HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Konzultálunk, inzultálunk

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.27.
 Csütörtök
Ma Angelika napja van.
Holnap Károly, napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,69 Ft
   CHF árfolyam
   345,42 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 04. 26. 16:57     


PuPu

Konzultálunk, inzultálunk
Aki nálunk bevándorló, az máshol kivándorló. Aki nálunk kivándorló, az máshol bevándorló. Aki agybeteg diktátor, az mindenhol agybeteg diktátor, akin általában jókat lehet röhögni, de azért oda kell figyelni rá, merthogy uralma éppen döglődik és a hiéna is sebzetten a legveszélyesebb.

De persze lehet, hogy ez itten, kis „e”-vel nem is hiéna, hanem oroszlán, az állatok királya, mert, hogy ezt művelhette az országgal, az az alattvalóktól is függött…

 

Most éppen kármentési akcióba kezdett, van neki erre bevált receptje, ilyen nehéz időkben kell a legalantasabb ösztönökre játszani, mondjuk nekiküldeni barmait a bevándorlóknak, a legkiszolgáltatottabb, legnyomorultabb népének a Földnek, akik ahogy nem rendelkeznek az oxigén nélküli élet képességével, úgy érdekérvényesítő képességük még ezt a szintet sem éri el.

Konzultálni fogunk erről a kérdésről.

Az belekerül pár milliárdba, eredménye ugyan, mi lenne, de a Süsü reménykedik abban, hogy agyas népünk rácuppan a témára, mint Julcsa Jancsi fa… fantasztikus kommunikációs képességére, és nem arról beszél majd, hogy már megint mennyit lopott a kis spermahuszár, és hogy ez már a saját bandájának is megfekszi a gyomrát, hanem elkezd haragudni a marokkói bevándorlókra.

Vagy a bangladesiekre, mindegy is.

Mindenesetre, ha a konzultációkra szánt pénzt a menekültekre költenék, pár évig egészen elviselhető körülményeket lehetne teremteni számukra.

 

Ez a hülyegyerek azt hiszi, hogy egy ekkora nagyhatalom, mint mi is vagyunk, képes megállítani ezt a modern népvándorlást.

Valaki súgja már meg neki, hogy modellezheti a kérdést – egy kétszázas víznyomócsövet próbáljon egy kézzel befogni úgy, hogy a 8 bar nyomással kiömlő víz ne öntse el a konyháját.

Nem is jósolnám meg az eredményt, de azt azért tanácsolnám neki, hogy az ajtót a kísérlet idejére hagyja nyitva, vagy növesszen magának kopoltyút, életbenmaradás céljára, esze úgyis annyi van csak, mint egy aranyhalnak.

 

A kérdései, melyeket a konzultáció során fel akar tenni maradék híveinek, ostoba, demagóg és idegenellenes kérdések, emellett ha valóban érdekelné az emberek véleménye, akkor ebben a formában ezeket fel sem lehetne tenni, ezeket valószínűleg Győző bácsi fogalmazta Felcsúton, a konyhában, időnként megnyalva a tintaceruza hegyét..

A színvonal körülbelül ez: Mit szeretnél inkább, egy szép sült libacombot, vagy három nagy seggberúgást?

De az a helyzet, hogy erről meg se lenne szabad kérdezni az embereket, mert ezzel azt a hitet erősítjük bennük, hogy Magyarország képes megállítani ezt a folyamatot, ami maga a tömény hazugság.

Ha az ország elzárkózik a bevándorlástól, akkor a mai fiatalok gyermekei már megérhetik, hogy képtelenek lesznek eltartani egyszerre gyermekeiket és felmenőiket, lehet, hogy puskával akarnak majd vadászni a saját apáikra.

 

Szép kis ország leszünk, tele leszünk képzetlen bevándorlóval, mert az elzárkózást képtelenség lesz fenntartani, képzetlen magyarokkal, mert a mai iskolarendszer zombik képzésére van optimalizáva, képzetlen cigányokkal, akiket nagybölcsen kizártak a társadalomból, meg néhány gazdag a saját maguknak épített koncentrációs táborok ötméteres betonfalai mögött.

Viszont van egy jó hír is, Vezérünk Röszkénél, a szigorúan őrzött államhatáron a Magyarország feliratú táblára lesz kiszögezve a füleinél fogva, mint a denevér, rontás és bevándorlás ellen.

 

Bizony kell majd a bevándorló, mert évről évre fogy a magyar, nincs elég gyerek, emellett akinek van csepp kis esze, és valami jó szakmája, az hanyatt-homlok menekül innen, beleértve a bevándorlókat is, hiszen nem azért jöttek, mert egy kretén diktátort egy másikra akartak cserélni, hanem megélhetésért.

Nem most kellene ostoba kampányokkal megpróbálni visszacsalogatni az országba azokat, akik kimentek – gazdasági menekültnek – hanem olyan környezetet kellett volna teremteni, melyben értelmes életet élhettek volna.

Miét jönne vissza valaki egy olyan országból, ahol létbiztonsága van, amelyikben emberi életet tud élni?

Illúzió.

És, ha véletlenül visszajönnének, mit tudna kezdeni velük?

 

A probléma egyébként valós, a népvándorlás óriási terheket róhat a befogadó államokra, de ezzel értelmesen kellene – európai szinten - foglalkozni, ez a tökéletlen meg megint abban látná a megoldást, hogy szembemegyünk az Unióval.

Óriási kihívás előtt áll az emberiség, és a kor kérdéseire még nem születtek meg a válaszok.

Egy biztos: ez a mici még kérdezni sem tud tisztességesen, hát hogy tudna válaszolni?

Az is nagy baj, hogy egy kleptomániás bűnöző, de ennél még nagyobb baj, hogy korlátolt és ostoba is, akinek csak egyetlen dolog számít: a saját hatalma.

Ideje lenne már, de nagyon világgá zavarni.

 

:O))) 


További hírek

  A szenteltvíztartó és az álszent keresztények
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Közel 40 milliárdot osztott az állam kommunikációra 2021 utolsó negyedévében
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Rákay Philip, a négy és félmilliárdos Petőfi
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Börtönőrre támadt - ismét leültették
2022. 01. 27. 19:56 pecsi-hirhatar.hu
  A laminált padlóhoz való alátétlemez kiválasztásának tippjei
2022. 01. 27. 12:41 dunakeszi-hirhatar.hu
  Újra választás: megint "döntött a kormány" az új középiskolákról
2022. 01. 26. 21:09 dunakeszi-hirhatar.hu
  Használjuk rendesen a szelektív szemetest!
2022. 01. 26. 21:00 14keruleti-hirhatar.hu
  Tuzson Bence indul a kormánypártok színeiben Dunakeszin
2022. 01. 26. 20:27 dunakeszi-hirhatar.hu
  Okosparkolás - kisebb forgalom, tisztább levegő
2022. 01. 26. 19:38 pecsi-hirhatar.hu
  Fájdalmas búcsú a nagy polgárjogi harcostól, Setét Jenőtől
2022. 01. 25. 18:11 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport