HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Képzelt riport Orgován Bélával

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.03.21.
 Kedd
Ma Klaudia napja van.
Holnap Benedek napja lesz.
   EUR árfolyam
   398,93 Ft
   CHF árfolyam
   402,13 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 03. 27. 11:29     


Adorján György

Képzelt riport Orgován Bélával
Majd a belügyminiszter és a legfőbb ügyész megbízható munkatársai felgöngyölítik ezt az egészet szőröstől, bőröstől.

Akkor hogy is volt ez kérem?

 

Én is csak nemrég tudtam meg, hogy vezérigazgató lettem. Megszólított egy férfi, meg egy nő, akkor, amikor a kocsmából kijöttem. Éppen a biciklire akartam felülni, amikor a nő azt mondja, nem akar egy kis pénzt keresni? Nem kicsit, sokat, szólt azonnal közbe a férfi, akinek a kezében különleges autóstáska volt, feltűnt már az elején, hogy lóbálja állandóan. Mit válaszolhat erre a magamfajta? Mit kell csinálni, fát vágni, vagy kertet ásni kérdeztem? Á semmi nehezet, amiért keményen meg kell dolgozni, mondta a nő. Csak a nevét kell adnia egy-két céghez, a többit meg intézzük mi, ne féljen, tette még hozzá.

 

Ez január elején lehetett, el is mentünk a házunkhoz, ők az Audival, amivel jöttek, én mentem elöl a bringával, ők meg utánam, beálltak az udvarra, aztán bementünk a tisztaszobába. A nő valami doktor volt, az biztos, hogy nem állatorvos, mert amikor kiszállt a kocsiból és meglátta Bagót, az egyik kutyámat, aki sántított, rá se hederített. Csak szólt volna valamit, ha orvos. A férfi, aki ugyancsak doktor volt, de szerintem az se állatorvos lehetett, elővett egy csomó papírt, ami szerinte két cégre vonatkozott. Azt mondta, hogy ők mindent intéznek, nekem csak annyi a dolgom, ha bárki kérdezi, hogy van-e nekem cégem, akkor azt kell mondani, hogy van, de mindent az ügyvédem intéz Pécsett. Majd elküldik annak a nevét és pontos címét, meg a telefonszámát. Most itt hagyják nekem előlegbe, örökbe az Audit, majd intézik annak a papírjait is, megküldik postán. Csak lestem, mint a moziban, egy szót sem értettem az egészből.

 

Aztán telefonáltak és mondták, hogy jön értük majd egy ismerősük, aki itt lakik a közelben. Nem volt nekem sohasem megtakarított pénzem, nemhogy millióim, amit bárkinek, bármire is adhattam volna. A nő felírta az adataimat, még a taj kártyámat is elkérte, meg az összes igazolványomat, ami csak volt. Hiába mondtam nekik, hogy még jogosítványom sincsen, mit kezdjek majd az autóval, azt mondták majd leteszem a jogsit, ha meg nem, akkor adjam el a kocsit. A papírjait megküldik, mondták többször is. De mégis miről lenne szó, erősködtem, erre ők csak azt hajtogatták, hogy semmiről, semmi az egész, csak a nevem, meg a címem és az adataim kellenek, a többit ők intézik, ne törődjek semmivel. A kocsi mellé adnak még előleget is, háromszáz ezret, a többi meg jön az üzlettel. Le is tették a köteg ötezrest, meg a slusszkulcsot az asztalra. Azt mondták majd jelentkeznek, adtak két névjegykártyát is, a kocsit az udvaron hagyva, meg engem, aztán leléptek angolosan.

 

Sosem láttam többé őket. Hiába is kerestem a névjegykártya szerint bármelyiket, se kép, se hang, valami nem stimmelt. Akkor kezdtem csak gyanakodni. Addig nem, mert az Audi, meg a pár százezer elnyomta bennem a gyanakvást. Konimonika Kft, meg Onszid-Ma kft? Azok meg mi fán teremnek? Éva Orsolya ügyvéd? Az meg ki fene? Nem volt nekem cégem sohasem, még munkahelyem sem kérem. Árokpucoló voltam csak itt a faluban. Hogy miért mentem bele ebbe az egészbe? Hát mi másért, mint a pénz miatt. Mert az kellett nekem nagyon. Hogy én vezérigazgató lettem volna, meg cégtulajdonos? Ugyan, ne röhögtessen már.

Még brigádvezető sem voltam soha életemben, nem, hogy vezérigazgató!

 

Azóta sok minden kiderült. Az is, hogy Orgován Béla csak kitalálta a fentieket, mindazt, ami akár igaz is lehetne, emlékezve a régi, megkayált ibrahimos ügyekre. Az igazság az, hogy Orgovánnak fogalma sem volt erről az egészről. Valakik visszaéltek a nevével és adataival.

 

Hogy honnan tudták meg azokat? Jó kérdés. Majd csak kinyomozzák azok, akiknek ez a dolguk. Volt közben egy választás is, meg van arrafelé orvosi rendelő és önkormányzat is, ahol nyílvántartják a közmunkásokat! Találgatni tovább nem kell. Tíz vidéki válogatott nyomozót delegáltak titkosított körülmények között és titkosított eligazítással az ügy felderítésére. Orgován Bélának már nem kell fantáziálnia arról, hogy mi is történt vele valójában. Majd a belügyminiszter és a legfőbb ügyész megbízható munkatársai felgöngyölítik ezt az egészet szőröstől, bőröstől. Lesznek még itt meglepik, és mosakodások is rendesen. Három ember előállítva, letartóztatva, de a bilincsbe verés, meg a pórázon vezetés a köztévében helyszűke miatt persze, hogy elmaradt. Mi jöhet még ezek után?

 

A bennfentesek majd éjszaka, tán Kötcsére rohannak, és a TEK lezárja végig az M7-est?

Nagycsepelyre, a szomszéd faluba meg kivezényelik majd a titkosszolgálatokat és kijárási tilalmat rendelnek el? Senki, se ki, se be. Nem szivároghat ki semmi. Minősített adat lesz minden, titkosítva legalább hetven évig? Osztanak majd és szoroznak, esetleg lemond az egész bennfentes bagázs?

 

"Nem tudom, mi az a bennfentes kereskedelem, az ellenzékiek biztos gyakran alkalmazták ezt" - válaszolta Lázár az Orbán felelősségét firtató kérdésre. A miniszter szerint az ellenzéki reakciók tanulsága az, hogy az ellenzék alkalmatlan arra, hogy kormányozzon.(vg.hu)

 

Én meg azt mondom, hogy ha másban nem is, de ebben az ügyben most minden ellenzéki pártnak keményen szövetkeznie kell! Feljelentést kell tenni mindenütt, ahol csak lehetséges. Az Európai Csalás Elleni Hivatalnál is (OLAF)! Hétfőn be is jelenthetik ezt a parlamentben, értesítve a világ nagy hírügynökségeit! Minden lehetséges fórumon ez szóljon ezerrel!

A médiában, a parlamentben, a napirend előttiekben éppúgy, mint az azonnali kérdésekben, és az interpellációkban dögivel! Ebben kell megállapodniuk az ellenzéki szervezeteknek, pártoknak és egyéb civil kezdeményezéseknek! Ez kell, hogy az interneten éjjel és nappal téma legyen, mert nincs még egy olyan ország a világon, ahol ezt lakosaival megtenni lehet!

Disznóóllá változtatni Magyarországot több mint nemzetellenes cselekedet!


További hírek

  Az új magyar űrhajóstól a következő Holdra szállásig
2023. 03. 18. 02:46 pecsi-hirhatar.hu
  Kortárs Junior – pARTy
2023. 03. 17. 20:41 pecsi-hirhatar.hu
  A magyar világsztár férje után nyomoz a rendőrség hűtlen kezelés vádjával
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Feltárult Hosszú Katinka titka
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Lovagkeresztet kapott a „lúgosorvost” mentegető orvos
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  A joghurt helye a süteményekben, tésztákban
2023. 03. 17. 10:30 kecskemeti-hirhatar.hu
  Az izgalmas kezdet fontos! (+18)
2023. 03. 17. 10:25 13keruleti-hirhatar.hu
  Sikeresen szerepeltek a nemzetközi pályázaton
2023. 03. 16. 02:51 pecsi-hirhatar.hu
  Városi ünnepség, koszorúzás és nagykoncertek
2023. 03. 15. 02:51 pecsi-hirhatar.hu
  A marcona külsővel rendelkező, érző szívű cane corso
2023. 03. 14. 12:06 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport