HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Orbán örömére, így is készülünk a holnapi, nagy civil tüntetésre

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.25.
 Kedd
Ma Pál napja van.
Holnap Vanda napja lesz.
   EUR árfolyam
   360,52 Ft
   CHF árfolyam
   347,49 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 01. 01. 18:19     


Adorján György

Orbán örömére, így is készülünk a holnapi, nagy civil tüntetésre
Hogy a kommentelők közül ki kicsoda, azt csak a jóisten tudja, meg a kormány azon illetékesei, akik a megosztás végett oda küldték őket!

Részletek a MostMi Új Országot Építünk oldalról, melyek egyébként a szervezők Facebook-oldalán olvashatók.  

 

„Ahogy Kasler "Nemzetgyűlése", úgy Várady ezen nagygyűlése is saját politikai szervezetének (majdani pártjának) létrehozásáról, és nem a politikai "elit" Orbán vezette diktatúrájának (Magyarország nevű, nem magyar államának) a felszámolásáról szól.

 Ezt kell tudni annak, aki részt akar venni ezen a tüntetésen.

 Ránk hivatkoznak, de Mi, akik 2012. január 2-án az Opera ELŐTT tüntettünk az érvénytelen alaptörvénnyel létrehozott diktatúra ellen, többszöri kérésünk ellenére se kaptunk felszólalási lehetőséget.

 Tehát ez a tüntetés nem a diktatúra felszámolásáról szól, csak a diktatúrán belüli újabb párt alapításáról.....

 Aki részt vesz Várady pártjának alapításában, annak sok sikert hozzá.

 

Úgy döntöttem kilépek ebből a csoportból egy-két GÁZ önjelölt messiás miatt, akik csak bomlasztanak. Erre van a legkevésbé szükség! Hát nem vagyunk már eléggé megosztva? Mint a debil focirajongók hajrá fradi fújpest! A zorbán ehhez az egyhez nagyon ért.. és akkor ennyi aggyal idejön kommentelni, szétverni azt a csöpp értelmet is ami itt összegyűlt! Hát nem csoda, hogy ez a dilettáns kormány nyerhetett áprilisban.. mégha csalással is.. és hogy még mindig itt tartunk! Így sohasem lesz itt változás!!! Marad a sötétek, unintelligensek kormánya hatalmon miattatok, mert csak széthúzni tudtok és nyavalyogni mint az óvodás hülyegyerekek!

 

Megjelent egy kérdés nekem az e-mailekben. Itt most nem találom. "kiket kell eltakarítani az országból? " Na ez nagyon egyszerű. Most elsőként az ideiglenes USA-nagykövetet. Aztán minden hazaárulót. Aki a magyar érdekkel szemben dolgozik idegeneknek. A magyarországi kommunisták mindig ezt csinálták. Más országokban a kommunista is hazafi,az adott nemzethez tartozik. De nálunk a kommunista mindig magyarellenes volt. Tehát,származástól függetlenül a hazaárulókat kell eltakarítani.

 

KOMOLY SPANJAID VANNAK, TUAREG!

A fidesz építi a nevedet? Vau. Épp lezúzunk, mi civilek, és vissza akar hozni a fassiztakonzervatív csőcselék?

Vajon mégiscsak van "átjárás" a neolib globalisták és a nemzetieskedő pojácák hatalmi stratégiai köreiben?

Vajon mégis találkozhattál Budaházyval egy kis eszmecserére? Eddig azt képzeltem, hogy ez képtelenség, de a jelek szerint van átjárás a "hátsó szobákban".

 

Mert ez a tiltakozás egy új ország építését akarja, és milyen országét emberek ?
Én egyetlen felszólalót nem ismerek, még is helyettem fog felszólalni..
Én abszolút civil vagyok, az is akarok maradni, de nekem, már most az az érzésem mint ha a szervezők nem, mintha az lenne hogy itt valami politikai alakulás lenne érdekképviselet helyett, hogy én kaparjam ki a gesztenyét valakiknek...Stadler Mari, tudod mi vagy te egy kancsal, ferde szemű, szopós szájú vén eszetlen boszorkány.

És ti lennétek az "épeszűek" pufajkás? Szdsz maradékok vagytok és hazaárulók...

 

Szűntelenül nyomjátok, erőltetitek ezt a facbookos uszítós, gyűlöletkeltő szarságot. Eddig sem vált be. Vicces, h emberek aprópénzért mire nem képesek a hazájuk ellen. Már csak az nem látja át, aki nem akarja, ezzel a módszerrel nem fog sikerülni több embert toborozni, mikor látjátok már be. Ez is bizonyítja, mennyire primitív álláspontot képviseltek, nem tudtok túlnőni önmagatokon, a primitív eszközeiteken.

 

figyelj pál magyar!!!...népnyúzó volt a te kun bélád. Kádárod, gyurcsányod te szerencsétlen....nem csak népnyúzok volta elvették a 13-havi nyugdijat és adoságspirálban hagyták az országot te szerencsétlen...miről beszélsz te zakkant balliberális bolsi??????...demokrácia van öcsisajt tüntethetsz...ordibálhatsz mint egy fábaszorúlt féreg.....zólássszabdság van seggfej!!!.....anarchiára játszotok, a buteráns szdsz maradékkal....de az viszont nem fog sikerülni,,,,,

 

DE HÁT MÉGIS KIK AZOK A CIVILEK?
Nem tudom hova tenni azt a mérhetetlen ellenszenvet és sok esetben gyűlöletet amit magukat melldöngetve civilnek nevezők a DK és Gyurcsány ellen tanúsítanak. De nem csak ellene, hanem úgy együtt az egész baloldal illetve az egész politikai ellenzék ellen.

 

Nem tudom ki hogy van vele, de ez már szerintem egy jel. Egy jel arra, hogy meg kell próbálni összefogni minden civil kezdeményezést, tüntetésszervezőket, pártokat stb. , mindenkit aki csak él és mozog és leültetni egy "demokratikus kerek asztalhoz" , hogy egyezzenek meg végre egy szükséges "minimumprogramban" az Orbán maffia utáni 1-2 évre!!! Most ha azt vesszük nem is vagyunk olyan messze egy kijárási tilalom bejelentésétől...!! :P Össze kell fogni végre ez ellen a maffiakormány ellen, úgy ahogy Churchill is összefogott Sztálinnal, majd miután Hitlert elsöpörték Ő lett a legnagyobb kritikusa, vagy épp példát lehet venni a rendszerváltást előkészítő kerek asztal tárgyalásokról, ott is félre tudták tenni a szereplők ideiglenesen a nézeteltéréseiket!!

 

Nem lehetne, hogy a 60 év feletti DK nyugdíjasklubb békénhagyná a közéletet? Jópárszor tönkrevágtátok már az unokáitok jövőjét is, miért akartok folyamatosan ugyan abba a szarba belelépni?”

 

"Miért ne tehetnénk olyan fogadalmat, hogy az előttünk álló esztendőben még az eddiginél is jobban tiszteljük egymásban az embert, a magyart?”- mondta a Fidesz köztársasági elnöke, újévi köszöntőjében.

 

NO KOMMENT

BUÉK még egyszer mindenkinek!

 

Hát ennyit a felkészülésből szemezgetve. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!


További hírek

  Milyen a tökéletes ágynemű szett?
2022. 01. 25. 15:47 14keruleti-hirhatar.hu
  A legjobb zoknik sneakerekhez
2022. 01. 25. 15:42 13keruleti-hirhatar.hu
  Középpontban a fiatalok egészsége
2022. 01. 24. 20:23 pecsi-hirhatar.hu
  A macskaetetés aranyszabályai
2022. 01. 24. 11:44 bajai-hirhatar.hu
  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított nem létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport