HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Párbeszédtől párbeszédig

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.27.
 Csütörtök
Ma Angelika napja van.
Holnap Károly, napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,69 Ft
   CHF árfolyam
   345,42 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 01. 04. 14:12     


PuPu

Párbeszédtől párbeszédig
Ez lenne a kívánatos menetrend, ugyanis a kókler már megint hányja kifelé az ablakon a pénzt, természetesen odafigyelve azért a speciális érdekekre is.

Ez lenne a kívánatos menetrend, ugyanis a kókler már megint hányja kifelé az ablakon a pénzt, természetesen odafigyelve azért a speciális érdekekre is.


A Nolblog híre szerint elképzelhető, hogy még a választások előtt konzultálni kíván Vezérünk az ő népével, - másfél milliárd már el is van különítve a költségvetésben erre a célra - merthogy nincsen annak párja, mint amikor a nép a két választás között elmondhatja a véleményét azoknak, akiktől sorsa függ.

Ez egyúttal egy „jó alkalom arra is, hogy megtiszteljük a nyugdíjasokat, a nőket vagy éppen a gazdákat azzal, hogy jelezzük: az ő véleményük fontos a számunkra” – fogalmazott NyitraI Zsolt a Fidesz tömegkapcsolatokért felkelős igazgatója.


Hát, nem is tudom...
Egyrészt a franc megette, ha ezt külön jelezni kell.
Másrészt meg, szerintem ők vannak megtisztelve azzal, ha valaki még szóba áll velük az elmúlt évek elképesztő történései után, de hát ők meg vannak győződve arról, hogy a népesség rajtuk kívül eső részének hiányzik a homloklebenye, ezért mindent megtehetnek ezzel a sok baromarcúval, amit csak akarnak.

Jók ezek a konzultációk, hiszen oly sikeresen lehet manipulálni velük a népet, csak jó kérdéseket kell feltenni az ügyesen kiválasztott célcsoportnak.
Most például állítólag a kismamákat fogják megkonzultálni.
Várhatóan értelmes kérdéseket feltéve, például, hogy akar-e a kedves kismama és a majdan megszülető aranyos csöppség, jövőnk záloga aranyozott cumikát nekije abba a csöpp kis szájába, hogy egyemmeg, vagy inkább tegyük ki a hóra, mínusz tizenhétben, mint azt a szocialisták és a gaz Gyurcsány szándékozik tenni velük, ha valami fatális félreértés és a tuggyukkik ármánykodása folytán megnyernék a választásokat?
A válaszokat kubatov@lista.hu címre lehet majd elküldeni, ahol feldolgozzák, majd a felszeletelt kérdőíveket Csányi teheneinek etetésére használják.
Ez a megfelelő eljárás egyébként is, így lehet egyetlen A4-es lappal megetetni egyszerre egy kismamát meg egy tehenet is, aztán már csak apróbb simítások vannak hátra, úgymint minden létező felületen hirdetni a demokratizmus eme szép példáját, meg a nyomdai munkálatok ellenértékének megfelelő hányadát magunkévá tenni…

Az eljárás a legkényesebb ízlést is kielégíti, emellett eléggé demagóg is ahhoz, hogy még a baloldali véleményformálók egy része is ájultan csodálja ellenfelei viruló demokratizmusát.
Mindemellett a remek módszer segítségével az adózók pénzéből folytathat választási propagandát a kormányon levő párt, pontosabban a miniszterelnök, hiszen más célja ezeknek a konzultációknak úgy sincs, csak a szemfényvesztés, meg a parasztvakítás.
Legjobb példa erre az Alaptörvény ügyében tartott konzultáció, melynek során a nyolcmillió megszólított polgárból egymillióan konzultáltak a kormánnyal, ők egyébként a komcsik azonnali falhozállításával is egyetértenének, ötszázezren pedig egyenesen követelik Orbán - az élő Isten - szentté avatását.

A konzultációnak nevezett porhintés során feltett kérdések irányítottak, kellemetlen vagy valós kérdések felvetésére pedig ne is számítsunk.
Pedig lenne miről beszélgetni.
Például meg lehetne kérdezni azt, hogy ha egy Székelyudvarhelyen lakó, életvitelszerűen Romániában élő magyar állampolgár szavazhat levélben, akkor egy, a skóciai Ullapoolban dolgozó és életvitelszerűen, szabályosan ott tartózkodó magyar állampolgár miért nem teheti ezt meg?
Vagy meg lehetne kérdezni azt is, hogy egyetértünk e azzal, hogy a magyar kormány földeket vásároljon Románia területén, hogy aztán abba majd határontúli testvéreink pityókát vagy bukfencet vessenek, mi meg véget vessünk a trianoni átoknak?

Esetleg lehetne érdeklődni az iránt is, hogy a kormány stadionokra, vagy az éhező gyermekek étkeztetésére költsön a rendelkezésére álló forrásokból?
Érdemes lenne arról is konzultálni, hogy ésszerű-e már megint amnesztiát adni azoknak, akik illegális pénzeszközökkel rendelkeznek, szabad-e legalizálni a fideszes holdudvar bűncselekményekkel szerzett pénzeit, vagy kíméletlenül és kegyetlenül üldözni kell a bűnt?
Értelmes lenne arról is érdeklődni, hogy felelősségre kell-e vonni azokat, akik megakadályozták a Mercedesénél nagyobb sukorói beruházást, vagy a sávolyi motorversenypálya megépítését?


Netán tán arról is lehetne vitatkozni, hogy az állami földek bérbeadása körüli botrányok felelőseit és kedvezményezettjeit felelősségre kellene-e vonni, vagy hadd fussanak, meg arról is el lehetne beszélgetni, hogy a labdarúgást kell támogatni, vagy a rendőrséget?
Az is kérdés lehet, hogy helyes-e, ha a tömegek előtt becsaptuk az egyetemek kapuit, hogy helyes-e, hogy büntetett előéletű gyilkosok ugrabugrálnak a Fidesz székházának önkéntes őreiként, és hogy mennyire ésszerű a „magyar csapat” név politikai célokból történő lenyúlása?


és érdekes kérdés lenne az is, hogy kell-e nekünk az 1944-es német megszállás tiszteletére emlékművet állítani?
Szóval, volna miről konzultálni, és remélem, hogy ezeket a kérdéseket legkésőbb a bírósági tárgyalásokon felteszik majd az érintetteknek.
Addig meg hasznosítsuk a kérdőíveket belátásunk szerint.
Van már olyan félkész kérdőív is, amelyet tekercsben árulnak, szép, narancssárga színben és Viktor képe van rajta.
Lehet vele konzultálni, a kérdést rá kell írni: Tudod Viktor, milyen itt az élet?

:O)))

 


További hírek

  A szenteltvíztartó és az álszent keresztények
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Közel 40 milliárdot osztott az állam kommunikációra 2021 utolsó negyedévében
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Rákay Philip, a négy és félmilliárdos Petőfi
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Börtönőrre támadt - ismét leültették
2022. 01. 27. 19:56 pecsi-hirhatar.hu
  A laminált padlóhoz való alátétlemez kiválasztásának tippjei
2022. 01. 27. 12:41 dunakeszi-hirhatar.hu
  Újra választás: megint "döntött a kormány" az új középiskolákról
2022. 01. 26. 21:09 dunakeszi-hirhatar.hu
  Használjuk rendesen a szelektív szemetest!
2022. 01. 26. 21:00 14keruleti-hirhatar.hu
  Tuzson Bence indul a kormánypártok színeiben Dunakeszin
2022. 01. 26. 20:27 dunakeszi-hirhatar.hu
  Okosparkolás - kisebb forgalom, tisztább levegő
2022. 01. 26. 19:38 pecsi-hirhatar.hu
  Fájdalmas búcsú a nagy polgárjogi harcostól, Setét Jenőtől
2022. 01. 25. 18:11 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport