HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Orbán trükkje a nagy korszak küszöbén

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.02.26.
 Szerda
Ma Edina napja van.
Holnap Ákos, Bátor napja lesz.
   EUR árfolyam
   339,56 Ft
   CHF árfolyam
   320,03 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 10. 07. 08:54     


Adorján György

Orbán trükkje a nagy korszak küszöbén
Kis zsákfalu polgármesterjelöltje mondta, hogy bár függetlenként indul, de mégis fideszes támogatással, mert ha nem ezt tenné, akkor megválasztása esetén neki meg a falunak annyi.

Kis zsákfalu polgármesterjelöltje mondta, hogy bár függetlenként indul, de mégis fideszes támogatással, mert ha nem ezt tenné, akkor megválasztása esetén neki meg a falunak annyi.

Arra gondoltam, hogy vajon előítéletes vélemény, vagy megalapozott-e mindaz, amit mondott.

Ennek megválaszolására segítséget nyújtott a vasárnapi mélyinterjú, melynek során a kiválasztott közölte, hogy vagy a Fidesz, vagy senki és semmi.

Így aztán már érthető, hogy a független polgármesterjelöltek szerte a hazában miért ragaszkodnak a fideszes támogatáshoz, hiszen Orbán megmondta: „ Azt kérem az emberektől, hogy olyan vezetőket válasszanak, akik őszintén tudnak közösen dolgozni a jelenlegi kormánnyal. Ahol ilyen képviselők, polgármesterek lesznek, ott kialakul az összefogás, és az emberek érezni fogják a közös munka előnyeit.”

 

Világos beszéd! Ha beállsz az egy a tábor egy a zászló alá, akkor számíthatsz a támogatásra minden féleképpen, anyagilag elsősorban, de erkölcsileg is, természetesen. Ha meg ellen beszélsz, és még ne adj isten teszel is, akkor neked annyi, megnézheted magad, mennyire le fogsz majd gatyásodni. Pár nappal a választások előtt kell annál több a magyarnak, mint az első kézből való áldás osztás, hogy tudja majd kire szavazzon.

 

Zsarolás ez a javából. Illiberálisoknál már csak így szokás! már falból sem dolgozhatsz együtt a kormánnyal, mert észreveszik ám és akkor neked annyi. Őszintén kell, tiszta magyar nemzeti szívből, mert csak úgy lesz kifizetődő. Orbán garantálja, hogy akik rájuk szavaznak, akik az ő polgármester és képviselőjelöltjeikre adják voksukat, azok dúskálhatnak majd a földi javakban, a többiek meg, mint a templom egere.

 

Na, kérem szépen! Ha most október 12-én a választópolgárok engedik magukat zsarolni ezzel az orbáni makutyi dumával és ferdült gerinceikkel megjelenve az urnák előtt rá adják szavazatukat, a zsarolóra, akkor megérdemlik sorsukat. Feladva egyéniségüket és büszkeségüket behódolnak ennek a jókor volt jó helyen politikai ficsúrnak, aki azt hiszi magáról, hogy a történelem főutcáján gyalogol a magyarok megváltójaként. Igaz hazafi magát megzsarolni nem hagyja. Töltelék magyar csak, kit elkábít ez a fenyegetés. Történelmi tény, hogy annyi bajunk balról, jobbról, elölről és hátulról mindig abból fakadt, hogy közös érdekeinket szem elől tévesztve, a magunkét helyeztük előtérbe!

 

Ezért aztán Orbán újabb trükkjével ne engedjétek magatokat beetetni! Kezében a hatalom és ezzel visszaélve próbál fenyegetni, zsarolni bennünket. Az ellenzék becsülete nem fogyott el,  hazug állítás ez, mint ahogy az is, hogy a nyugat hanyatlik. Mindezek csak azért válhatnak szlogenné a jobboldali populisták szájából, hogy hatalmukat megtarthassák. Hogy a vasárnapi választásokon elkerüljék annak első jeleit, hogy gránitszilárdságú fundamentumaik kezdenek repedezni!

 

Olvasd figyelmesen a kapcsolt interjú szövegét! Mondd el családtagjaidnak, barátaidnak és ismerőseidnek, hogy az abban elhangzottak fenyegetést és zsarolást tartalmaznak! Magyarország miniszterelnöke teszi mindezt azokkal, akiknek bizalmából ül székében. Förtelmes, fenyegető és zsaroló kijelentéseivel csak azokat tévesztheti meg, akik elvi szilárdság híján, köpönyegforgató kaméleonként élték meg az elmúlt évtizedeket, és a mostani hatalomnak jól felfogott egyéni érdekeiknek megfelelően meghunyászkodva odaadják magukat! Tudd, hogy mit teszel október 12-én! Bemész egyenes tartással szavazni, vagy hajlott gerinccel, de nem a munkától, hanem Orbántól megtörten! Észnél legyetek magyarok!

 


További hírek

  Közelebb a vidéken élőkhöz
2020. 02. 26. 21:00 pecsi-hirhatar.hu
  Újabb kilépése a Jobbiknál – a debreceni elnök és négy társa is lelépett
2020. 02. 26. 17:59 hirhatar.hu
  Budai szerint a baloldal a bűnözők oldalán áll
2020. 02. 26. 17:59 hirhatar.hu
  Schmidt Mária támadása után az Oscar-díjas Szabó István nem veszi át az életműdíjat
2020. 02. 26. 17:59 hirhatar.hu
  Továbbra sem lesz új OTP automata Gyömrőn
2020. 02. 26. 08:01 gyomroi-hirhatar.hu
  A csepeli rendőrség 100 éve
2020. 02. 25. 22:03 21keruleti-hirhatar.hu
  Ismét a mesék birodalmába viszi nézőit a Pécsi Balett
2020. 02. 25. 21:35 pecsi-hirhatar.hu
  Az enyhe tél ellenére 141-re nőtt a fagyhalál áldozatainak a száma
2020. 02. 25. 16:05 hirhatar.hu
  Bíróság elé kerülhet pénteken Demeter Márta
2020. 02. 25. 15:56 hirhatar.hu
  Mesterházy: Nem a DK-ban kell keresni a hibát
2020. 02. 25. 15:56 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport