HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Pintér

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.23.
 Vasárnap
Ma Zelma napja van.
Holnap Timót napja lesz.
   EUR árfolyam
   357,02 Ft
   CHF árfolyam
   345,05 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 12. 22. 09:18     


Adorján György

Pintér
A Fővárosi Törvényszék, december 2-án meghozott, első fokú ítéletében kimondta, hogy Pintér Sándor szolgálati nyugdíjasokkal kapcsolatban tett állításai valótlanok voltak, és azokkal megsértette egy volt rendőr személyiségi jogait.

Európa egyik leggazdagabb belügyére, csak úgy beszélt a vakvilágba, – mint azt a hvg.hu megírta –, jól lekaraktergyilkolva azokat, akiket ott hagyott az út szélén, amikor visszaéléssel vádolta meg a korkedvezménnyel nyugdíjba ment szolgálati járadékosokat.

A médiában a hírpóráz azóta rövidre van fogva az ítélettel kapcsolatban, sőt a figyelem elterelések terén is, maga a miniszter járt élen. Kitalálta, mert egyelőre semmi konkrétumot nem mondott, hogy bizony őt is le akarták karaktergyilkolni a közelmúltban. A teljes cikket itt találja: MNO.hu.

 

A miniszter azt mondta: "külföldi szervezetek már többször próbáltak a lejáratásomra olyan, a személyemhez kötődő eseményeket kreálni, amelyek soha nem történtek meg". Vajon mire gondolt? Tán csak nem arra a netszerte fellelhető számtalan hírre, melyek közül ember legyen a talpán, aki képes kiválogatni, hogy melyik a valódi és melyik az ál. Ezért aztán nem is azokból válogatnék, azokat bárki megtalálhatja, amennyiben beüti a megfelelő nevet a  megfelelő helyre.

 

Inkább érdekelne, hogy mi lett a sorsa annak a Szabó Péter r. tábornoknak, aki a Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálatának volt a vezetője, és aki halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt eljárás alá lett vonva. Milyen üzleti kapcsolatban állt, és áll a miniszterrel és milyen alapon, ki ajánlotta akkoriban az általa vezetett szervezethez főosztályvezetőnek Tasnádi Lászlót és az mivel érdemelte ki később a minisztérium rendészeti államtitkárának székét. Makutyi duma válaszokra semmi szükség nincsen, a valódi okokra lennénk inkább kíváncsiak. Már ha férfiként ki merne állni válaszaival a miniszter.

 

Pintér Sándort meg kell hallgatni, kérdéseket kell fel tenni neki, de sokat, ezt követeli az ellenzék is! Vajon lesz-e valaki, aki egyáltalán tud, és mer tőle érdemben kérdezni? Olyanokat is például, a már fentebb említetteken kívül, hogy kik és mikor akarták megölni karakterét, hogyan és milyen körülmények között. Csak nem az amerikaiak, a bukott baloldal nyomására, vagy éppen volt munkatársai a Soros alapítvány segítségével, elkeseredésükben bosszúból, mert nem állt ki mellettük, amikor visszamenőlegesen megfosztották őket szerzett jogaiktól?

 

Vajon Habonyt miért védi ilyen nagy igyekezettel Pintér, azt hangsúlyozva, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal hatáskörébe nem tartozik személye, mert semmilyen tisztséget nem visel, és állami cégekkel sincs szerződéses viszonyban, jelentette ki az ellenzéki felvetésre, mely szerint követelik Habony nemzetbiztonsági átvilágítását. És akikkel kapcsolatban áll, az smafu? Vagy nincs olyan személy a mai államapparátusban, akinek Habonnyal való kapcsolata totális nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthetne egyben?

 

Hát ezeket kapja a fa alá Pintér karácsonyra. Egy első fokú törvényszéki, elmarasztaló ítéletet, csomagolva beismerő vallomásával, mely szerint ismeretlenek külföldről meg akarják őt karaktergyilkolni, no meg kérdések tömegét a fent írtakkal kapcsolatban. Ha már Kövér is látja a törésvonalat a Fideszen belül, akkor pont Pintér ne látná, akihez befut minden titkosszolgálati információ? Kivéve persze azt, amit csak az amerikaiak tudhatnak. Ő sejtheti, hogy mik azok. Lehet, hogy ez az egész ünnepek előtti, belügyminiszteri, lejáratósdi szöveg pont emiatt van? Bármi megtörténhet!


További hírek

  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított ne létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Mindent a kollagénről: típusok, előnyök, források
2022. 01. 21. 15:39 bajai-hirhatar.hu
  Ha a kanálból kifújja a szél a levest
2022. 01. 20. 21:31 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport