HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Megérkezett baltás ország vezetője

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.02.19.
 Szerda
Ma Zsuzsanna napja van.
Holnap Álmos napja lesz.
   EUR árfolyam
   335,10 Ft
   CHF árfolyam
   315,36 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 11. 11. 08:29     


Adorján György

Megérkezett baltás ország vezetője
Azon kevesek közül, akik eleget tesznek Orbán Viktor Mihály meghívásának, már ha van mersze bárkit is meghívni, megérkezett hazánkba a baltás gyilkost szabadon engedő azeri elnök.

Jó napot kívánok! Kormánypárti képviselõk dagadt mellel feszítve adják az ország tudtára, mennyire büszkék arra, hogy végre ide látogat valaki az államelnökök közül. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e merszük meghívni a parlamentbe is és leültetni a díszpáholyba Ilham Aliyavet, aki hőssé avatott egy, a katonatársát álmában különös kegyetlenséggel megölő gyilkost. Aki azért gyilkolt, mert az áldozat örmény volt.

 

2012-ben az akkori magyar ombudsman határozottan olyan állásponton volt, hogy igazságügyi miniszterünk figyelmen kívül hagyta a kiadatás jóváhagyásánál azt a tényt, hogy Ramil Safarovot hazájában hősként fogják majd ünnepelni, holott ezt abban az időben még egy ötödikes is tudta.

Továbbá azt is nehezményezte az ombudsman, hogy a jobboldali populisták kormánya képtelen volt garantálni, hogy a baltás gyilkos hazájában folytassa majd büntetésének további letöltését.

 

Igazságügyi miniszterünk akkori magatartása és hozzáállása nagymértékben aláásta az igazságszolgáltatásba vetett hitet, fenyegetve a jogállamiságot. Lapított, miniszterelnöke előtt meghunyászkodva. Meg is kapta érte a jutalmát, lojalitásáért a több mint 6 millió forintos havi jövedelemmel járó EU biztosi jelölést.

Közismert, hogy miután az életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt gyilkos kiadatása megtörtént, elnöki kegyelemben részesült, a nép hősként ünnepelte egy örmény megöléséért. A kegyelmező most meg itt van keleti nyitásunkat reklámozó elnökként.

Gondolom, hogy a hazai kormányközeli sajtó a mai napon nem nagyon fogja megszellőztetni a baltás elnök körüli Karlovy Varys történeteket.

Az EBESZ sajtószabadságért felelős biztosát sem fogják idézni, aki szerint Azerbajdzsánban "a független sajtónak, a nem állami médiatársaságoknak gyakorlatilag minden képviselője üldöztetésnek van kitéve különböző, gyakran megalapozatlan vádak alapján". No komment!

 

Valamit valamiért. Jó lenne tudni, mit adnak cserébe az azeriek a baltás rémtettet elkövető kiadatásáért. Találgatni lehet, meg különféle összeesküvés elméleteket felállítani. Persze egy volt KGB-s tábornok elnökkel való kapcsolat egyeseknek akár kifizetődő is lehet.

Amit adnak a Baku-Budapest légijárat újraindítása mellett, még azeri ösztöndíjasok százait is itteni egyetemekre, és persze turisztikai egyezmény megkötését, a többit meg szerintem minősített adatként, vagy nyolcvan évig úgysem fogjuk megtudni.

 

A lényeg, hogy a baltás elnök itt van!

A zsák megtalálja foltját. Már csak Berlusconi kellene ide. De Silviót nem merik meghívni, pedig szívesen jönne Hévízre, pancsikálni egy picit.

Más úgy se jönne, tisztességes állam és kormányfő messze elkerüli a világhírűvé vált jobboldali populisták hazai kormányának még a környékét is!

Automata gombnyomogató kormánypárti képviselők észrevehetnék már, hogy elbaltáztak itt már mindent!

 


További hírek

  Gyömrő a térség éllovasává vált
2020. 02. 19. 17:02 gyomroi-hirhatar.hu
  Húsz évre is rács mögé kerülhetnek a műtrágyás áfa-csalók
2020. 02. 19. 15:19 pecsi-hirhatar.hu
  Útmutató a spotlámpa izzó cseréjéhez
2020. 02. 19. 10:09 gyomroi-hirhatar.hu
  Kényelmi cipők - minden korosztálynak!
2020. 02. 19. 09:56 kecskemeti-hirhatar.hu
  Milyen az igazi gerinckímélő iskolatáska?
2020. 02. 19. 09:52 11keruleti-hirhatar.hu
  Egy igazán különleges táska
2020. 02. 19. 09:47 dunakeszi-hirhatar.hu
  A konyhapult biztonságos és esztétikus megvilágítása
2020. 02. 19. 09:45 dunakeszi-hirhatar.hu
  Középpontban a Duna szigetei
2020. 02. 18. 22:21 pecsi-hirhatar.hu
  Bódi Sylvi rasszista ironizálással nyalt be az Orbán-kormánynak – Mikronéziából
2020. 02. 18. 19:28 hirhatar.hu
  Tíz évre titkosították a pedofilbotrányba keveredett magyar diplomata ügyét
2020. 02. 18. 19:28 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport