HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Orbánnak augusztus a november

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2018.06.19.
 Kedd
Ma Gyárfás napja van.
Holnap Rafael napja lesz.
   EUR árfolyam
   324,33 Ft
   CHF árfolyam
   281,74 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 08. 07. 17:51     


Adorján György

Orbánnak augusztus a november
Egy pozitívum azért van ebben a legfrissebb hadovában, senki sem bánná, ha most augusztusban, ezekben a napokban november lenne.

Háry János, vagy Münchausen báró ministránsok sem lehetnének a nemzeti nagyotmondás Kárpát medencei bajnoka mellett, akit egyébként úgy hívnak, hogy Orbán Viktor Mihály, a továbbiakban OVM, mert nevét még hosszan kimondani is röstellem.

 

Egy pozitívum azért van ebben a legfrissebb hadovában, senki sem bánná, ha most augusztusban, ezekben a napokban november lenne. A két hét alatt rendrakó jobboldali populizátoroktól egyébként is megszokhattuk már, az általam oly sokszor emlegetett látványtervező, kirakatba tenni, hagy szóljon című illiberális cselekedeteket. A néphülyítés magasiskoláját bemutató, a háromszáz forintos vizitdíjtól, a rezsicsökkentéseken át, a menekültekkel kapcsolatos intézkedésekig bezáróan, minden, de minden intézkedésük lényege 2010-től máig nem más, mint a látványtervezéssel megvalósított nagy nemzeti néphülyítés.

 

Kübekháza polgármestere a megmondhatója, mennyire igaz amit beszélek. Az ásotthalmi kétezer hatos, beadványos polgármester fenegyerek pedig már létével is igazolja az általam eddig mondottakat. A látványkerítés, mely azt hivatott hirdetni szerte a világban, de legfőképpen idehaza a menekülő fideszes támogatók felé, hogy kár a nemzeti radikálisokhoz átigazolni, mert lám itt a kormányoldalon van az izom, a majd mi megmutatjuk nektek, nem pedig másutt. Csak hogy a beígért kerítés, sem magasságában, sem hosszában, sem határidejében nem úgy épül, ahogyan azt bejelentették. OVM meg összekeverte a hónapokat!

 

Egyébként is van elég bajunk a kerítéssel. Londonban egy focicsapatra való deli magyart ítéltek el, akik legalább 250 magyar nőt futtattak prostituáltként a ködös Albionban.

Az itthoni, menekülteket elriasztó, fogyatékos kerítést pedig el kezdték rongálni az errefelé tartó migránsok. Emiatt aztán a beszari, nagy nemzeti melldöngető ország védők elhatározták, hogy sürgősségi tárgyalást kérve, az általuk határzárnak keresztelt, semmire sem jó a látványtervezésen kívüli kerítés rongálását nyilvánítsák bűncselekménnyé. Erős nemzet így tesz mondaná OVM, így védi nem csak saját népét, de a történelem során nem először Európát is, ha kérdezné tőle Brüsszel, hogy mi ez a baromság már megint.

 

A pasaparki fenegyerek meg kimondta a lényeget: "nem elég, hogy az illegális bevándorlók törvénytelenül lépik át az ország határát, de ráadásul még a magyar állam tulajdonában is kárt tesznek". Az egész oka nem más, mint az, hogy az éccaka lazán átvágták a szuper látványkerítést, ennyit a biztonsági határzárról. A tulajdon pedig szent és sérthetetlen, ezt a frakciófőnök tudja a legjobban. Ha még Szakonyfalvát is javasolná emellett menekülttábornak, az lenne csak az igazi nemzeti hőstett.

 

Novemberre állni kell a kerítésnek ezt az utasítást kapta OVM-től a belügyér. Ha máshoz nem is annyira, de az ilyesmi végrehajtásához ért csak igazán Pintér. Aztán megzavarodhatott rendesen, amikor ezt módosította Orbán Viktor az idei tusványosi beszédében augusztus 31-re.

Volt már, hogy magam is összekevertem a hónapokat, de ennyire azért nem. A gyorstelepítésű, „ugord át” nekifutásból másfél méter magas látványkerítés tán kész lesz a hónap végére. Na de a beígért! Mi lesz akkor azzal az icuri picuri támogatói növekedéssel, ami az országvédelmi harsona megszólalása után bekövetkezett, tiszta égés lesz, hogy OVM ismét kinyitotta a hadovaládát, csak úgy fogynak majd ismét a támogatók!

 

Kamu kormány kamu pártjának kamu kerítése épül a déli határnál, környezeti hatásvizsgálat nélkül, a beígérttől eltérően. Na de hol vannak OVM nagyotmondó ígéretei már, az egy millió munkahely, a két hét alatti rendrakás, a 10 %-os GDP növekedés, az önfentartó felsőoktatás. Maradt a merjünk nagyokat álmodni, meg az izomagyúak, akik a hírek szerint máris vérdíjat tűztek ki a menekülteket segítő pályaudvari fickó fejére. A menekült kérdést OVM igyekszik saját hasznára fordítani, ennek érdekében mindent elkövet és el is fog követni. A látványtervezés mellett hazudik is, nem csak éjjel és nappal, hanem egyfolytában megszakítás nélkül bármiben.

 

És esze ágában sincs a Betyársereg tagjain feszülő póló feliratát eltávolíttatni. A fekete pólón ez a felirat áll: „"A bevándorlók bére csak halál lehet"

Észnél legyél OVM, ha ez neked tetszik! Párbeszéd kell ide, nem pedig gyűlölet keltő kerítés! De hát pont neked, ezt hiába is magyaráznám!


További hírek

  Megérdemelt orosz győzelem
2018. 06. 19. 22:30 pecsi-hirhatar.hu
  Hibát, hibára halmoztak
2018. 06. 19. 20:10 pecsi-hirhatar.hu
  Japán focitörténelmet írt
2018. 06. 19. 20:05 pecsi-hirhatar.hu
  Mind sorra kerültök, ha nem szóltok
2018. 06. 19. 17:31 hirhatar.hu
  Budapest új díszpolgárokat köszöntött
2018. 06. 19. 17:29 hirhatar.hu
  Az MTA függetlenségéért és a CEU mellett demonstrál a Momentum
2018. 06. 19. 17:15 hirhatar.hu
  Életfogytiglant kért az ügyész a Teréz körúti robbantóra
2018. 06. 19. 15:09 hirhatar.hu
  A CÖF 800 milliót költött el tavaly – a te pénzedből
2018. 06. 19. 15:09 hirhatar.hu
  Konkrétan nem normálisak: Bevándorlási különadót vezetne be a kormány
2018. 06. 19. 15:04 hirhatar.hu
  Váratlanul Berlinbe rendelték Orbánt
2018. 06. 19. 13:36 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport