HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Jobbnál jobb

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.25.
 Kedd
Ma Pál napja van.
Holnap Vanda napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,70 Ft
   CHF árfolyam
   347,41 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 06. 01. 09:07     


PuPu

Jobbnál jobb
Hát ide jutottunk – nevezetesen, hogy már csak egy párt van hátra a parlamenti pártok közül – a Jobbik.

Hát ide jutottunk – nevezetesen, hogy már csak egy párt van hátra a parlamenti pártok közül – a Jobbik.


Ők az ország szégyene, mert egy olyan országban, ahol százezrek haltak meg egyszerűen csak a származásuk miatt, képesek náci eszméket, fajelméletet hirdetni.
Hogy ezt a maguk sunyi módján teszik, az nem menti ezt egy pillanatra sem, virtigli nyilasok ezek, ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva.

A Jobbikot Orbán nemzette, a párt létének értelme és létrehozásának célja az volt, hogy jöjjön létre egy, a Fidesztől jobbra álló szélsőséges szervezet, melynek maga a léte a Fideszt a társadalmi közép felé tolja.
Istenem, hát, ha valaki ki akar irtani komplett népcsoportokat, azokhoz képest Orbán szervezete valóban mérsékelt középpárt, de azért azt hiszem, hogy ennek a szép célnak az eléréséhez nem okvetlen kellett volna lábbal tiporni félmillió legyilkolt zsidó emlékét és koncként odavetni sem kellett volna a nyolcszázezernyi magyar cigányságot nekik, hadd tépjék, szaggassák a legkiszolgáltatottabbakat.

Sajnos Orbán úgy járt velük, mint a bűvészinas a seprűvel – ki tudta táncoltatni a sarokból, de visszaparancsolni nem tudja.
Igaz, nem is nagyon akarja, hiszen érdekeinek éppen megfelel, hogy folyamatos elfoglaltságot adnak a szakállas bácsiknak, ő meg sunyin röhöghet a rettegésükön és felháborodásukon.

A Jobbik pedig hozza az elvártakat, van neki legális és illegális félkatonai szervezete, nem is egy, masíroznak a cigánylakta területeken, meg titkos katonai kiképzést folytatnak, beépülnek a fegyveres szervezetekbe.
Ott vannak az egyetemeken, ott vannak a fiatalok között és ahol ott vannak, ott folyik is a kútmérgezés szorgalmasan.
Vannak híveik, különösen a falvakban, ahol Orbán idiótaságai, de a baloldali váteszek cirkalmas bölcsességei sem képviselnek mozgósító erőt, és ahol egy ígérettel, mely szerint megvédik Mari ángyi libáit, komoly tömegbefolyásra lehet szert tenni.
 

Azért érnek el eredményeket, mert benne élnek abban a közegben, melyből szavazóikat meríteni szeretnék, nem narratívákról beszélnek nekik, hanem arról, hogy Jóska bátyám, ha elkapjuk a tetves cigányt, hogy lopja a libáját, hát a seggén keresztül húzzuk ki a fogát!
Jóska bátyámnak ez tetszik, aztán egy libát csak ellopnak majd a harmadik faluban, ami alátámasztja, hogy nem hiábavaló az éberség, így aztán mindenki elégedett, habár semmi nem történt, csak a libából lett valahol pörkölt.

A Jobbik olyan orvos, mely a társadalom betegségeit ráolvasással akarja gyógyítani, fájdalomcsillapításra meg bunkósbotot ajánl.
Viszont látnivaló, hogy tesz valamit, még akkor is, ha amit tesz, a végtelenül erkölcstelen, álságos és embertelen.
Parlamenti képviseletet szereztek, ott megpróbálják nem összeszarni az üléstermet, van, hogy sikerül nekik, ezzel megnyugtatják a politika balekjait, akik nem akarják tudomásul venni, hogy az auschwitzi rámpára az első lépést nem 1944-ben tette meg a zsidóság, hanem akkor, mikor kirekesztették a társadalomból őket, a társadalom meg eltűrte ezt.

A cigányellenességnek is meglesz persze majd a böjtje, ötven éven belül többségbe kerülnek és a nagy társadalmi inga elindul visszafelé.
Nem lenne hátrányos Vonának elmenni Dél-Afrikába, tanulmányútra, tanulmányozni milyen kisebbségként luxusgettókban, állandó fenyegetettségben élni. mikor az ablaka alatt felhergelt tömeg skandál jelszavakat ellene.
Ha ő nem is biztos, de a leszármazottai könnyen megérhetik ezt a helyzetet..
Persze lehetne felemelni is a falvak magárahagyott cigány és nemcigány népét, de az pénzbe kerülne, egymással szembefordítani a sok szerencsétlent meg – ismerve az áldott jó magyar természetet – ingyérbe van…

Van még egy csoport, mely pártszövetségnek álcázza magát, ők képviselik a minősített parlamenti többséget, ez a magyar maffia.
Ők magukat ugyan pártnak nevezik, de hát ez lényegtelen, hiába nevezzük a hiénát katicabogárnak, attól az még egy gyilkos, büdös dög marad.
Aki nem ismeri a maffia természetét, az olvassa el Puzo A Keresztapa című könyvét,és vesse össze a mi magyar valósággal.
Ne arra a részre koncentráljon, amelyikben a véres lófejet teszik a renitens filmgyártó ágyába, hanem arra, melyben már konszolidálódtak a viszonyok.

A mi maffiánk is túl van már az olajszőkítések romantikus napjain, akinek meg kellett halni, az meghalt, a maffia mára már megkaparintotta az államot, és egyszerűen nincs szüksége arra, hogy derékig vérben gázoljon.
A maffia ma törvényt alkot, kétharmaddal, majd a törvény alapján öt perc alatt elveszi a húsz éven keresztül létrehozott biogazdaságot, hogy kedvezményezettjük hozzájusson az uniós támogatásokhoz.
Lázár meg elmegy kétmillióért kirándulni, majd amikor a sajtó felfedi, akkor egy laza mozdulattal visszafizeti a pénzt, melyet ezek szerint jogellenesen vett fel, s melynek visszafizetésére vagyonbevallása szerint nincs is fedezete – gondolom, hitelt vett fel erre a célra…

Ezzel vége a történetnek?
Ha az ABC-ben ellop Julcsa egy tejfölt, utána hiába fizeti ki, attól még jön a rendőr és felelősségre vonják, itt meg az elkövető vágja a sértett pofákat.
Hálistennek nem bírnak magukkal, már annyira elpofátlanodtak, hogy hibát-hibára halmoznak, a nép meg kussol és figyel.
Egyszer majd valami teljesen jelentéktelen ügyön aztán eldől benne a borjú és szétveri a maffiát, meg mindenkit, aki arra jár.

A baj az, hogy ezzel párhuzamosan jelen van a félelem is, mert azt már megtapasztalhatták az emberek, hogy aki szembefordul a hatalommal, azzal milyen gátlástalanul számolnak le.
Embereket vezetgetnek pórázon, éveken keresztül tartanak előzetesben, miközben a cigánygyilkosságok tetteseinek a mai napig nincs jogerős ítélete.
A maffia megveszi az államapparátust, a bírókat, ügyészeket, képviselőket, a Keresztapa kezében összpontosul minden formális és informális hatalom, elképesztő.
Hogy dilis kicsit?
Istenem, Al Capone sem volt teljesen normális, mégis eléggé hatékonyan üzemelt…

Sajnos ez nem vicc, ez maga a tömény magyar valóság.
Ennél még Ceausescu uralma is erkölcsösebb volt, hiszen ő az állam nevében birtokolta a társadalom vagyonát, az elnöki palota kincsei is a társadalmi vagyon részét képezték, de a mai Magyarországon a társadalom vagyona valódi magánvagyonná válik és örökre elvész a társadalom számára, melynek fele egyébként éhezéstől szédülve is eltámolyog a szavazóhelyiségekbe, megbűvölten leadni szavazatát a mi helyiérdekű Cipollánkra.

A nép meg elindult kifelé az országból, százezrek mentek világgá ezekben az években és menni is fognak mindaddig, míg csak itt nem marad az országban a hárommillió nyugdíjas, az egymillió nincstelen cigány, az egymillió zsellér meg a százezer haszonélvező, akiknek addigra már igen kevés lesz az élveznivalójuk.
Hát így állunk.

Aki a Fideszről azt képzeli, hogy párt, az sürgősen keresse fel orvosát, gyógyszerészét.
Aki azt képzeli, hogy ezt a bandát le tudja győzni a többiekkel való összefogás nélkül akármelyik párt is, az kísérje el őt.
Aztán várjuk meg, míg Viktor felvágtat Semjén hátán a Mátyás-templom előtt, a hatvannégy vármegye földjéből összehordott koronázódombra, és ott négy focilabdát rúg a világ négy égtája felé.
A korona szilárdan ül a fején, ki van tömve jól Magyar Nemzettel, örvendj magyar - az örök Magyar Királyság feltámadott…
 

:O)))

További hírek

  Középpontban a fiatalok egészsége
2022. 01. 24. 20:23 pecsi-hirhatar.hu
  A macskaetetés aranyszabályai
2022. 01. 24. 11:44 bajai-hirhatar.hu
  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított nem létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport