HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Politikai pedofília

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.04.02.
 Vasárnap
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.
   EUR árfolyam
   380,99 Ft
   CHF árfolyam
   381,85 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 09. 23. 22:02     


PuPu

Politikai pedofília
Hogy ebben az országban Orbán első hatalomra kerülése óta szellemi kútmérgezés folyik, az soha nem volt kétséges. A társadalom végzetes megosztottságát, magyar és magyar szembeállítását neki köszönhetjük.

De neki köszönhetjük a Horthy-rendszer sunyi rehabilitálását, beleértve egy-két nettó nyilas piedesztálra emelését is.

Neki köszönhetjük 1956 eszményeinek végleges sárbatiprását, a demokratikus államberendezkedés szétverését, a lopakodó diktatúrát.

 

Legutóbb, mikor bejelentette a Honvédség saját irányítása alá vonását, már fel se hördült a társadalom, simán lenyelte, hogy ez az univerzális zseni újabb területet kotort maga alá.

Elképesztő, hogy milyen következetlen társadalom a mienk, a mai napig nagy szemforgatások közepette sápítozik a Kádár-rendszer belső elhárításáról, miközben előkészületben van a teljes magyar lakosság arckép-nyilvántartásának felállítása, mely a mai arcfelismerő szoftverek segítségével bárki magánéletét követhetővé teszi.

A különböző adatbázisok, a bankszámláktól kezdve az egészségügyi adatokig összekapcsolhatók, mára már csak az maradt hátra, hogy a füled tövéhez chipet ültessenek be, mint Bodrinak.

Aki az adatbázisokban kotorászhat, olyan politikai és/vagy üzleti haszonra tehet szert, melyről az elmúlt korok politikusai nem is álmodhattak.

 

A legnagyobb disznóság mégiscsak az állandó ellenségkép-kreálás, a hiszterizált társadalom, a durva és kulturálatlan közélet, a jobboldali szélsőségek alig rejtett támogatása - és ezen nem okvetlenül kell a Jobbikot érteni.

Egy demokráciában sem lenne helye az olyan szervezeteknek, mint a Betyársereg, vagy a Nemzeti Őrsereg, de  a Magyar Gárda különböző mutációinak sem.

A foci-ultrák is átpolitizáltak, ők voltak a bázis, melynek segítségével a 2006-os puccskísérletet megszervezték.

Jutalmukat megkapták - Európában nálunk a legmagasabb az egy főre jutó stadionok száma, a sok botlábú focistát az állam eteti, de jut belőle határontúli véreinknek is, akiknek nem csapatot vettünk, mint hírlett, csak négymillió euróval támogattuk a Csíkszereda világhíres csapatát.

Egymilliárd kétszázmillió forinttal.

Nem a kútba szartunk, csak a kávájára...

De van itt a palettán magán-titkosszolgálat, míg a TEK csendben, de biztosan olyan szervezetté nő, melyre 1956 óta nem volt példa - az ÁVH jogosítványai sem voltak bővebbek.

Igaz, egyelőre még nem ölnek, legfeljebb leesik egy létra, váratlanul leáll a szíve a vállalkozónak, aki vonakodott eladni a jogait, vagy annak, aki útlevelekkel trükközött.

Az ellenség nem alszik, de mi még annyit sem!

Ellenség pedig bármikor bárkiből lehet, hiszen a teljes média a hatalom kezében van, amelyik meg messziről úgy tűnik, hogy  független, azokról közelnézetben azonnal kiderül, hogy megvették őket, kilóra, mint a kacsát.

A Hit Gyülekezetét konkrétan pénzért, a Klubrádióban pedig a meghatározó szereplők tojástáncot járnak, miközben megpróbálnak félig szűzen közösülni.

Szánalmas.

 

Ennél már csak a jövő a szörnyűbb.

A mai gyerekek ebben a légkörben nőnek fel, itt sajátítják el az általános emberi értékeket, a viselkedésmintát azoktól veszik, akik a Tízparancsolatnak lehet, egyetlen parancsát sem tartják be, viszont a szemüket úgy forgatják, mint a lencsibaba.

A gyerek úgy szívja magába a környezet ingereit, mint a szivacs, és miután gyerek, sok mindent kritika nélkül elfogad.

Így eshet meg, hogy az egyik neves alapítványi iskolában a diákok beleköpnek a rászorulóknak készülő pogácsa tésztájába, egy másik jóhírű iskolában pedig a színesbőrű osztálytárs nyakához kést szorítottak, mondván: takarodj innen ebből az országból, te bevándorló.

Ezek a gyerekek nem valamelyik szabolcsi zsákfalu putrijaiból kerülnek ki, hanem a módosabb középosztály fiai, akik otthon is ugyanazt a  hülyeséget hallják, mint ami a csapból is folyik ma Magyarországon.

Semmi csodálkoznivaló nincs ezen, hiszen ebben az évben milliárdokért keltette a gyűlöletet és az intoleranciát a kormány, a gyerek meg olyan, mint a felnőtt társadalom tükre: azt tükrözi vissza, amit lát...

Jellemző a mai közállapotokra, hogy egy felmérés azt vizsgálta, hogy a lakosság hány százaléka bevándorló vagy menekült, és hány százalékra taksálja számukat az ország lakossága.

Nos, a tény egytized százalék, míg a lakosság hét százalékosra kalkulálta ezt az adatot.

Nem csak nálunk, a kelet-európai országokban általában - úgy látszik a xenofóbia legyűréséhez jó, ha gyarmatbirodalma van egy országnak...

 

Féltem a jövőt, mert a tolerancia hiánya nácizmushoz vezet, és az utat éppen az olyan despotácskák kövezik ki, mint amilyen a mi Szeretett Megtermékenyítőnk, aki ilyen unortodox módon osztja meg az országgal hibás génállományát.

A gyerekeket mérgezni bűn, de ez itt senkit sem érdekel, a pedagógusok is befogják a szájukat állásféltésből kifolyólag, és bár  már évtizedek óta követik ezt a  viselkedésmintát, libacomb még nemigen jutott nekik.

Most sem fog.

Tegnap libsibolsikra és igaz magyarokra oszlott az ország - családok estek szét e törésvonal mentén -, aztán cigányokra és magyarokra szakadt a társadalom, halottak jelezték, hogy nagy a baj, holnap a gazdagok és szegények háborúja várható, valamint ezek variációi.

Olyan ez az ország, mintha kollektíve berúgott volna, az egyetlen józan őrült pedig szorgalmasan töltögeti az újabb és újabb poharakat, hadd igya magát szittyósra gyűlölettel a nép.

 

Hogy mikor józanodunk ki?

Ki tudja, de egy biztos - súlyos másnaposságnak nézünk elébe...

 

:O))) 

 


További hírek

  Egyetlen apró fehérje, ezernyi óriási lehetőség
2023. 04. 02. 02:50 pecsi-hirhatar.hu
  Kezdetét veszi a Nemzetközi Színházi Olimpia
2023. 04. 01. 20:35 pecsi-hirhatar.hu
  Milyen tartalomkezelő rendszerek lehetnek a segítségünkre a webfejlesztésben?
2023. 04. 01. 11:03 hirhatar.hu
  Áprilistól újra jár a fogaskerekű
2023. 03. 31. 10:04 hirhatar.hu
  Nemzeti Emlék-őr-díjat kapott Rákay Philip és felesége
2023. 03. 31. 09:57 hirhatar.hu
  Civilekkel szövetkezne Donáth Anna most életre hívott egyesülete
2023. 03. 31. 09:52 hirhatar.hu
  Ezért alkalmazz te is LED szalag profilokat!
2023. 03. 30. 22:26 hirhatar.hu
  Terítéken a bárányhús
2023. 03. 30. 02:54 pecsi-hirhatar.hu
  Miben előnyös egy népszerű okostelefon-széria?
2023. 03. 29. 09:54 hirhatar.hu
  Miért jó döntés, ha van kamera vagy kamerás ajtócsengő a bejáratnál?
2023. 03. 29. 09:41 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport