HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Kis magyar orbanológia

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.04.02.
 Vasárnap
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.
   EUR árfolyam
   380,99 Ft
   CHF árfolyam
   381,85 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 10. 20. 08:51     


Adorján György

Kis magyar orbanológia
A tömegek befolyásolásának „tudománya”.

Másképpen szólva népámítás, leegyszerűsítve népbutítás, közönséges változata, néphülyítés. Jeles képviselője a harmadik évezred elején Orbán Viktor Mihály, minden magyarok szellemi pávatáncosa, kiről a nevét is kapta.

 

Az orbanológus képzést a magyar felsőoktatásban 2016-17-ben tervezik bevezetni. Európában és a tengerentúlon rendkívüli érdeklődés van a „tudományág” és képviselői iránt. A társadalmi feszültségek levezetésében, a nemzeti együttműködési rendszer kialakításában betöltött szerepe miatt az Iszlám Állam, valamint a Bhutáni királyság, és a Socotra szigetek is fontolóra vette széles körű alkalmazását.

 

Ez a magyar módi elhiteti az emberekkel, kommunikációs trükkökkel és totális önreklámozással, hogy amit ők látnak, az torz tükre a valóságnak, a helyes látásmódot egyedül az orbanológia biztosítja.

 

Titkosszolgálati eszközök igénybevételével, meg jogászi furfangok alkalmazásával is bedarálja a korábban hozzá közel álló pártok, szervezetek alakulatait, megszüntetve azok létjogosultságát.

 

A magukat demokratikus ellenzéknek tartó ellenfeleinek működési feltételeit megszünteti. Engedi és tűri, hogy az elektronikus médiában és esetenként egyes ellenzéki sajtóban, rádióban akár erőteljesen is kritizálják befolyásoló tevékenységét, sőt parlamentje előtt még a sátorverést is megtűri abból a célból, hogy tekintélyelvűségét, diktatórikusságát cáfolja. Mindenáron saját képére igyekszik gyúrni a társadalmat.

 

A magyarok nagyságára, szabadságharcára, erejére, bátorságára, küzdőszellemére apellál, kishitűeknek tartva mindazokat, kik nem így tesznek.

 

Mert a turul is „egy ősi jelkép, a magyarság régi jelképe. Mi ebbe ugyan úgy beleszületünk, mint ahogyan beleszületünk a nyelvünkbe és a történelmünkbe is. Az ősi jelképhez hozzátartozik a vér és a haza földje is. Abban a pillanatban, hogy magyarként a világra jövünk, megköti a hét törzsünk a vérszövetséget, Szent István királyunk megalapítja az államot, elbuknak a csapataink a mohácsi csatában, de a turul a jelenleg élő magyarok, a már meghalt magyarok és a csak ezután világra jövő magyarok nemzeti identitásának a jelképe lesz.” Fogtátok emberek?

 

Mi aztán nagyobbak és többek vagyunk még a józanésznél is.

 

Annyira tisztában vagyunk saját, bármilyen méreteinkkel, hogy mi aztán igazán megengedhetjük magunknak, hogy hanyatló nyugatról és illiberális államépítésről beszéljünk, kitiltassuk prominenseinket az USA-ból, és hivatkozhassunk olyan követendő országra, mint az orosz!

Téveszmés szereptévesztésben lévő ország vezetésünknek sokan felkínálják magukat szőröstől, bőröstől idehaza. Meg vannak véve kilóra, eladták magukat trafikért, vissza nem térítendő állami támogatásokért, állami földek bérletéért, zsíros állásokért, cafrangos címekért.

 

A nép, az isten adta nép pedig, megvezetve rendesen. Rezsiszámláikon virít az eseti trükkös átverés, mert a folyamatos, mindennapos megélhetési kosárról, a kisboltos hitelező kockásfüzetekről, a napi betevő hiányáról millióknál nincs ilyen elrendelt kimutatás.

 

Fejük felett azeri baltás ügyek, nyílt alkudozásokban és évtizedekre eltitkolt sumákolásokban osztozkodik a kulisszák mögött a hatalmi elit, szabadon garázdálkodva, hiszen dokumentált híve minden közhatalmi ágazatvezető!

 

De azért képesek Norvég alapos civileket lerohanni nagy erőkkel, és mellékesen reklamálni az USA kitiltásos neveiért, de csak miután hivatalosan közölték velük, hogy az amerikaiak amúgy sem adják ki magánszemélyek adatait az ottani törvények szerint.

 

Kis magyar orbanológia, mely szerint győzelemre született nép vagyunk. Emlékeztetném minden magyarok pávatáncosát azért arra, hogy pár évvel ezelőtt még ellenzékben mit mondott. "Egyetlen országot sem lehet büntetlenül tönkretenni. A mi hazánkat sem. Felelni kell a törvénytelenül eltitkolt adatokért, a nemzetgazdaság tönkretételéért, a polgárok ellen elkövetett vétkeikért. Önmagát ítéli el a nép, ha felmenti bűnös vezetőit."

 

Na, most aztán itt a lehetőség!

 

A mai parlamenti ülésen nyilatkozhat a kitiltásokról! Tudja csak meg a nép, az istenadta nép, hogy mi van a háttérben! Már ha nem tiltja le a nyilvános közvetítést!

 

De nem a makutyi duma kell, hanem a tényfeltáró őszinte beszéd! Már ha képes rá, hiszen régóta tudjuk, nem az a fontos, amit mond!

 


További hírek

  Egyetlen apró fehérje, ezernyi óriási lehetőség
2023. 04. 02. 02:50 pecsi-hirhatar.hu
  Kezdetét veszi a Nemzetközi Színházi Olimpia
2023. 04. 01. 20:35 pecsi-hirhatar.hu
  Milyen tartalomkezelő rendszerek lehetnek a segítségünkre a webfejlesztésben?
2023. 04. 01. 11:03 hirhatar.hu
  Áprilistól újra jár a fogaskerekű
2023. 03. 31. 10:04 hirhatar.hu
  Nemzeti Emlék-őr-díjat kapott Rákay Philip és felesége
2023. 03. 31. 09:57 hirhatar.hu
  Civilekkel szövetkezne Donáth Anna most életre hívott egyesülete
2023. 03. 31. 09:52 hirhatar.hu
  Ezért alkalmazz te is LED szalag profilokat!
2023. 03. 30. 22:26 hirhatar.hu
  Terítéken a bárányhús
2023. 03. 30. 02:54 pecsi-hirhatar.hu
  Miben előnyös egy népszerű okostelefon-széria?
2023. 03. 29. 09:54 hirhatar.hu
  Miért jó döntés, ha van kamera vagy kamerás ajtócsengő a bejáratnál?
2023. 03. 29. 09:41 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport