HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Megérkezett baltás ország vezetője

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.09.22.
 Vasárnap
Ma Móric napja van.
Holnap Tekla napja lesz.
   EUR árfolyam
   332,50 Ft
   CHF árfolyam
   303,66 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 11. 11. 08:29     


Adorján György

Megérkezett baltás ország vezetője
Azon kevesek közül, akik eleget tesznek Orbán Viktor Mihály meghívásának, már ha van mersze bárkit is meghívni, megérkezett hazánkba a baltás gyilkost szabadon engedő azeri elnök.

Jó napot kívánok! Kormánypárti képviselõk dagadt mellel feszítve adják az ország tudtára, mennyire büszkék arra, hogy végre ide látogat valaki az államelnökök közül. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e merszük meghívni a parlamentbe is és leültetni a díszpáholyba Ilham Aliyavet, aki hőssé avatott egy, a katonatársát álmában különös kegyetlenséggel megölő gyilkost. Aki azért gyilkolt, mert az áldozat örmény volt.

 

2012-ben az akkori magyar ombudsman határozottan olyan állásponton volt, hogy igazságügyi miniszterünk figyelmen kívül hagyta a kiadatás jóváhagyásánál azt a tényt, hogy Ramil Safarovot hazájában hősként fogják majd ünnepelni, holott ezt abban az időben még egy ötödikes is tudta.

Továbbá azt is nehezményezte az ombudsman, hogy a jobboldali populisták kormánya képtelen volt garantálni, hogy a baltás gyilkos hazájában folytassa majd büntetésének további letöltését.

 

Igazságügyi miniszterünk akkori magatartása és hozzáállása nagymértékben aláásta az igazságszolgáltatásba vetett hitet, fenyegetve a jogállamiságot. Lapított, miniszterelnöke előtt meghunyászkodva. Meg is kapta érte a jutalmát, lojalitásáért a több mint 6 millió forintos havi jövedelemmel járó EU biztosi jelölést.

Közismert, hogy miután az életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt gyilkos kiadatása megtörtént, elnöki kegyelemben részesült, a nép hősként ünnepelte egy örmény megöléséért. A kegyelmező most meg itt van keleti nyitásunkat reklámozó elnökként.

Gondolom, hogy a hazai kormányközeli sajtó a mai napon nem nagyon fogja megszellőztetni a baltás elnök körüli Karlovy Varys történeteket.

Az EBESZ sajtószabadságért felelős biztosát sem fogják idézni, aki szerint Azerbajdzsánban "a független sajtónak, a nem állami médiatársaságoknak gyakorlatilag minden képviselője üldöztetésnek van kitéve különböző, gyakran megalapozatlan vádak alapján". No komment!

 

Valamit valamiért. Jó lenne tudni, mit adnak cserébe az azeriek a baltás rémtettet elkövető kiadatásáért. Találgatni lehet, meg különféle összeesküvés elméleteket felállítani. Persze egy volt KGB-s tábornok elnökkel való kapcsolat egyeseknek akár kifizetődő is lehet.

Amit adnak a Baku-Budapest légijárat újraindítása mellett, még azeri ösztöndíjasok százait is itteni egyetemekre, és persze turisztikai egyezmény megkötését, a többit meg szerintem minősített adatként, vagy nyolcvan évig úgysem fogjuk megtudni.

 

A lényeg, hogy a baltás elnök itt van!

A zsák megtalálja foltját. Már csak Berlusconi kellene ide. De Silviót nem merik meghívni, pedig szívesen jönne Hévízre, pancsikálni egy picit.

Más úgy se jönne, tisztességes állam és kormányfő messze elkerüli a világhírűvé vált jobboldali populisták hazai kormányának még a környékét is!

Automata gombnyomogató kormánypárti képviselők észrevehetnék már, hogy elbaltáztak itt már mindent!

 


További hírek

  Újabb legenda távozott - meghalt Sára Sándor, a nemzet művésze
2019. 09. 22. 12:06 hirhatar.hu
  Betétdíjas lesz a petpalack – Szlovákiában
2019. 09. 22. 10:18 hirhatar.hu
  Nem fogjuk meg Péterfy művésznő s@ggét
2019. 09. 22. 10:18 hirhatar.hu
  Ingyen szállás kétezerért tvíz és mellékhelyiség nélkül
2019. 09. 22. 10:18 hirhatar.hu
  Buszt festettek a Mobilitás Héten
2019. 09. 22. 02:34 pecsi-hirhatar.hu
  Ingyen utazhatnak vonattal vasárnap az autósok
2019. 09. 21. 18:27 kecskemeti-hirhatar.hu
  30 forintért adta a krumplit a fideszes polgármester
2019. 09. 21. 16:38 kecskemeti-hirhatar.hu
  Az ötödik kerület Honthy Hannája kitartóan masszírozza a sz@rt és ráadásul gyerekekkel disznólkodik
2019. 09. 21. 14:40 hirhatar.hu
  Niedermüller Péter félreáll, ha nem ő a legnépszerűbb jelölt
2019. 09. 21. 12:34 hirhatar.hu
  Lovasi András ismét kormányközelben - Novák Katalinnal, Balog Zoltánnal együtt díjazták
2019. 09. 21. 11:59 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport