HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Komzultálnék

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.27.
 Csütörtök
Ma Angelika napja van.
Holnap Károly, napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,69 Ft
   CHF árfolyam
   345,42 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 04. 27. 17:33     


PuPu

Komzultálnék
Kedves Miniszterelnök Úr, Ön vette a fáradságot, hogy konzultáljon néhánymillió emberrel, én csak egy emberrel szeretnék konzultálni, Önnel. Ön az évek során már többször megkeresett igen fontos és roppant jól fogalmazott kérdéseivel. Úgy érzem, hogy akár a hála jelének is tekintheti, ha a szavazópolgár is megkeresi Önt kérdéseivel, melyekre feleletet adni remélhetőleg marad még ideje. Üdvözlettel: A választópolgár.

A kérdések:

- Sokféle véleményt lehet hallani az egyeduralmi/önkényuralmi tendenciák jövőjéről a világban.

Mennyiben tartja fontosnak ennek térnyerését hazánkban, Ceausescu, Kadhafi és Szaddam Husszein sorsának tükrében - saját életkilátásai szempontjából?

 

- Ön szerint az elkövetkező években lehet-e igazságtételi népmegmozdulás célpontja Ön - vazallusaival egyetemben?

 

- Vannak, akik szerint a Brüsszel által rosszul kezelt támogatási összegek politikai feltételek nélküli folyósítása és az Ön személyes hajlama a mértéktelen harácsolásra összefügg a pofátlan korrupció térnyerésével, állami szintre emelésével hazánkban.

Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?

 

- Tudja-e Ön, hogy bármennyire is szeret jogászkodásba menekülve lopni mindent, libától az atomreaktorig, ettől Ön még naponta követ el törvénysértéseket, beleértve élete főművének, az Alaptörvénynek megsértését is, mely jellegét tekintve éppen olyan, mint egy középkori kalózlevél?

 

- Tudja-e Ön, hogy strómanjai és vazallusai ma már ellopják azt a szeget is, mely idáig néhány esetben megakadályozta a padlóhoz szegezett értékek jogellenes eltulajdonítását?

 

- Tudja-e Ön, hogy a sáp, melyet kiszabnak állami megrendelések elnyerésére, ma már nem húsz százalék?

 

- Sokféle véleményt hallani a korrupció és az önkényuralom kérdésével kapcsolatban.

Vannak, akik szerint az állami szintre emelt korrupció, a demokrácia hiánya, a populista lózungok a magyarok egyes csoportjainak egymás ellen uszítása veszélyeztetik a magyar emberek munkahelyeit és megélhetését, gyermekeik jövőjét és szüleik nyugalmas öregkorát?

Ön egyetért ezekkel a véleményekkel, vagy Rasi lábai illetve édesapja kőbányája ettől eltérő vélemény kialakítására készteti?

 

- Vannak, akik szerint az Ön politikája minden területen megbukott, ezért nem új politikára, hanem új politikusra lenne szüksége a társadalomnak.

Ön egyetért ezzel a véleménnyel?

 

- Támogatná Ön a magyar társadalmat abban, hogy ha önként nem hajlandó távozni, akkor a hatályos jogszabályok mellőzésével erőszakot alkalmazzon további kártételei megakadályozása érdekében?

 

- Támogatná Ön a magyar társadalom azon törekvését, hogy pártjának kezdeményezését törvénybe iktatva levágják a nemzeti tulajdon meglopóinak kezeit?

 

- Egyetért-e Ön azzal a véleménnyel, hogy a korrupciós bűncselekményekkel vádolt elítéltek ügyét gyorsított eljárásban tárgyalják a bíróságok és az első tárgyalási napon ítéletet hozzanak, a büntetési tétel a hatályos BTK által kiszabható büntetés duplája legyen?

 

- Egyetért-e Ön azzal, hogy az egymilliárd forint feletti értére elkövetett korrupciós bűncselekmények elkövetői és bűnsegédei számára állítsák vissza a halálbüntetést, valamint valamennyi hozzátartozójuk és azok hozzátartozói számára írjon elő a törvény végleges és teljes vagyonelkobzást?

 

- Egyetért–e Ön azzal, hogy a korrupciós bűncselekmények elkövetői egy arra kijelölt kőbányában töltsék le büntetésüket, ahol enni csak a tudományosan és személyre szólóan meghatározott napi teljesítmény után és arányában kapjanak?

 

- Egyetért-e Ön azzal, hogy támogatni kell a korrupció elleni harc minden formájának segítését, beleértve a Legfőbb Ügyész felelősségrevonását, az ügyészi szervezet átvilágítását és megtisztítását, átmenetileg speciális nyomozó hatóság felállítását?

 

- Egyetért-e Ön azzal a sokak által hangoztatott véleménnyel, hogy hülye és önmagukban is korrupt konzultációk helyett a politikai és gazdasági élet megtisztítására van szükség és hogy ennek elsősorban Ön a gátja?

 

- Sokan azt mondják, hogy Ön nem fél, de akkor miért hord kevlár mellényt?

 

Izgatottan várom válaszát!

 

Tisztelettel:

 

PuPu Steve állampolgár 


További hírek

  A szenteltvíztartó és az álszent keresztények
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Közel 40 milliárdot osztott az állam kommunikációra 2021 utolsó negyedévében
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Rákay Philip, a négy és félmilliárdos Petőfi
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Börtönőrre támadt - ismét leültették
2022. 01. 27. 19:56 pecsi-hirhatar.hu
  A laminált padlóhoz való alátétlemez kiválasztásának tippjei
2022. 01. 27. 12:41 dunakeszi-hirhatar.hu
  Újra választás: megint "döntött a kormány" az új középiskolákról
2022. 01. 26. 21:09 dunakeszi-hirhatar.hu
  Használjuk rendesen a szelektív szemetest!
2022. 01. 26. 21:00 14keruleti-hirhatar.hu
  Tuzson Bence indul a kormánypártok színeiben Dunakeszin
2022. 01. 26. 20:27 dunakeszi-hirhatar.hu
  Okosparkolás - kisebb forgalom, tisztább levegő
2022. 01. 26. 19:38 pecsi-hirhatar.hu
  Fájdalmas búcsú a nagy polgárjogi harcostól, Setét Jenőtől
2022. 01. 25. 18:11 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport