HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: NEM KELL A PÚDER

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.04.02.
 Vasárnap
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.
   EUR árfolyam
   380,99 Ft
   CHF árfolyam
   381,85 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 06. 25. 12:06     


Adorján György

NEM KELL A PÚDER
Nem kell a púder! Ez a kormány olyan gyenge 2010-től kezdve a mai napig, mint a harmatos libalegelő.

Nem kell a púder! Ez a kormány olyan gyenge 2010-től kezdve a mai napig, mint a harmatos libalegelő. Állításomat az alábbiakkal támasztom alá. Soha annyi nyomorgó, életét fillérekből tengető szegény és annyi milliós jövedelmekkel rendelkező újgazdag nem volt, mint most! Azon családok aránya, ahol gondot okoz a megfelelő élelem biztosítása, oly mértékben megnőtt nálunk, hogy az itthoninál rosszabb helyzet csak a törököknél van Európában.


A nagycsaládosokat úgymond segítő és támogató politikájukkal az eltelt huszonöt esztendőben soha még kormány nem alázta meg ennyire a sokgyermekeseket, mint ahogy a Fidesz-KDNP kormány teszi azt a cigány családokkal!


Soha még ilyen dilettáns, amatőrökből felállt kormánya nem volt az országnak, mint a mostani! Dánia a világ legboldogabb országa az ENSZ New York-ban bemutatott jelentése, a World Happiness Report 2013 című dokumentum adatai alapján. A világ 156 országát a lakosság boldogsága alapján értékelő jelentés rangsorában Németország a huszonhatodik, Szlovákia a negyvenhatodik, Lengyelország az ötvenegyedik, míg Magyarország a száztizedik helyen áll. Ez a kormány minden eddiginél rosszabbul teljesít! Fogtátok emberek?


Soha ilyen arrogáns, pökhendi, mások véleményére nem adó, mitugrász miniszterelnöke hazánknak nem volt! Az Ipsos-Mori felmérése is igazolja ezt, Európában az ismertségi és népszerűségi lista végén kullog, mögötte már csak a horvátok miniszterelnöke található.


Soha még ekkorát és ennyit politikai osztály nem hazudott Magyarország állapotáról, mint a Fidesz-KDNP szövetség tagjai! A Magyarország jobban teljesít vakítása mögött a helyzet az, hogy a visegrádi országok mindegyikénél gyengébbek vagyunk az egy főre jutó GDP, és az export növekedési arányában éppúgy, mint a havi nominális átlagbérek, vagy a külföldi beruházások mértéke tekintetében! Tudjátok ti ezt, rezsi rizsát habzsoló magyarok?


Soha még ilyen mély szakadék, megosztottság nem volt a társadalomban, mint most!
Soha még nem voltak ennyire hintába ültetve, palimadárnak nézve tömegek, az uralkodó kormány által, mint most! Soha még olyan nem volt, hogy a nemzeti valuta tartósan ennyire gyenge lett volna! Soha még nem hagyták el az országot olyan sokan, mint mostanában, hogy mivel megélhetésük itthon nem biztosított, ezért külföldön vállaljanak munkát!


Soha még választási rendszert nem módosított politikai erő csak azért, hogy további hatalmát is megtarthassa! Soha ennyire még nem alázták meg a pedagógusokat, mint most az életpályamodell részeként bevezetett minősítési rendszerrel! Soha ennyire nem voltunk tekintélyvesztettek a világban! Soha nem adósították el annyira hazánkat hosszú távon, energetikai függőségbe kergetve, mint ez a mostani kormány tette az oroszokkal!


Soha ennyi csókost nem juttattak elvtelenül anyagi előnyhöz, mint ahogy ezt a mostani kormány tette, föld és trafik ügyekben, végtörlesztésekben, vissza nem térítendő állami támogatásokban, egyedül induló pályázatokban! Soha még ilyen linkóci, magát nemzetinek hazudó, csak külsőségekben kirakatrendező, botcsinálta kormánya nem volt Magyarországnak, amely visszaélve megbízatásával, kényére, kedvére, minden demokratikus kontrollt megszüntetve, a népre hivatkozva, az ellen cselekedett volna!


Nem kell a púder! Az őszi önkormányzati választásokon színt kell vallania minden választópolgárnak, voksát tennie arra, hogy ne tekintsék őt palimadárnak! Hogy ne legyen részese MOL féle förtelmes történeteknek, melyek hazánk nemzetközi tekintélyét ássák alá, ennek a mostani kormánynak áldásos tevékenysége miatt! Nem kell a púder!


További hírek

  Egyetlen apró fehérje, ezernyi óriási lehetőség
2023. 04. 02. 02:50 pecsi-hirhatar.hu
  Kezdetét veszi a Nemzetközi Színházi Olimpia
2023. 04. 01. 20:35 pecsi-hirhatar.hu
  Milyen tartalomkezelő rendszerek lehetnek a segítségünkre a webfejlesztésben?
2023. 04. 01. 11:03 hirhatar.hu
  Áprilistól újra jár a fogaskerekű
2023. 03. 31. 10:04 hirhatar.hu
  Nemzeti Emlék-őr-díjat kapott Rákay Philip és felesége
2023. 03. 31. 09:57 hirhatar.hu
  Civilekkel szövetkezne Donáth Anna most életre hívott egyesülete
2023. 03. 31. 09:52 hirhatar.hu
  Ezért alkalmazz te is LED szalag profilokat!
2023. 03. 30. 22:26 hirhatar.hu
  Terítéken a bárányhús
2023. 03. 30. 02:54 pecsi-hirhatar.hu
  Miben előnyös egy népszerű okostelefon-széria?
2023. 03. 29. 09:54 hirhatar.hu
  Miért jó döntés, ha van kamera vagy kamerás ajtócsengő a bejáratnál?
2023. 03. 29. 09:41 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport