HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Oknyomozó ficamok Célpontban

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.04.02.
 Vasárnap
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.
   EUR árfolyam
   380,99 Ft
   CHF árfolyam
   381,85 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 02. 26. 14:36     


Adorján György

Oknyomozó ficamok Célpontban
Az Orbán nyalókát tíz éven át szopogatók felálltak és kijelentették, hogy szeretett vezérük pedig nem az, aminek a gimis volt haver Simicska négy betűs szóval őt titulálta.

Fiatalság, bolondság, vagy mégsem egészen. Az Orbán nyalókát tíz éven át szopogatók felálltak és kijelentették, hogy szeretett vezérük pedig nem az, aminek a gimis volt haver Simicska négy betűs szóval titulálta. Elhagyják a hírTV-t, mert nem szeretnének mással foglalkozni csak oknyomozással. A háborúsdiban nem kívánnak részt venni.

 

Azért voltak ott súlyos bakik is, mi több ficamok, melyek a nyalókázásra való tekintettel a mai napig sem lettek helyre téve igazán. A Célpont ficamos „nagy balhék”  kibicsaklott feltárásai közül kiemelkedik az a kábítószeresnek mondott ügy, amikor az egyik tüntetésszervezőt füvezése miatt igyekeztek besárazni, egy nála talált növényi ágvégződés miatt.

A szakértő egyébként megállapította, hogy a kérdéses anyag a csekély mennyiség felső határát sem éri el, és emiatt aztán a vádemelést is el kellett halasztani. De hát a Célpont számára nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy mindenható gazdájuk elleni tüntetés szervezőjét bármi áron besározzák. Volt kitől ellesniük a karaktergyilkosság finom fogásait.

 

Most meg bejelentették távozásukat. A távozást bejelentő nem volt más, mint aki saját vizeletével is demonstrálta, hogy ők aztán nem rezelnek be, mint a ballib újságírók a tervezett drogteszteléstől, még a műsor Facebook-oldalán is szerepeltette saját vizeletét, ha még nem takarították le azt, gyors távozásukat követően. Lelkesedésük odáig terjedt, hogy különböző lapok főszerkesztőit is megkeresték az alábbi szöveggel:

Tisztelt Főszerkesztő Úr !

Felmérést készítünk a Hír Tv Célpont című műsorához.

Arra lennénk kíváncsiak, hogy az Önök szerkesztőségéből hány újságíró vállalná a drogtesztet.

Megkövetelnék - e a munkatársaktól a vizsgálatot vagy tervezik - e ennek bevezetését?

Lehet-e a szerkesztőségben kábítószert fogyasztani, van-e a munkaszerződésekben erre vonatkozó tilalom?

Mi a szerkesztőség álláspontja a marihuána legalizálásáról?

Válaszukat előre is köszönjük.

Üdvözlettel:

Losonczi Kata riporter, Hír Tv Célpont

Nagy igyekezetükben, hogy megfeleljenek szeretett vezérük elvárásainak, közben még a szezont is összekeverték a fazonnal. Nagy Emília ellenzéki aktivista alaptalan bemószerolásáról is elhíresültek tényfeltárásuk színvonalát illetően.

 

Helyreigazítást nagyon ritkán, akkor is csak „rejtve” közöltek. Egy gyöngyszemet most mégis idehoznék:

Helyreigazítás

„2009. július 10-én sugárzott adásunkban a Hévíz Gyógyfürdő és Szent András Reumakórház Non-Profit Kft-re és Hegedűs Lajos főigazgatóra vonatkozó riportunkban

* Azt a valós tényt, hogy a Reumakórház „D” osztályát 2007-ben közbeszerzési eljárás alkalmazásában felújították, hamis színben tűntettük fel, amikor olyan látszatot keltettünk, hogy egyetlen pályázatra 45 millió forint helyett 111,4 millió forintot fizettek ki. A valóságban 111,4 millió forint kifizetés nem egyetlen, hanem több beruházás együttes ellenértéke volt.
* Valótlanul állítottuk, hogy a kft egy új épület és két régi épület rekonstrukciója az általa megbízott műszaki ellenőr ellenőrzésére kötött volna újabb szerződést. A valóságban a második 6 milliós szerződés projekt-menedzselésre jött létre.
* Olyan hamis látszatot keltettünk, hogy a kft és Hévíz város sportköre között jogsértő kapcsolat állna fenn. A kft bérleti szerződés által jogosult a sportlétesítmények használatára, a bérleti díjat, a közüzemi számlákat és a továbbhasznosítás költségeit fizetik.

2009. szeptember 4-én sugárzott adásunkban a Hévíz Gyógyfürdő és Szent András Reumakórház Non-Profit Kft-re és Hegedűs Lajos főigazgatóra vonatkozóan

* Valótlanul állítottuk, hogy a gyógyfürdő adósságállománya jelenleg több mint ötmilliárd forint. A valóságban a fedett fürdő és terápiás centrum bővítését és rekonstrukcióját az Európai Unió másfél milliárd vissza nem térítendő összeggel támogatja, a hiányzó 3,5 milliárd forintra a Hévíz Gyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft banki hitelszerződést kötött, ami alapján hitelt még nem vett fel.
* Valótlanul állítottuk, hogy a gyógyfürdő vendégszáma folyamatosan csökken, miközben a kiadott VIP belépők száma nő!”

NO KOMMENT!

 

Csak mellékesen jegyzem meg azt, hogy Portik a baloldal maffiavezére, című megállapítást, mint ugyancsak „nagy balhét”, a Hír Tv Célpont című műsorában Kisberk Szabolcs több részben kívánta bizonyítani, lelkesen, de sikertelenül.

Tájékozódási pontokként szemezgettem a hatalmat feltétlenül kiszolgáló, olykor tisztességtelen eszközökkel is operáló kormányhoz közel álló Célpont ficamos húzásaiból. Ezek alapján könnyen lehet, hogy Simicska ominózus beszólása rájuk is vonatkozik, természetesen többes számban!


További hírek

  Egyetlen apró fehérje, ezernyi óriási lehetőség
2023. 04. 02. 02:50 pecsi-hirhatar.hu
  Kezdetét veszi a Nemzetközi Színházi Olimpia
2023. 04. 01. 20:35 pecsi-hirhatar.hu
  Milyen tartalomkezelő rendszerek lehetnek a segítségünkre a webfejlesztésben?
2023. 04. 01. 11:03 hirhatar.hu
  Áprilistól újra jár a fogaskerekű
2023. 03. 31. 10:04 hirhatar.hu
  Nemzeti Emlék-őr-díjat kapott Rákay Philip és felesége
2023. 03. 31. 09:57 hirhatar.hu
  Civilekkel szövetkezne Donáth Anna most életre hívott egyesülete
2023. 03. 31. 09:52 hirhatar.hu
  Ezért alkalmazz te is LED szalag profilokat!
2023. 03. 30. 22:26 hirhatar.hu
  Terítéken a bárányhús
2023. 03. 30. 02:54 pecsi-hirhatar.hu
  Miben előnyös egy népszerű okostelefon-széria?
2023. 03. 29. 09:54 hirhatar.hu
  Miért jó döntés, ha van kamera vagy kamerás ajtócsengő a bejáratnál?
2023. 03. 29. 09:41 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport