HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Mráz kitör minket a frász

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2018.01.23.
 Kedd
Ma Zelma napja van.
Holnap Timót napja lesz.
   EUR árfolyam
   309,91 Ft
   CHF árfolyam
   263,00 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 09. 17. 10:19     


Adorján György

Mráz kitör minket a frász
Ha belegondolunk abba, hogy mi lesz a vége ennek az ámokfutásnak, amit agyba-főbe dicsért kormányfője és annak csapata, csápolóival együtt folytat ebben az országban!

Attól is, hogy Orbán Európa megmentője, hozzá igazodik az összes európai vezető. A Nézőpont Intézetből, no pláne, ha még ráadásul média lakájként is hajbókol a mostani kormány vezetése előtt az igazgató, akkor érthető ez az ajnározás! Nézzük csak meg közelebbről mi is a helyzet.

 

Magyar Narancsot és a szerb Blicket lobogtatja kezében a rezsigladiátor és úgy szavalja, hogy a baloldal már megint előre kitervelt támadást intézett Magyarország ellen.

Tudta, hogy a baloldal ekkora illetékességgel és hatáskörrel rendelkezik?

Még az osztrák kancellárt is befolyásolhatja, aki a minap azt mondta, hogy Orbán "tudatosan az elrettentés politikáját alkalmazza”.

A svájci, a svéd és a brüsszeli kritikák, mind a baloldali aknamunka következményei ezek szerint.

És ugye az illiberális jobboldali populisták szerint természetesen Magyarországnak szólnak mindezek és nem Orbánnak, meg sleppjének, önnel együtt, akik immár kívül belül bekerítették Magyarországot.  

 

Most aztán a Röszke-Horgos térségben tegnap lezajlottak a köztévé csatornáján jól látható és hallható módon izgatják a jobboldali populistákat. Minden helyszíni riporternek kivétel nélkül felteszi a kérdést, hogy pozitív, vagy negatív hatása lesz-e a tudósítók helyszíni közvetítéseinek.

A bajorok kivételével negatív, mondom én, a kormány közeli vélemények amúgy is közismertek. Megvédtük magyar honfitársainkat és Európát. De az osztrák önkéntes a helyszínen, naná, hogy másképpen látta. „Fucking bastards!” – foglalta össze a véleményét az egészről, a könnygáztól csípős szemekkel, a képeken az látszik, hogy nem csak rá, de könnygázt fújtak a gyerekekre is.

 

Hogy a szerb sajtó háborús helyzetről beszél, az ő szempontjukból érthető. Hogy külügyminiszterünk szerint médiakampány folyik Magyarország ellen, az ő üléspontját tekintve ugyancsak érthető ez az álláspont, legfeljebb annyi módosításra szorul, hogy helyesen nem Magyarország ellen, hanem a kormány ellen, melynek ő is tagja.

Miként tagja Balog Zoltán miniszter is, aki a német köztévében azt mondta, hogy a magyar most is ugyanaz a nép, amely 25 éve befogadta a keletnémet menekülteket, a délszláv háború idején pedig elsőként segítette a széteső Jugoszláviából menekülteket.

Csak azt felejtette el hozzátenni, hogy a kormány persze, az egészen más. Az a kormány, amely a német belügyminiszter és a luxemburgi külügyminiszter bírálatait is kivívta a migráns ügyben elkövetett sajátos gyakorlata és módszerei miatt. De bírálnak idehaza a jogvégzettek is.  A levél aláírói erre kérik kollégáikat. 

 

Mráz, minket kitör a frász, ha látjuk a kormány és a neki idehaza csápolók erőfeszítéseit bizonyítványuk magyarázására. És a bajor jobboldali tapsikálókat kivéve halljuk, látjuk és olvassuk a mérvadó nemzetközi kritikákat, melyek egybevágnak a hazai demokratikus ellenzék által oly sokszor hangoztatott véleményekkel. No persze a baloldal akna munkája az egész, még az is, hogy Orbán próbálja eltéríteni gyűlöletpolitikájával Európát a helyes útról,– írja szerkesztőségi állásfoglalásában a Washington Post.

Baloldali összeesküvés lenne mindaz, amiről ez a baloldalinak éppen nem nevezhető újság ír, hogy a felcsúti meg akarja védeni hazáját és Európát a kereszténység, a szokások, a kultúrák és a szabadság elleni muszlim támadásoktól.

 

Megy a látványtervező, öndicsérő beetetés rendesen. Kirakott egy videót a rendőrség azzal a szöveggel, “a magyar-szerb államhatár szerb oldalán 2015. szeptember 16-án feltorlódott, agresszívvé vált tömeg támadását követően családok veszítették el egymást egy rövid időre a Röszke II. közúti határátkelőhelyen.”(444.hu) Aztán az egész családot visszaküldték Szerbiába. A nagy magyar családegyesítés így megtörtént. A humanitárius jó szándékot világgá kürtölő cselekedet mögött nincs más, mint a gyerekeket babusgató barátságos rendőrök főnöke megkérte a helyszínen lévő szerb szociális minisztert arra, gondoskodjon arról, hogy a család visszajuthasson hozzátartozóihoz. Irány hát Szerbia! No komment!

 

Mráz! Kitör minket a frász, ha belegondolunk abba, hogy mi lesz a vége ennek az ámokfutásnak, amit agyba-főbe dicsért kormányfője és annak csapata, csápolóival együtt folytat ebben az országban! És még van képük hozzá, hogy hirdessék, mindezt a haza és a magyarok, no meg Európa védelmében teszik!

Jó lesz vigyázni, mert beláthatatlan következményei lehetnek mindennek, ahogy szeretett vezére is mondta, bármi megtörténhet!


További hírek

  Nofene: Orbán tárgyal már a tao-pénzzel megtolt röplabdáról is
2018. 01. 23. 13:04 hirhatar.hu
  Márciustól kerülnek forgalomba az új 1000 forintos bankjegyek
2018. 01. 23. 12:30 gyomroi-hirhatar.hu
  Olcsóbban tankolhatunk szerdától
2018. 01. 22. 19:28 gyomroi-hirhatar.hu
  Újabb lehetőség a nyugdíjasoknak Pécsett
2018. 01. 22. 18:10 pecsi-hirhatar.hu
  Hiába fenyegetik, az MSZP nem hagyja cserben az éhezőket: megtartják az ételosztást
2018. 01. 22. 18:00 hirhatar.hu
  Magyar voltam, - vagyok, leszek ...!
2018. 01. 22. 17:32 veresegyhazi-hirhatar.hu
  Feljelenthetik Vajnát: A TV2 betámadta Budaörs polgármesterét, aki nem hagyja magát
2018. 01. 22. 17:00 hirhatar.hu
  Lemond az MSZP elnöke – ha nem nyernek áprilisban
2018. 01. 22. 16:01 hirhatar.hu
  Ki érti ezt..?; Most épp ledarálják a másfél éve kibővített budapesti P+R parkolókat
2018. 01. 22. 15:00 hirhatar.hu
  Németh Szilárd már kormánydöntési kísérlettel vádolja Szél Bernadettet
2018. 01. 22. 14:00 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport