HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Kövér mócsingos gyűlöletrágódása

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.09.17.
 Kedd
Ma Zsófia napja van.
Holnap Diána napja lesz.
   EUR árfolyam
   331,89 Ft
   CHF árfolyam
   303,02 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 08. 10. 09:53     


Adorján György

Kövér mócsingos gyűlöletrágódása
A szegfűről még hagyján, hogy elfeledkezik, de azt mondani, hogy a gyöngyvirág az emberi összetartozást jelenti, míg az ibolyának nincs fogékonysága az önazonosság iránt, elmeszakértői vizsgálat tárgyát képező kijelentés.

A házelnök baloldallal szembeni olthatatlan ellenszenve olyan szintbe csapott át, ami már nem normális a harmadik évezred elején. Ha pedig mindez a radikális jobboldallal szembeni, politikai taktikai megfontolásból ered, akkor szegénységi bizonyítványa annak a pártnak melyet képvisel, jóllehet kijelentette, nem érdekli őt már a Fidesz.

 

Hogy a kommunizmus kisöprésének elmaradása vezetett a 2006-os állapotokhoz, meg, hogy Gyurcsánynak ekkor nem volt más szándéka, mint az, hogy tömeges utcai erőszakba forduljanak a megmozdulások, enyhén szólva emlékezet-kihagyásos baromság a házelnök részéről. Elfeledkezik arról, hogy pártja miként hergelte, tüzelte a tömegeket, hogy vezetőjük a TV elnökét tette felelőssé a kialakult helyzetért, mivel Rudi Zoltán nem volt hajlandó átvenni, és beolvastatni a hőbörgők vezetőjétől, Ásotthalom elhíresült mai polgármesterétől, a rendbontók beadványát.

 

Rövid emlékezet a gyűlölet cunamiban, Kövér fejében mócsingossá vált az értelem. Szerinte Alaptörvényük még arra is alkalmas lehet, hogy betiltsa a baloldal jelenleg legerősebb pártját, az MSZP-t. Mert a baloldal tehet minden bajról a huszadik században. Mert a nemzetgyűlöletből táplálkozik, mondta, és ha a DK hívta volna meg például az LMP helyett, akkor oda el sem ment volna. Rövid emlékezet, hosszú felejtés. Még, hogy a baloldal táplálkozik nemzetgyűlöletből!

 

Azért, mert bűneivel, hibáival együtt részt vett az ország újjáépítésében, városok, gyárak létrehozásában. Mert kimagasló eredményeket ért el a tudomány, a kultúra, a sport területén. Mert élenjárt az országot ért természeti katasztrófák okozta károk helyreállításában és a védekezésben. Mert lakótelepek sokaságát hozta létre azért, hogy összkomfortos körülményekhez juttassa a fürdőszobát sosem látott tömegeket. Sorolhatnánk napestig részleteiben is azokat a tetteket, melyekben a baloldal vezető szerepet vitt a nemzetért, ha nem is kérkedett vele. Mert a dolgok házelnök úr, bizony nem fehérek meg feketék, hanem fehérek is, meg feketék is, mint ez régóta tudnivaló!

 

Kövér a tűzzel játszik, amikor a baloldal nemzetgyűlöletéről óbégat. Olyan partok és pártok felé evez perverz közéleti dumájával, amely a jelenlegi helyzetben különösen veszélyes. A beszélgetés során a 444 videója alapján Kövér László arról is beszélt: „Engem már nem érdekel a Fidesz, engem már végképp nem érdekel a Fidesz, engem a saját gyerekeimnek a sorsa érdekel... Én nem lettem milliárdos, nekem nincsenek vállalkozásaim, nekem van három szép, okos felnőtt gyerekem, boldog  vagyok a családomban, és azt szeretném, ha ők is boldogok lehetnének, és urambocsá még megérem az unokáim felnövekedését is... őnekik sokkal rosszabb világ jut, mint ami nekem jutott a kommunisták alatt, de ez most nem politikai kérdés, más okai vannak ennek. De azt szeretném, ha nekik élhető világuk lenne. Tehát az, hogy most LMP vagy a Jobbik, ha ezt meg tudja csinálni. lépjen koalícióra, én az MDF-nek sem voltam ellensége... én az ellenzéke voltam a lelkemben”.(444.hu)

 

Fölöttébb érdekes, mi több, sokat mondó szöveg. Ha hozzávesszük, hogy a baloldal tömi tele Kövér szerint Európát a bevándorlókkal, akkor válik világossá számunkra, hogy a házelnök fejében valami nem stimmel. Ezt bizonyítja a gyöngyvirág és ibolya, mint az általa jobb és baloldalnak megfelelő hasonlat, amely több sebből is vérzik. A szegfűről még hagyján, hogy elfeledkezik, de azt mondani, hogy a gyöngyvirág az emberi összetartozást jelenti, míg az ibolyának nincs fogékonysága az önazonosság iránt, elmeszakértői vizsgálat tárgyát képező kijelentés.

 

Kövér László két lábon járó gyűlöletforrása a magyar politikának. Cselekedetei, szavai igazolják mindezt. Fennmaradó, dokumentált megnyilvánulásai igazolják, hogy egyik közéleti betege hazánknak, akit a rendszerváltozás következményei megfosztottak józan eszétől, amikor a baloldalt nemzet és kereszténygyűlölőnek tartja! De ezen a felsőtárkányi, lehet más a politikás mócsingos szövegén rágódjon inkább pártja, a Fidesz!


További hírek

  Mumifikálódott holttestet találtak Kaposvárott
2019. 09. 16. 21:36 kecskemeti-hirhatar.hu
  Egy hétig a bicikliseké és a gyalogosoké a főszerep Kecskeméten
2019. 09. 16. 20:50 kecskemeti-hirhatar.hu
  Hét Domb Filmfesztivál harmadszor
2019. 09. 16. 18:18 pecsi-hirhatar.hu
  Elhunyt Gallai Péter
2019. 09. 16. 15:39 kecskemeti-hirhatar.hu
  Megéri...?; Milliárdokat jelenthet a bukott fideszes polgármesterek (vég)kielégítése
2019. 09. 16. 15:29 hirhatar.hu
  A kurucinfohoz hasonlóan a Kubatov-listákat is külföldi szerveren próbálják bújtatni
2019. 09. 16. 15:29 hirhatar.hu
  Pikóék nem állnak le – ma felfedték, hogy miért üldözi őket rendőrségi bevetéssel is a Fidesz
2019. 09. 16. 15:29 hirhatar.hu
  Közeledik a hideg idő
2019. 09. 16. 15:24 kecskemeti-hirhatar.hu
  Megint jótékonykodott egy NER-oligarcha
2019. 09. 16. 15:10 kecskemeti-hirhatar.hu
  Újabb váratlan halál: elhunyt Gallai Péter
2019. 09. 16. 12:44 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport