HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Mráz kitör minket a frász

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.04.02.
 Vasárnap
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.
   EUR árfolyam
   380,99 Ft
   CHF árfolyam
   381,85 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 09. 17. 10:19     


Adorján György

Mráz kitör minket a frász
Ha belegondolunk abba, hogy mi lesz a vége ennek az ámokfutásnak, amit agyba-főbe dicsért kormányfője és annak csapata, csápolóival együtt folytat ebben az országban!

Attól is, hogy Orbán Európa megmentője, hozzá igazodik az összes európai vezető. A Nézőpont Intézetből, no pláne, ha még ráadásul média lakájként is hajbókol a mostani kormány vezetése előtt az igazgató, akkor érthető ez az ajnározás! Nézzük csak meg közelebbről mi is a helyzet.

 

Magyar Narancsot és a szerb Blicket lobogtatja kezében a rezsigladiátor és úgy szavalja, hogy a baloldal már megint előre kitervelt támadást intézett Magyarország ellen.

Tudta, hogy a baloldal ekkora illetékességgel és hatáskörrel rendelkezik?

Még az osztrák kancellárt is befolyásolhatja, aki a minap azt mondta, hogy Orbán "tudatosan az elrettentés politikáját alkalmazza”.

A svájci, a svéd és a brüsszeli kritikák, mind a baloldali aknamunka következményei ezek szerint.

És ugye az illiberális jobboldali populisták szerint természetesen Magyarországnak szólnak mindezek és nem Orbánnak, meg sleppjének, önnel együtt, akik immár kívül belül bekerítették Magyarországot.  

 

Most aztán a Röszke-Horgos térségben tegnap lezajlottak a köztévé csatornáján jól látható és hallható módon izgatják a jobboldali populistákat. Minden helyszíni riporternek kivétel nélkül felteszi a kérdést, hogy pozitív, vagy negatív hatása lesz-e a tudósítók helyszíni közvetítéseinek.

A bajorok kivételével negatív, mondom én, a kormány közeli vélemények amúgy is közismertek. Megvédtük magyar honfitársainkat és Európát. De az osztrák önkéntes a helyszínen, naná, hogy másképpen látta. „Fucking bastards!” – foglalta össze a véleményét az egészről, a könnygáztól csípős szemekkel, a képeken az látszik, hogy nem csak rá, de könnygázt fújtak a gyerekekre is.

 

Hogy a szerb sajtó háborús helyzetről beszél, az ő szempontjukból érthető. Hogy külügyminiszterünk szerint médiakampány folyik Magyarország ellen, az ő üléspontját tekintve ugyancsak érthető ez az álláspont, legfeljebb annyi módosításra szorul, hogy helyesen nem Magyarország ellen, hanem a kormány ellen, melynek ő is tagja.

Miként tagja Balog Zoltán miniszter is, aki a német köztévében azt mondta, hogy a magyar most is ugyanaz a nép, amely 25 éve befogadta a keletnémet menekülteket, a délszláv háború idején pedig elsőként segítette a széteső Jugoszláviából menekülteket.

Csak azt felejtette el hozzátenni, hogy a kormány persze, az egészen más. Az a kormány, amely a német belügyminiszter és a luxemburgi külügyminiszter bírálatait is kivívta a migráns ügyben elkövetett sajátos gyakorlata és módszerei miatt. De bírálnak idehaza a jogvégzettek is.  A levél aláírói erre kérik kollégáikat. 

 

Mráz, minket kitör a frász, ha látjuk a kormány és a neki idehaza csápolók erőfeszítéseit bizonyítványuk magyarázására. És a bajor jobboldali tapsikálókat kivéve halljuk, látjuk és olvassuk a mérvadó nemzetközi kritikákat, melyek egybevágnak a hazai demokratikus ellenzék által oly sokszor hangoztatott véleményekkel. No persze a baloldal akna munkája az egész, még az is, hogy Orbán próbálja eltéríteni gyűlöletpolitikájával Európát a helyes útról,– írja szerkesztőségi állásfoglalásában a Washington Post.

Baloldali összeesküvés lenne mindaz, amiről ez a baloldalinak éppen nem nevezhető újság ír, hogy a felcsúti meg akarja védeni hazáját és Európát a kereszténység, a szokások, a kultúrák és a szabadság elleni muszlim támadásoktól.

 

Megy a látványtervező, öndicsérő beetetés rendesen. Kirakott egy videót a rendőrség azzal a szöveggel, “a magyar-szerb államhatár szerb oldalán 2015. szeptember 16-án feltorlódott, agresszívvé vált tömeg támadását követően családok veszítették el egymást egy rövid időre a Röszke II. közúti határátkelőhelyen.”(444.hu) Aztán az egész családot visszaküldték Szerbiába. A nagy magyar családegyesítés így megtörtént. A humanitárius jó szándékot világgá kürtölő cselekedet mögött nincs más, mint a gyerekeket babusgató barátságos rendőrök főnöke megkérte a helyszínen lévő szerb szociális minisztert arra, gondoskodjon arról, hogy a család visszajuthasson hozzátartozóihoz. Irány hát Szerbia! No komment!

 

Mráz! Kitör minket a frász, ha belegondolunk abba, hogy mi lesz a vége ennek az ámokfutásnak, amit agyba-főbe dicsért kormányfője és annak csapata, csápolóival együtt folytat ebben az országban! És még van képük hozzá, hogy hirdessék, mindezt a haza és a magyarok, no meg Európa védelmében teszik!

Jó lesz vigyázni, mert beláthatatlan következményei lehetnek mindennek, ahogy szeretett vezére is mondta, bármi megtörténhet!


További hírek

  Egyetlen apró fehérje, ezernyi óriási lehetőség
2023. 04. 02. 02:50 pecsi-hirhatar.hu
  Kezdetét veszi a Nemzetközi Színházi Olimpia
2023. 04. 01. 20:35 pecsi-hirhatar.hu
  Milyen tartalomkezelő rendszerek lehetnek a segítségünkre a webfejlesztésben?
2023. 04. 01. 11:03 hirhatar.hu
  Áprilistól újra jár a fogaskerekű
2023. 03. 31. 10:04 hirhatar.hu
  Nemzeti Emlék-őr-díjat kapott Rákay Philip és felesége
2023. 03. 31. 09:57 hirhatar.hu
  Civilekkel szövetkezne Donáth Anna most életre hívott egyesülete
2023. 03. 31. 09:52 hirhatar.hu
  Ezért alkalmazz te is LED szalag profilokat!
2023. 03. 30. 22:26 hirhatar.hu
  Terítéken a bárányhús
2023. 03. 30. 02:54 pecsi-hirhatar.hu
  Miben előnyös egy népszerű okostelefon-széria?
2023. 03. 29. 09:54 hirhatar.hu
  Miért jó döntés, ha van kamera vagy kamerás ajtócsengő a bejáratnál?
2023. 03. 29. 09:41 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport