HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Nix ugri bugri Semjén Zsolt

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2021.09.24.
 Péntek
Ma Gellért napja van.
Holnap Eufrozina napja lesz.
   EUR árfolyam
   356,68 Ft
   CHF árfolyam
   328,88 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 06. 15. 12:49     


Adorján György

Nix ugri bugri Semjén Zsolt
Persze mindent csak keresztény erkölcsi alapokon.

Meleg idők járnak. Aki nem figyel eléggé, könnyen hőgutát kaphat. Vannak ilyenek, aztán meg is látszik rajtuk, meg azon legfőképpen, amiket mondanak.

 

A nemzetpolitikáért is felelős KDNP elnök, szigorúan keresztény erkölcsi alapokon állva nem átall olyan kijelentéseket tenni, hogy a baloldal felelőtlen magyarellenes politikát folytat, amikor meg akarja védeni az embereket a kontroll nélküli bevándorlók ezreitől. Ráadásul kétszeresen is, mert 2004-ben először már eljátszotta a kettős állampolgárság elleni fellépéssel ezt, most pedig az idegenekkel teszi ugyanazt. A lényeg mindkét esetben az, hogy a magyarok ellen való cselekedet mindkettő!

 

Hogy kik használják pártpolitikai célokra a kettős állampolgárság intézményét és a bevándorlási műsort, arról azért lehetne vitatkozni. Arról pedig különös hangsúllyal, hogy az európai értékeknek melyik politikai magatartás felel meg inkább ezekben a témákban. A baloldali, vagy inkább a jobboldali populáris? Hogy is mondta Semjén? „Nézzék! Politikai vitákra, politikai harcra készen álltam, és készen állok. De családi, személyes, privát életbeli, vagy akár egy húsz éves dolgozat ürügye mögé bújva politikai harcot folytatni tisztességtelen.
De elviselem, mert nekem az életcélom és a küldetésem a magyar nemzet újraegyesítésének a szolgálatára szól, évi százötvenezer magyar új állampolgár, akikért mindent elviselek
.” Nahát, a mihez tartás végett tessék szíves ezeket a szavakat mindenkinek tudomásul venni!

 

Agyas a fickó, egy percig sem vitás. Amikor ilyeneket talál mondani, hogy „Aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re.” vagy, hogy "Gondolják végig, hogy hova vezet az a folyamat, hogyha törvényesítik mondjuk az egyneműek házasságát. Mondok egy példát, hogy hol van ennek vége. Ha mondjuk Ungár Klára feleségül vehet egy nőt, akkor, hogy úgy fogalmazzak, nagytermészetű Kovács László joggal érzi magát diszkriminálva, hogy akkor a szegény felesége mellé miért nem veheti el három-négy további barátnőjét, és akkor egész háremmel mehetne Brüsszelbe."

 

Persze mindent csak keresztény erkölcsi alapokon. Semjén mondta, hogy "a Prohászka Ottokár által megtestesített szociális igazságosság tekintetében" a KDNP lényegesen baloldalibb, mint "a magát baloldalinak mondó társaság, mert azok a multik érdekeit képviselik, a bankok extraprofitjáért aggódnak". A kereszténység elleni támadásról pedig így vizionált: "Ennél elmésebb támadás sose érjen minket. Ha ez a társaság megdicsérne, lelkiismeret-vizsgálatot tartanék. Támadnak, tehát jó úton járok" – mondta  a YouTube-ra feltöltött, a KDNP-t gyalázó dalról a Mandinernek adott interjújában. Mint mondta, szerinte "nyilván egy érdekcsoport van emögött, amely a szabad vasárnap miatt indít támadást a kormány és persze a kereszténység ". ellen.

 

Nix ugri bugri kedves Semjén Zsolt. Ez a nagy hőség megárthat bárkinek. Teológiai disszertációjának megírása idején is jól befűthettek. Íme egy részlet belőle: „Méltánytalan lenne azonban a rockzenét mint rockzenét destruktívnak bélyegezni. Az okkultisztikus vonások nem okvetlenül jelentenek azonosulást, akárhányszor csak hangulatfestés. Példának okáért a Led Zeppelin, ahol ez mintegy mitológia-teremtési-kísérlet, show, business. Úgy vélem, hogy ahol ez „csak” show, oda nem kell odafesteni az ördögöt. Sajnos bőségesen van olyan, ahol festés nélkül is ott van. Szomorú példája ennek a híres-hírhedt Rolling Stones. (Bár náluk sem mindenben és minden korszakban.) Koncertjük „apokaliptikus” élményt ígér. Az énekes, Mick Jagger, „szex-fenoménként” (legalábbis rajongói szerint) próbálja felszabadítani a hisztériát. (Nem is siker nélkül.) Az egész jelenség meglehetősen riasztó, ami - a számok szö­vegét tekintve - kifejező is. Pregnánsan fejezi ki ezt a mentalitást egyik világsikert aratott számuk címe is: Sympathy for the Devil.

 

Végezetül mit is üzenhetnék Semjénnek? Ha van kutyája, akkor nézzen bele a szemébe, beszélgessen el vele és utána gondolja meg, hogy a Bibliával és Ferenc pápával szemben, milyen álláspontot képvisel, abban a kérdésben, hogy van-e az állatoknak lelke. Csak semmi nix ugri bugri, meleg idők járnak a KDNP-re is!


További hírek

  Ezzel a permetezővel a nehezen hozzáférhető helyek is kezelhetők
2021. 09. 23. 10:15 dunakeszi-hirhatar.hu
  Elektromos roller: tudnivalók a modern szerkezet kapcsán
2021. 09. 23. 10:06 pestmegyei-hirhatar.hu
  Tánctalálkozó PLUSZ
2021. 09. 23. 02:15 pecsi-hirhatar.hu
  Újabb MSZP-s politikust „győzött meg” DK, hogy jobb lesz náluk
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Elk*rta: Gubás Gabi szívesen kimaradt volna az Elk*rtukból című Gyurcsány-filmből, mégis vállalta
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Orbán apja(?) hatvanpusztai birtokáról: A gyerek nem beszél bele a szülő dolgába
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Harminc éves a Pécsi Napok
2021. 09. 21. 02:13 pecsi-hirhatar.hu
  Mi az a TDT és milyen lehetőségeket rejt a befektetéseinkhez?
2021. 09. 20. 17:15 gyomroi-hirhatar.hu
  Te tudod, mi az a financial domination?
2021. 09. 20. 17:07 dunakeszi-hirhatar.hu
  Minden korosztályt megszólítanak
2021. 09. 19. 22:04 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport