HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Nix ugri bugri Semjén Zsolt

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.25.
 Kedd
Ma Pál napja van.
Holnap Vanda napja lesz.
   EUR árfolyam
   360,52 Ft
   CHF árfolyam
   347,49 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 06. 15. 12:49     


Adorján György

Nix ugri bugri Semjén Zsolt
Persze mindent csak keresztény erkölcsi alapokon.

Meleg idők járnak. Aki nem figyel eléggé, könnyen hőgutát kaphat. Vannak ilyenek, aztán meg is látszik rajtuk, meg azon legfőképpen, amiket mondanak.

 

A nemzetpolitikáért is felelős KDNP elnök, szigorúan keresztény erkölcsi alapokon állva nem átall olyan kijelentéseket tenni, hogy a baloldal felelőtlen magyarellenes politikát folytat, amikor meg akarja védeni az embereket a kontroll nélküli bevándorlók ezreitől. Ráadásul kétszeresen is, mert 2004-ben először már eljátszotta a kettős állampolgárság elleni fellépéssel ezt, most pedig az idegenekkel teszi ugyanazt. A lényeg mindkét esetben az, hogy a magyarok ellen való cselekedet mindkettő!

 

Hogy kik használják pártpolitikai célokra a kettős állampolgárság intézményét és a bevándorlási műsort, arról azért lehetne vitatkozni. Arról pedig különös hangsúllyal, hogy az európai értékeknek melyik politikai magatartás felel meg inkább ezekben a témákban. A baloldali, vagy inkább a jobboldali populáris? Hogy is mondta Semjén? „Nézzék! Politikai vitákra, politikai harcra készen álltam, és készen állok. De családi, személyes, privát életbeli, vagy akár egy húsz éves dolgozat ürügye mögé bújva politikai harcot folytatni tisztességtelen.
De elviselem, mert nekem az életcélom és a küldetésem a magyar nemzet újraegyesítésének a szolgálatára szól, évi százötvenezer magyar új állampolgár, akikért mindent elviselek
.” Nahát, a mihez tartás végett tessék szíves ezeket a szavakat mindenkinek tudomásul venni!

 

Agyas a fickó, egy percig sem vitás. Amikor ilyeneket talál mondani, hogy „Aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re.” vagy, hogy "Gondolják végig, hogy hova vezet az a folyamat, hogyha törvényesítik mondjuk az egyneműek házasságát. Mondok egy példát, hogy hol van ennek vége. Ha mondjuk Ungár Klára feleségül vehet egy nőt, akkor, hogy úgy fogalmazzak, nagytermészetű Kovács László joggal érzi magát diszkriminálva, hogy akkor a szegény felesége mellé miért nem veheti el három-négy további barátnőjét, és akkor egész háremmel mehetne Brüsszelbe."

 

Persze mindent csak keresztény erkölcsi alapokon. Semjén mondta, hogy "a Prohászka Ottokár által megtestesített szociális igazságosság tekintetében" a KDNP lényegesen baloldalibb, mint "a magát baloldalinak mondó társaság, mert azok a multik érdekeit képviselik, a bankok extraprofitjáért aggódnak". A kereszténység elleni támadásról pedig így vizionált: "Ennél elmésebb támadás sose érjen minket. Ha ez a társaság megdicsérne, lelkiismeret-vizsgálatot tartanék. Támadnak, tehát jó úton járok" – mondta  a YouTube-ra feltöltött, a KDNP-t gyalázó dalról a Mandinernek adott interjújában. Mint mondta, szerinte "nyilván egy érdekcsoport van emögött, amely a szabad vasárnap miatt indít támadást a kormány és persze a kereszténység ". ellen.

 

Nix ugri bugri kedves Semjén Zsolt. Ez a nagy hőség megárthat bárkinek. Teológiai disszertációjának megírása idején is jól befűthettek. Íme egy részlet belőle: „Méltánytalan lenne azonban a rockzenét mint rockzenét destruktívnak bélyegezni. Az okkultisztikus vonások nem okvetlenül jelentenek azonosulást, akárhányszor csak hangulatfestés. Példának okáért a Led Zeppelin, ahol ez mintegy mitológia-teremtési-kísérlet, show, business. Úgy vélem, hogy ahol ez „csak” show, oda nem kell odafesteni az ördögöt. Sajnos bőségesen van olyan, ahol festés nélkül is ott van. Szomorú példája ennek a híres-hírhedt Rolling Stones. (Bár náluk sem mindenben és minden korszakban.) Koncertjük „apokaliptikus” élményt ígér. Az énekes, Mick Jagger, „szex-fenoménként” (legalábbis rajongói szerint) próbálja felszabadítani a hisztériát. (Nem is siker nélkül.) Az egész jelenség meglehetősen riasztó, ami - a számok szö­vegét tekintve - kifejező is. Pregnánsan fejezi ki ezt a mentalitást egyik világsikert aratott számuk címe is: Sympathy for the Devil.

 

Végezetül mit is üzenhetnék Semjénnek? Ha van kutyája, akkor nézzen bele a szemébe, beszélgessen el vele és utána gondolja meg, hogy a Bibliával és Ferenc pápával szemben, milyen álláspontot képvisel, abban a kérdésben, hogy van-e az állatoknak lelke. Csak semmi nix ugri bugri, meleg idők járnak a KDNP-re is!


További hírek

  Középpontban a fiatalok egészsége
2022. 01. 24. 20:23 pecsi-hirhatar.hu
  A macskaetetés aranyszabályai
2022. 01. 24. 11:44 bajai-hirhatar.hu
  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított nem létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport