HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : RTL

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.25.
 Kedd
Ma Pál napja van.
Holnap Vanda napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,70 Ft
   CHF árfolyam
   347,41 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 01. 28. 16:54     


PuPu

RTL
A magyar RTL Klub adott egy-két maflást, néhány tockost, meg lenyomott pár sallert Viktornak, aki nem hiszi, nézze meg a képeit: elcsámpult a Vezér orra. A kormány egyezkedne, Lázárjankó Berlinbe szaladgál, a szállingózó hírek szerint a kormány hajlandó lenne tizedére csökkenteni a reklámadót, cserébe azt kéri, hogy a csatorna hagyjon fel kormányt népszerűsítő tevékenységével.

Ebből a műértő magyar közönség képes levonni néhány következtetést, úgymint, hogy Orbán valóban csak abból ért, ha pofánverik a hólapáttal, másrészt azt, hogy a csatornára kirótt büntetőadónak nem volt semmiféle alapja, harmadrészt meg azt, hogy nem az a megfelelő eljárás ezekkel a hiénákkal szemben, ha meghunyászkodik valaki, hanem szembe kell fordulni velük, vállalva az ezzel járó összes kockázatot.

Merthogy kockázat van, ez kétségtelen, és a bivalybürgözdi Lóbőr Kft. sem egy Bertelsmann-konszern, hogy kibírjon egy durva padlólaejtést, de mégis.
Ha nekedmegy valaki és szembefordulsz vele, lehet, hogy az adott ügyből kifolyólag megver, mint szódás a lovát, de legközelebb könnyebb ellenfelet keres, mert emlékszik arra, amikor a hasaalját fogta egy jólsikerült térdemelésedet követően, és ez az emlék nem tartozik kedvencei közé.
Az eszem azt mondja, hogy közel a kiegyezés, merthogy itt pénzről van szó, rengeteg pénzről és a Bertelsmann mégis inkább profit-teremtésre szakosodott, mint kopjatörésre.
Örök optimizmusom viszont arra biztat, hogy ne adjak ezeknek a híreszteléseknek hitelt, hiszen Magyarországon kívül mindenki tudja, hogy Nagyurunk úgy hazudik, mint a sebesült frontharcos, akire ráömlött a gulyáságyúból a forró leves.

Ma megegyezik, holnap majd talál valamiféle más eljárást, amivel gödörbe tudja lökni nemszeretem partnerét, merthogy azt se feledjük, hogy több egyéb komoly klinikai tünete mellett még bosszúálló is, nem tud sem felejteni, sem megbocsátani, emellett gyárilag inkorrekt.
Ha az RTL nem azt figyeli, hogy mit művelt eddig és mi várható tőle, akkor nagy hibát követ el, és könnyen a TV2 sorsára juthat.
Ha megszerzett - és mellesleg számára nézettséget hozó - pozícióit feladja, olyan lesz, mint a Guantanamóban víz alá nyomott igazhitű, akit egy levegővétel erejéig a felszín felé emelnek igazmondásra biztató barátai.
Ennek a komának ugyanis nem jelent semmit semmiféle szabály, szokás, megállapodás, ha kiválaszt valakit áldozatnak, akkor annak annyi, legyen bár annyira strapabíró is, mint Gyurcsány.
A magyarországi csatorna vezérigazgatója maradna, folytatná a szépen felépített nevelő-tevékenységet, de nem ő fog dönteni, és ha változik a Bertelsmann álláspontja, akkor neki is valószínűleg mennie kell.
Kár lenne, mert akárki jön helyébe, nem biztos, hogy nélkülözheti azt a tapasztalatot, melyet a jelenlegi vezérigazgató már megszerzett.

A csatorna már így is örök hálára kötelezte a magyar demokratákat, hiszen hosszú idő után Mari néni ismét nézhetett valódi híradót, amelyikből kiderült, hogy talán címert kellene váltanunk: vörös mezőben egy dagadt szarka lopja az életünk.
A "szarka" szó vége itt kicsinyítő képző...
Parttalan optimizmusommal azt várom, hogy az RTL kikérje magának, hogy a kormány belenyúljon a műsor-struktúrába, a szerkesztési elvekbe.
Hogy kikérje magának az ócska alkudozást, hogy úgy hajtsa el Lázárt, mint Juliska a libákat, ha a vetésbe mennek.
Várakozásomnak némileg ellentmond, hogy a csatorna a pénz miatt tudott hétfőről-keddre valódi híradót készíteni, így elképzelhető, hogy a pénz lesz az oka ezirányú képességei hirtelen hanyatlásának isAmi azt illeti, egy kereskedelmi csatornához valóban jobban illik egy kicsit bulvárosabb híradó, de hát ez is olyan, mint a kereskedelem: ha a seggenfütyülő gumikutyára mutatkozik igény, hát azt kell árulni, nem rózsaszín pónit.Hát, majd meglátjuk, jön Merkel asszony, tiszteletére a fiúk megmossák füleiket, tiszta alsógatyát vesznek és vihorásznak, mint szűzlány a kazalban.

Mai hír még, hogy Vezérünk magához vonta a liftek fölötti uralmat is, a liftek ellenőrzését állami tulajdonú nonprofit társaság fogja végezni, csökkentve a rezsit.
Igaz, ezzel párhuzamosan új szabályozást vezetnek be, melynek eleget tenni meglehetősen költséges lesz, ez várhatóan örömkönnyeket fog csalni a lakók szemébe, főként a tízemeletes társasházakban.
De igaza is van Nagyurunknak, az alattvaló - főleg a panelproli - nem liba, hogy csak úgy, saját elhatározásából elemelkedhessen a talajszinttől, főleg nem adó nélkül.
Ők is jól elvoltak lift nélkül anno, ne urizáljanak - lassan már mind Louis Vuitton hátizsákot akar!
Meg egyébként is, mindenben ő az illetékes, Koltai Róbert meg számolgassa kussban a nyugdíját, míg még van.

Viszont ma meghirdették az egészségügyi ellátás új szervezetét, mely érzékelhetően Molnár Lajos volt egészségügyi miniszter gondolatmenetét követi, azzal az apró változtatással, hogy ami ésszerű volt benne, amitől működött volna, azt egy erre szakosodott sebész-team kioperálta belőle, majd Angliába távozott.

Még húszat kell aludni, és jön Putyin Budapestre.

 
Ahogy a nemzetközi helyzetet elnézegetem, szinte látom, hogy a látogatás technikai előkészítéséért felelős tisztviselő megérdeklődi az orosz elnöktől: Repülőgéppel megyünk Vlagyimír Vlagyimírovics, vagy tankkal?
Na, az lesz aztán a tojástánc, amit Vityka Győzevics akkor produkálni fog...

:O)))

 


További hírek

  Középpontban a fiatalok egészsége
2022. 01. 24. 20:23 pecsi-hirhatar.hu
  A macskaetetés aranyszabályai
2022. 01. 24. 11:44 bajai-hirhatar.hu
  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított nem létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport