HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Jobboldali hozzászólók stílusgyakorlata

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.09.23.
 Hétfő
Ma Tekla napja van.
Holnap Gellért napja lesz.
   EUR árfolyam
   334,94 Ft
   CHF árfolyam
   308,28 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 02. 25. 08:37     


Adorján György

Jobboldali hozzászólók stílusgyakorlata
Változatlan formában közlöm, mindenféle javítás, vagy kiegészítés nélkül, tanulságos mit ne mondjak.

„tehat ha "" jo "" kampany szervezes van ha eleg eroszakos demagog populista akkor egy "zsak szart " is nyerove lehet tenni !!! ??? Akkor gratula demokracia es Gratula a sok hulyenek aki keszre szavazott.....es persze a lusta fidesz szavazoknak is...de persze Orban mar megmondta nem gond a 2/3 elvesztese.....igy nem lehet "csataba" menni !!!! navracsis meg hova es kinek kampanyolt ???

 

a fidesz bizonyitott mar ahhoz hogy tudjuk a kűlönbbseget a retek bolsevik liberalisookhoz képest!ha vert izzadnak is ha beleőrűlnek a fidesz marad a kormany erő!olvasson mar egy kid eurostat jelentest!Minden terüketen pozitiv a merkeg es ikyen gazdasagi mutatoi egy Kormany ak se voltak!azok kiabalnak munkaert kenyerert akik rühelnek dolgozni!ITT a neo a jogait kö eteli a kötelesseg kárára!nem akar ak ekszakadni a kádári beidegzödestöl!hibazott a fidesz ez tény,de nem akkirorat hogy ne öt válasszuk!kész egy jelentektelen ork!AZ AZ emberek szegénységi bizonyitványa hogy nem néztek a készt támogatoi mögé,meet azok hanyadekok megkopott AZ orszagot tönkre tevö szemetek jogutodjai!

 

Akkor legyen elnevezve,SÁGVÁRI/Spitzer judeo-bolsevik terrorista nevével, illetve maradjon ilyen név alatt egy magyarországi gimnázium, ha Héjjas Iván szobrát leplezhetjük le egy róla elnevezett gimnázium előtt!

 

1. Ságvári nem antifasiszta volt, hanem kommunista. S Magyarországon Kun Béláék rémuralma óta ez megbocsáthatatlan.

 2. Ságvárival nem az a gond, hogy zsidó volt, hiszen pl. a Radnóti Gimnázium ellen senkinek semmi kifogása.

 3. Ságvárival az a gondunk, hogy egy rendőrgyilkos terrorista, akit nem állíthatunk példaképül a fiatalság elé. Gondoljunk csak bele, mit szóltak volna Gyurcsányék, ha 2006. őszén néhány tüntető pisztolyt ránt és lelövi az őket előállítani kívánó rendőröket - Ságvárira hivatkozva?

 4. Ságvárival továbbá az a gondunk, hogy akkor volt kommunista, s akkor fejtett ki háborúellenes propagandát, amikor hazánk élet-halál harcát vívta a bolsevizmussal, amelynek Ságvári is híve volt. Mivel ugyanilyen belső bomlasztásoknak köszönhettük az I. világháborús vereséget és a Trianonhoz vezető patkánylázadást is, Ságvári legfeljebb Magyarország ellenségeinek lehet a példaképe.

 5. A Ságvárit védelmezők pedig szokás szerint kettős mércét alkalmaznak. Ők, akik kórusban gyalázzák Nyírő József, Wass Albert, Tormay Cécile, Dövényi Nagy Lajos, Teleki Pál és Horthy Miklós emlékét, kritikátlanul piedesztálra emelik a rendőrgyilkos komcsit, vagy a tömeggyilkos Che Guevarát.

 

Hogy a lóπkulába maradt ez 25 éven át Ságvári??? Aki ezt meghagyta, karóba kéne húzni. Mindet. Ezek miatt van annyi hülye, agymosott birka.

 

Ságvári a pánszláv mozgalom szovjetorosz anarchista szárnyával szövetkező magyarországi zsidó csoportok egyik tagja, harci, katonai feladatokra kiképzett szovjet ügynök, terrorista volt. Nyíltan a Magyarországgal háborúban álló Szovjetuniónak dolgozott. A Szovjetunió utazó ügynökei ezerszámra képezték ki az ilyen és a hozzá hasonló tekergőket a kommunista mozgalmakban Magyarország elleni akciókra, Magyarország elleni kémkedésre, Magyarország elárulására. Jellemző a magyarok naivitására, hogy elfogásakor az akciót irányító tisztnek még fegyvere sem volt, míg Ságvárinál az akkor legmodernebb, legdrágább lőfegyver volt. Hogy elfogásáig hány embert gyilkolhatott meg, azt csak találgatni lehet.

Ságváriról köpőcsészét vagy esetleg piszoárt kell elnevezni és nem iskolát.

 

Az lenne a méltó történelmi igazságtétel, ha a büdöslábú komcsi helyett a miatta halálra ítélt Kristóf László csendőrnyomozóról neveznék el a gimnáziumot! „

 

NO KOMMENT!


További hírek

  Jó tudni - ha gázkar van a villanybringán, akkor jogsi kell hozzá
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Fehérváron benzinnel lelocsolta és felgyújtani készült egy vita után a partnereit egy nő
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Tegnap megtalálták a pénteken eltűnt 11 éves kislányt – elrabolták és megölték
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Váratlan kipattant a botrány – tömegesen kilakoltatna a kormány a világörökségi helyszínekről
2019. 09. 23. 09:26 hirhatar.hu
  Majdnem tragédia történt a szüreti felvonuláson
2019. 09. 23. 00:48 kecskemeti-hirhatar.hu
  140-nel száguldottak a fiatalok az úton, halálos balesetet okoztak
2019. 09. 22. 23:40 kecskemeti-hirhatar.hu
  Városnézés Kecskeméten a szecesszió jegyében
2019. 09. 22. 23:13 kecskemeti-hirhatar.hu
  Havas Henrik: Orbán két típust szeret: a biológiailag hülyét és az intellektuálisan romlottat
2019. 09. 22. 22:50 kecskemeti-hirhatar.hu
  Képriport: Öttusa és Négytusa Európa Masters, Gyömrő
2019. 09. 22. 21:14 gyomroi-hirhatar.hu
  Hatalmas siker: szélesebb lesz a járda az Árpád utcában
2019. 09. 22. 15:11 bajai-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport