HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Magyarország Legfőbb Ügyészének figyelmébe

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.09.23.
 Hétfő
Ma Tekla napja van.
Holnap Gellért napja lesz.
   EUR árfolyam
   334,94 Ft
   CHF árfolyam
   308,28 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 11. 05. 08:41     


Adorján György

Magyarország Legfőbb Ügyészének figyelmébe
Csermely Péter kiugrasztotta a nyulat a bokorból, meginterjuvolta Vida Ildikót, aki bevallotta, hogy kitiltották az USA-ból.

Az interjú, amely itt olvashatórészletesen bemutatja Vida álláspontját az üggyel kapcsolatban. Tagadása mellett számomra legizgalmasabb az a rész, amikor elmondja, hogy a kormány „illetékesének” jelezte a kitiltást:


„A kormány tudott az ügyről”- mondta!

 

Bárhogyan is erőltetem a memóriámat, erre vonatkozó beismerést én kormánytagtól az elmúlt hetekben nem hallottam, sőt, úgy rémlik, egyesek ebbõl a körből úgy tettek, mintha fogalmuk se lenne Vida Ildikó érintettségéről!

 

Arra a kérdésre pedig, hogy mit mondott a kormány illetékese, miután Vida közölte vele a kitiltás hírét, a NAV elnöke így válaszolt: „…bármilyen megfoghatatlan és homályos a vád, ki kell állni, és el kell mondani az igazat, mert a hazugság és a korrupció ikertestvérek, és ahol az egyik bekopog, ott tudnivaló, hogy hamarosan megjelenik a másik is.”

Én is azt mondom, a hazugság és a korrupció jegyben járnak, de még azt is hozzátenném, hogy a nyilvánosság előtt való elhallgatás is, minden olyan ügyben, amely közérdekű!

 

Márpedig, tisztelt Legfőbb Ügyész Úr, ajánlom becses figyelmébe, hogy több olyan történeti tényállás is zajlik a szemünk előtt, melyek, ha mást nem is, de a törvényességi felügyelet gyakorlását minden bizonnyal igénylik! Akkor is igaz ez, ha a sajtó, a média felületén megjelenő ügyek nem elégségesek az igazságszolgáltatás gépezetének beindítására, legalább is Ön szerint, legfőbb ügyész úr. Szerintem meg ezek nem kitalációk és legfőképpen nem a liberális bukott baloldal látomásai. Ezért arra kérem tisztelettel, hogy szíveskedjék felülemelkedni hajdani fideszes kötődésein, és határozottan sarkára állva tegye meg a szükséges intézkedéseket, példának okáért legalább az alábbi ügyekben.

 

Kérem Ángyán József professzor földről írt jelentéseit iktatni, őt magát tanúként meghallgatni az állami földpályázatok helyzetével kapcsolatban és mindezek alapján a szükséges eljárást megindítani, a nyilvánosság tájékoztatásával egyidejűleg!

 

Kérem, szíveskedjék kivizsgáltatni dr. Hadházy Ákos állatorvos trafik ügyekben meglévő eljárásjogi helyzetét, különös tekintettel a személyes adatokkal való visszaélés történeti tényállása miatt, figyelemmel arra, hogy az általa esetlegesen jogosulatlanul is megszerzett adatok súlyos korrupciós jelenségekre utalnak a pályázatok elbírálást illetõen.

 

Kérem saját hatáskörben való intézkedését arra vonatkozóan, hogy Horváth András és Vancsura István, korábbi NAV alkalmazottak által nyilvánosságra hozott adatok alapján milyen eljárások indultak, azok törvényességi határideje megfelel-e a büntetőeljárási szabályoknak, a nyomozások kiterjednek-e teljes körűen az adatszolgáltatók által elmondottakra. Kérem továbbá annak soron kívüli vizsgálatát is a nyilvánosság egyidejű tájékoztatása mellett, hogy az USA-ból kitiltott Vida Ildikó és tsai érintettek-e bármilyen formában ezekben az ügyekben!

 

A felsoroltak társadalomra való veszélyességét hangsúlyozni nem kell! Miután a NAV elnöke elismerte, hogy egyike a kitiltottaknak, az amerikaiak felé megküldött jogsegély-kérelemben foglaltakon kívül szükségesnek tartom a felsorolt ügyek tekintetében legfőbb ügyész úr soron kívüli intézkedését, mivel bármiféle késedelem az ügyek hivatalos vizsgálatának eredményességét veszélyeztetné!

 

egy magyar állampolgár a sok közül

 


További hírek

  Jó tudni - ha gázkar van a villanybringán, akkor jogsi kell hozzá
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Fehérváron benzinnel lelocsolta és felgyújtani készült egy vita után a partnereit egy nő
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Tegnap megtalálták a pénteken eltűnt 11 éves kislányt – elrabolták és megölték
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Váratlan kipattant a botrány – tömegesen kilakoltatna a kormány a világörökségi helyszínekről
2019. 09. 23. 09:26 hirhatar.hu
  Majdnem tragédia történt a szüreti felvonuláson
2019. 09. 23. 00:48 kecskemeti-hirhatar.hu
  140-nel száguldottak a fiatalok az úton, halálos balesetet okoztak
2019. 09. 22. 23:40 kecskemeti-hirhatar.hu
  Városnézés Kecskeméten a szecesszió jegyében
2019. 09. 22. 23:13 kecskemeti-hirhatar.hu
  Havas Henrik: Orbán két típust szeret: a biológiailag hülyét és az intellektuálisan romlottat
2019. 09. 22. 22:50 kecskemeti-hirhatar.hu
  Képriport: Öttusa és Négytusa Európa Masters, Gyömrő
2019. 09. 22. 21:14 gyomroi-hirhatar.hu
  Hatalmas siker: szélesebb lesz a járda az Árpád utcában
2019. 09. 22. 15:11 bajai-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport