HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Magyarország Legfőbb Ügyészének figyelmébe

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.25.
 Kedd
Ma Pál napja van.
Holnap Vanda napja lesz.
   EUR árfolyam
   360,52 Ft
   CHF árfolyam
   347,49 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 11. 05. 08:41     


Adorján György

Magyarország Legfőbb Ügyészének figyelmébe
Csermely Péter kiugrasztotta a nyulat a bokorból, meginterjuvolta Vida Ildikót, aki bevallotta, hogy kitiltották az USA-ból.

Az interjú, amely itt olvashatórészletesen bemutatja Vida álláspontját az üggyel kapcsolatban. Tagadása mellett számomra legizgalmasabb az a rész, amikor elmondja, hogy a kormány „illetékesének” jelezte a kitiltást:


„A kormány tudott az ügyről”- mondta!

 

Bárhogyan is erőltetem a memóriámat, erre vonatkozó beismerést én kormánytagtól az elmúlt hetekben nem hallottam, sőt, úgy rémlik, egyesek ebbõl a körből úgy tettek, mintha fogalmuk se lenne Vida Ildikó érintettségéről!

 

Arra a kérdésre pedig, hogy mit mondott a kormány illetékese, miután Vida közölte vele a kitiltás hírét, a NAV elnöke így válaszolt: „…bármilyen megfoghatatlan és homályos a vád, ki kell állni, és el kell mondani az igazat, mert a hazugság és a korrupció ikertestvérek, és ahol az egyik bekopog, ott tudnivaló, hogy hamarosan megjelenik a másik is.”

Én is azt mondom, a hazugság és a korrupció jegyben járnak, de még azt is hozzátenném, hogy a nyilvánosság előtt való elhallgatás is, minden olyan ügyben, amely közérdekű!

 

Márpedig, tisztelt Legfőbb Ügyész Úr, ajánlom becses figyelmébe, hogy több olyan történeti tényállás is zajlik a szemünk előtt, melyek, ha mást nem is, de a törvényességi felügyelet gyakorlását minden bizonnyal igénylik! Akkor is igaz ez, ha a sajtó, a média felületén megjelenő ügyek nem elégségesek az igazságszolgáltatás gépezetének beindítására, legalább is Ön szerint, legfőbb ügyész úr. Szerintem meg ezek nem kitalációk és legfőképpen nem a liberális bukott baloldal látomásai. Ezért arra kérem tisztelettel, hogy szíveskedjék felülemelkedni hajdani fideszes kötődésein, és határozottan sarkára állva tegye meg a szükséges intézkedéseket, példának okáért legalább az alábbi ügyekben.

 

Kérem Ángyán József professzor földről írt jelentéseit iktatni, őt magát tanúként meghallgatni az állami földpályázatok helyzetével kapcsolatban és mindezek alapján a szükséges eljárást megindítani, a nyilvánosság tájékoztatásával egyidejűleg!

 

Kérem, szíveskedjék kivizsgáltatni dr. Hadházy Ákos állatorvos trafik ügyekben meglévő eljárásjogi helyzetét, különös tekintettel a személyes adatokkal való visszaélés történeti tényállása miatt, figyelemmel arra, hogy az általa esetlegesen jogosulatlanul is megszerzett adatok súlyos korrupciós jelenségekre utalnak a pályázatok elbírálást illetõen.

 

Kérem saját hatáskörben való intézkedését arra vonatkozóan, hogy Horváth András és Vancsura István, korábbi NAV alkalmazottak által nyilvánosságra hozott adatok alapján milyen eljárások indultak, azok törvényességi határideje megfelel-e a büntetőeljárási szabályoknak, a nyomozások kiterjednek-e teljes körűen az adatszolgáltatók által elmondottakra. Kérem továbbá annak soron kívüli vizsgálatát is a nyilvánosság egyidejű tájékoztatása mellett, hogy az USA-ból kitiltott Vida Ildikó és tsai érintettek-e bármilyen formában ezekben az ügyekben!

 

A felsoroltak társadalomra való veszélyességét hangsúlyozni nem kell! Miután a NAV elnöke elismerte, hogy egyike a kitiltottaknak, az amerikaiak felé megküldött jogsegély-kérelemben foglaltakon kívül szükségesnek tartom a felsorolt ügyek tekintetében legfőbb ügyész úr soron kívüli intézkedését, mivel bármiféle késedelem az ügyek hivatalos vizsgálatának eredményességét veszélyeztetné!

 

egy magyar állampolgár a sok közül

 


További hírek

  Középpontban a fiatalok egészsége
2022. 01. 24. 20:23 pecsi-hirhatar.hu
  A macskaetetés aranyszabályai
2022. 01. 24. 11:44 bajai-hirhatar.hu
  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított nem létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport