HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Leégtem ezekben a mostani időkben, kérek egy hűsítő online kaszinót

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.07.11.
 Szombat
Ma Nóra, Lili napja van.
Holnap Izabella napja lesz.
   EUR árfolyam
   353,73 Ft
   CHF árfolyam
   332,79 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 07. 08. 09:41     


Adorján György

Leégtem ezekben a mostani időkben, kérek egy hűsítő online kaszinót
Mert ha érdekelné, és meg tudná, hogy mi van a háttérben, akkor gyalog is Pestre tartana, kaszával, kapával, hogy a jó büdös francba kergesse el ezt a kaszinós, pávatáncos, trükköző jobboldali populista bagázst.

Majd hitelt veszek fel, vannak kapcsolataim, és majd egy újabb hitellel törlesztek, el leszek, mint a befőtt ezzel a módszerrel pár évig. Csak egy komálós legyen, bankvezér, aki a hitelbírálatot kiváltja majd egy kis zsozsóért. A kapcsolati tőke ugyebár mindennél többet ér. A politikához azért nem merészkedek közel, csak annyira, amennyire az üzlethez kell. Tudom, ha túl közel merészkedek akár meg is éghetek. De távol sem akarom magamat tartani tőle, mert ha nincs vele semmilyen kapcsolatom, akár rá is fázhatok. Így aztán van nekem is tarsolyom, benne egy két ötlet, amiket majd megvalósítok.

 

A somogyi Lullában lakó közmunkásnak, Sadeknak meg üzenem, hogy tanulmányozza csak bátran a forró nyerőgépek mellett a hidegeket is, Azonnal láthatja a rendelkezésre álló opciókat és kategóriákat. Különféle kaparós sorsjegyeket és videonyerőgépekkel, asztali játékokkal, pókerrel és kenóval zsúfolásig tömött játéktermet is talál, ha keres.

Dobja el az átkozott bagót, azon a pénzen játsszon inkább majd az online kaszinón. Sportfogadási szolgáltatás is van, élőben köthet fogadást az eseményekre.

Még ha házibuliban is van, mobilról is hozzáférhet a számlájához már van olyanja. Több mint 30 fajta sportágra vagy sportágon belüli kategóriára lehet fogadni. Csak a labdarúgásban több mint 10 ezer fogadási lehetőség áll rendelkezésre. Jó játékot Sadek!

 

Ennyit a vakításról, a hasbeszélő, makutyi dumáról. Idáig csak semmitmondó

finggömbölyítés volt ez az egész, ebben a tikkasztó melegben nézzük hát a lényeget, hűtsük le magunkat rendesen,  mert ránk fér!

 

Az év elején a mi Andynk 5000 forint névértékű zsetonokat osztogatott a kínai újév alkalmából a nyóckerben, a kaszinójában szerencsét próbálóknak– írta az Origo, amely fotókat is közölt a sorban állókról. Nehogy már az a vád érjen, hogy én találtam ki az egészet. Fussa minderre a mi Andynknak, csókosa ő a mai hatalomnak, igyekszem is lefényképeszkedni vele valahol, hátha nekem is jut valami morzsalék. Van neki kaszinója másutt is, a Bécsi úton, meg a Széchenyi téren is, a többi meg államtitok. NAV pénztárgépek alól mind felmentve, a gazdasági tárca milliárdos bevételeket vár a játékadóból, hogy a filmesbiztos mennyit kaszál, azt inkább hagyjuk. Kis hazánkban nyolc kaszinó működik, ebből öt az övé. Megszaladt neki rendesen. Még koncessziós díjat sem kell fizetnie, levonhatja azt a játékadóból. De mostani kormányunk nem csak erről mondott le, hanem a nyerőgépekről is, hiszen olyan törvényt hozott, hogy azokat csak kaszinókban lehet üzemeltetni. Hogy mindezek kis hazánkban hogyan fordulhattak elő, mindez, hogy történhetett, a Figyelő szerint így!

 

Persze a mi lullai Sadekünket nem nagyon izgatja az, hogy mi van a háttérben, de a több millió szavazásra jogosult társát sem. Mert ha érdekelné, és meg tudná, hogy mi van a háttérben, akkor gyalog is Pestre tartana, kaszával, kapával, hogy a jó büdös francba kergesse el ezt a kaszinós, pávatáncos, trükköző jobboldali populista bagázst. Mert az istenadta népnek halvány segédfogalma sincs arról, hogy ezek miként kaszinózzák el az országot, fékeivel és ellensúlyaival együtt, saját zsebre dolgozva. A csókosokat meg olyan előnyhöz juttatva, amit Sadek és társai ebben az országban el sem tudnak képzelni, ha csak nincs türelmük Tovább a teljes cikkre. lapozni!

 

És akkor jöjjön a csattanó. Online kaszinózásra csak azok kaphatnak koncessziót, akiknek már van kaszinóengedélyük. Vajna egyikük, a mi Andynk, a másik csókos meg a Szima. Nézzük hát mit mond egy szakember, Király György,  a Szerencsejáték Zrt. volt játékfejlesztési vezérigazgató-helyettese. „2014-ben egy 2. kategóriás kaszinó koncessziós díja Budapesten, Pest megyében évi 377 millió forint volt. Vajna kapott ilyenből ötöt is, 1,8 milliárd forint összértékben. Ha ezt az összeget levonhatja az államnak fizetendő játékadóból és kaszinóit tíz évig működteti – ennyi időre szól majd az engedély –, a végeredmény tizennyolcmilliárd. Képtelen összeget lapátol be. És ebből szerintem lesznek még problémák. Ha valaki hoz egy döntést, amelynek végeredményeként a költségvetés tízmilliárdos nagyságrendű bevételtől esik el, attól egyszer még megkérdezhetik, hogyan gondolta. És korántsem kielégítő magyarázat, hogy „így látszott helyesnek”. „»Nehogy azt gondolják, hogy ez a jogszabálytömeg, amiben élünk, véletlenül jött létre! Ezeken a jogszabályokon keresztül érdekcsoportok érvényesítik saját maguk szempontjait.« (Lázár János)

 

Nos! Az Orbán kormány szerencsejátékot folytat az országgal, elkaszinózza annak értékeit, csodálatos beszédeket tartva a legmocskosabb dolgokat műveli. Meddig lehet átverni a lakosságot büntetlenül, beetetve egy-egy trükkös, szemfényvesztő intézkedéssel, figyelmet elterelő kommunikációs bűvészmutatványokkal, ez itt a kérdés!


További hírek

  Lemerünk ülni a kedvenc padunkra?
2020. 07. 08. 21:32 pecsi-hirhatar.hu
  Fellebbezett a kirívóan enyhe büntetés ellen a fideszes pedofil diplomata – az ügyészség és az MSZP is megszólalt
2020. 07. 08. 17:54 hirhatar.hu
  Osztálykirándulás helyett perre mennek a pécsi gimnazisták
2020. 07. 08. 17:54 hirhatar.hu
  Magyarország az egyik legkorruptabb ország az EU-ban
2020. 07. 08. 17:54 hirhatar.hu
  Zsinagógában került hálatáblára Orbán Viktor neve
2020. 07. 07. 18:02 hirhatar.hu
  Horvátország: nem javasolják, hogy külföldre utazzunk
2020. 07. 07. 18:00 hirhatar.hu
  615 milliót adott a kormány a ciszterci rend siófoki apartmanházára
2020. 07. 07. 18:00 hirhatar.hu
  Gyömrő lett a térség leggondozatlanabb városa
2020. 07. 07. 09:33 gyomroi-hirhatar.hu
  Híd a munkahelyekhez
2020. 07. 06. 20:18 pecsi-hirhatar.hu
  Elhunyt a Volt egyszer egy vadnyugat legendás zeneszerzője
2020. 07. 06. 19:53 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport