incselkednek közben, a szkíta-hun-pártos-avar-magyar nagy Hunnia turmixgépben, szavazatszerző, megtartó méregkeverésben. Magyarságkutatók, őstörténészek, ős-buda várvédők, rovásírás elemzőkkel együtt, kétharmad ittasan igyekeznek magyarrá tenni mindent. Istenszülő Mária a turáni lepellel együtt, a szent sólyom társaságában, a fény fiaként megjelenő Jézussal együtt a pártusokat igazolják, akik magyarul beszéltek s mivel Jézus nem zsidó volt, hanem pártus, ezért ő is magyarul beszélt, tehát magyar volt. Fogtátok? „A magyarok egy részét hiába akarja a tudomány a finnugor nyelvrokonságról és eredetről meggyőzni, elemi erővel él a hun-magyar eredetmítosz, sőt létezik sumer-magyar, etruszk-magyar változat is. Ha még idevesszük azt, hogy a képzelet világában létezik a parthus eredet és az a ténynek tekintett állítás, miszerint Jézus parthus királyfi vagy herceg volt, akkor Jézus Krisztus tulajdonképpen magyar. Innentől a magyarok a kereszténység megalapítói is.”


A harmadik évezred itt van a nyakunkon. Egészséges nemzet, egészséges szellemiséggel, Jézus hovatartozását már csak nem vitatná így manapság. Mire való is lenne? JesszusMária! Világnemzeti létünknek, elszigetelt nyelvünknek már más se hiányzik, mint ez. Hogy még Isten is hungarikummá váljon.Nagyasszony, magyarok Anyja, Világnak hatalmas Királynéja, ne hagyj el minket és vezérünket, az általa józanész szerint létrehozott nemzeti illiberálisokat!


További hírek

  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított ne létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Mindent a kollagénről: típusok, előnyök, források
2022. 01. 21. 15:39 bajai-hirhatar.hu
  Ha a kanálból kifújja a szél a levest
2022. 01. 20. 21:31 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport