HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Magyarország Hotel

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.08.19.
 Péntek
Ma Huba napja van.
Holnap István napja lesz.
   EUR árfolyam
   405,05 Ft
   CHF árfolyam
   417,79 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 05. 07. 18:13     


PuPu

Magyarország Hotel
Elindította a hatósági eljárást a médiatanács az Éden Hotel című műsor miatt a megalázott, kiszolgáltatott emberek öncélú, sérelmes bemutatásának tilalma, az emberi méltóság vélhető megsértése miatt és a korhatár-besorolás helyességének ellenőrzésére a TV2 médiaszolgáltatójával szemben - tájékoztatta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága szerdán az MTI-t.

Hihetetlen, hogy milyen gyorsan reagált a hivatalosság arra, hogy az ominózus műsorban az egyik szereplő fiú erőszakosan kezdett nyomulni a vele egy ágyba dugott lányszereplőre, és ezt a csatorna be is mutatta, fel is merült bennem a gyanú, hogy a háttérben ott van Simicska ördögi mosolya, de talán nem - lehet, ez csak a szokásos magyar bornírtság

.

Hát bizony, ez nem helyes, de ha már itten nekilátunk állami szinten erkölcsösködni, akkor el lehetne azon is gondolkodni, hogy vajon, csak ez a csatorna hibás egy ilyen szituáció kialakításában, vagy talán nagyobb a baj?

Hajlanék rá, hogy utóbbi megállapítás a helyes.

A magyar televíziózás olyan mélységekbe süllyedt, amiről hajdan álmodni sem lehetett, az állami csatornák – egy-két műsort leszámítva - senkit sem érdekelnek, a kereskedelmi csatornák pedig olyan szerencsétlen versenybe kényszerítették egymást, melynek nem is lehetett más vége, csak ez a szörnyű állapot, melynek élvezői vagyunk.

 

A két nagy csatorna egymásra licitál a nézettség érdekében, ha az egyikben a kétfarkú szakács főz, akkor a másikban a négycsöcsű Mirella keveri a túrót.

Ha az egyik elviszi az aktuális celebeket Borneóba orángutánnal párzani, akkor a másik keres egy elefántot, mely az ő talentjeit fogja kényeztetni az ormányával elölről-hátulról, ha fiú, ha lány az illető – mindegy.

Aztán mindkét társaság vezérkara összeszorított farpofákkal lesi a nézettség mérésének eredményeit, mely, ha nem felel meg az elvártnak, vérben tocsog a nép a Campona mellett vagy a Róna utcában.

 

A sok egyéb hígtrágya közül leggusztustalanabbak ezek a kukkolós műsorok, melyek az emberek legalantasabb ösztöneiből élnek, és ezzel mindenki tisztában is van, hiszen készítőik folyamatosan ott egyensúlyoznak valamilyen mesterséges közmegegyezéssel kialakított határon, mely az ízlésrombolást, a néphülyítést és a gusztustalanságot választja (vagy nem választja) el a normális televízió-műsoroktól.

Aztán néha elvesztik az egyensúlyukat, olyankor mindenki vadul hadonászva próbálja visszaküzdeni magát régi helyzetébe, de ez csak ritkán sikerül, hiszen ez egy ördögi spirál, aki belekerül, az nem tud kivergődni belőle.

Tulajdonképpen ez a szituáció várható volt, egy fiatalembert, akiben tombolnak a hormonok, egy ágyba fektetnek egy lánnyal, aki élvezi, hogy ö áll a figyelem középpontjában, húzza is a fiút, ahogy illik és amikor az már nem bír magával, akkor megszeppen a felkínált opcióktól.

 

Ami tegnap még elképzelhetetlen volt, az ma már természetes, a néző hozzászokott, a médiafelügyelet is hozzászokik, és csak akkor zörög, ha – átmenetileg – már a nézőnek is sok a jóból.

Holnap majd valamelyik felbőszült kan fel is pofozza a szűzkurvát, akkor majd a Telenor vonja meg a szponzorációt attól, akinél hirdet, - ők is a nézettség alapján választanak hirdetési felületeket…

Semmi értelme a vad szemforgatásnak, onnantól kezdve, mikor VV Évi nyuszis papucsa a plafont rugdalta, nincs miről beszélni.

 

A műfajt valóságshownak nevezik, de ennek annyi köze van a valósághoz, mintha valaki a ketrecbe zárt kutyák párzásának szemlélésével akarna akármiféle következtetéseket levonni az ember leghűségesebb barátjáról, annak természetéről, viselkedéséről.

Természetellenes környezetben az emberi kapcsolatok is természetellenessé válnak, erre csak rápakol a pénzéhség és a népszerűség-hajhászás.

Akik ilyen műsorban résztvesznek, egytől-egyig sérült lelkű emberek, akiknek – ha már ágy – a pszichológus heverője lenne a legmegfelelőbb hely.

 

Természetesen erre van igény, hiszen az ember érdeklődő típus.

A vicc jól jellemzi a helyzetet:

Öreg néni feljelenti a szomszéd fiatal párt, hogy az ablak előtt paráználkodnak, egymásnak mutogatják a csúnyájukat, sőt…

Ki is száll a bizottság, nézik az ablakot, nincs szemben semmi.

Kérdezik, hogy hol történt az eset?

Hát a fürdőszoba-ablakól lehet látni!

De hát néni, itt az ablak egy méter kilencven magasan van, hogy lehet innen látni?

Hát húzza csak ide a hokedlit!

Ha ráteszi fejjel lefelé a lavórt és annak a tetejére a sámlit, éppen odalát!

 

Azon spekuláltam, hogy aki nézi, az vajon perverz, vagy csak szórakozik, mert itt nem találtam alkalmazhatónak a normális szexuális érdeklődés mérésére alkalmas liba-tesztet, mely szerint, ha egy libatollal csiklandozza magát valaki, az normális szex, ha a libával, akkor az perverzió.

Itt egy egész ország csiklandozza magát a libákkal, és nem tudom, hogy a mennyiség ez esetben nem csapott-e át máris egy más minőségbe…

Mindenesetre azon csak röhögni tudtam, mikor a Vodafone-ban is feltámadt az erkölcs és leállította az elmarasztalt tévécsatorna szponzorálását.

A hülyeségnek nincs határa.

Szerintem a nép erkölcseire vigyázzon Semjén, a madarak barátja, nézzen az ilyenekre szigorúan Harrach, a Vodafone meg csökkentse a tarifáit, ha már van az ablakon kihajigálni való pénze.

 

Mindenesetre most, hogy az állam is beszállt a nézettségi versenybe, már előre drukkolok, milyen lesz, amikor a villában Harrach mellé bebújik Selmeczi Gabika, egymásra néznek, és mindkettő sikoltozni kezd.

A nézettség minden eddigi csúcsot meg fog dönteni, pedig Rasi lábai még szóba se kerültek…

 

A Magyarország Hotelt csúcsra járatják…

 

:O))) 


További hírek

  Hogyan lehet valaki tudatos a szexuális kapcsolódás során?
2022. 08. 17. 09:12 kecskemeti-hirhatar.hu
  Kisfaludy államtitkár szerint elég lesz télen 20 fokra fűteni az osztálytermeket
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  A hajdan szappanopera dalversenyen felkapaszkodott Tóth Gabi ma már a nemzet nagyasszonya címre pályázik
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Sehol sincs az infláció és a kormánymédia túlsúlya: leszbikus csók miatt bepanaszolta a Netflixet a magyar médiahatóság
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Ütős programokkal vár mindenkit Pécsett a Múzeum Utca Plusz
2022. 08. 15. 17:07 pecsi-hirhatar.hu
  Molotov koktélt dobtak a házba
2022. 08. 15. 16:59 pecsi-hirhatar.hu
  Pénzmosodának nézték Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília profitbányáját
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tuzson Bence szerint a „bacon” szó a Bakonyból ered
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tovább csökken a Fidesz támogatottsága
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Valótlanul vádolták a DK-s politikust – kíméletlen helyreigazítást kellett közölnie a 168.hu portálnak
2022. 08. 10. 17:08 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport