HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Repülőtér

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.23.
 Vasárnap
Ma Zelma napja van.
Holnap Timót napja lesz.
   EUR árfolyam
   357,02 Ft
   CHF árfolyam
   345,05 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 01. 28. 08:36     


PuPu

Repülőtér
Hát persze, - ott épül Felcsút és Bodmér között.

Hát persze, - ott épül Felcsút és Bodmér között.


Vagy nem épül, csak már emberemlékezet óta ott van, mint Bessenyei Péter gyakorló-repülőtere, aki egy Cessnával – mi mással - időnként mezőgazdasági megfigyeléseket végez az épülő-szépülő stadion felett, felderítendő, hogy nem esett-e zsizsik a műfűbe.
Esetleg a felcsúti településszerkezeti terv készítése során csak elszállt a tervező fantáziája, vagy már készül is a hangár a föld alatt a Gripen számára, mely a pénz mellé járt még az ominózus üzletkötés során, s mely ezidáig a kolbászok mögött állt vékonyan leolajozva a miniszterelnök dácsájában, a spájzban.

Folyik a találgatás, miközben a hatóságok már vadul dolgoznak a felcsúti űrkikötő engedélyezésén, végtére mi sem vagyunk rosszabbak az oroszoknál – sőt, most iratkozott be a Vezérhez Putyin tanulni.
Ha nekik lehet Bajkonúr, akkor lehet nekünk is űrkikötőnk, legfeljebb ennek Mészárosúr lesz a neve, érthető okokból, ugye, - aztán a háttér-szerződéseket majd rendbeteszik a jogászok, oszt jónapot! 

Tulajdonképpen, ha a mienk a föld és kezünkben vannak a szükséges engedélyek, valamint benne szerepel a településrendezési tervben a létesítmény, akkor már csak rajtunk múlik, hogy mit építünk oda, majd kis idő múltán mivé soroltatjuk át a kézhezszoktatott hatóságokkal.
Mire a paraszt felnéz az égre, mi már egy Dreamliner mellékhelyiségéből úgy szarunk mind a tízmilliónak a fejére, mint liba a rétre, a májusi zöld mezőkről hazafelé tartva.
A lényeg, hogy kész helyzetet kell teremteni, nem kell időt hagyni az ellenfélnek arra, hogy felocsúdjon.
Például itt ez a gáz-téma, kis offshore-beütéssel.
Az állami tulajdonú MVM Partner Energiakereskedelmi (MVMP) Zrt. egy rendelet alapján olcsó földgázt hoz be Ausztriából. 

Nagy részét azonban nem a szolgáltatóknak értékesíti, hanem minimális felárral továbbadja a MET Magyarország Zrt.-nek (korábbi nevén a Mol Energiakereskedő Kft.-nek).


Ez a cég többségében offshore hátterű: 50 százalékban kajmán-szigeteki, 10 százalékban svájci tulajdonosa van.
Három éve megy az üzlet, a három év alatt százmilliárd forintot toltak bele ismeretlen magánzsebekbe, úgy, hogy a vagyontörvény alapján a nemzeti vagyonra nem is lehetne ismeretlen hátterű cégekkel szerződést kötni, a szóban forgó földgáz pedig nemzeti vagyonnak minősül, a szóban forgó cégek pedig ismeretlen tulajdonosi hátterűek.


De tegyük félre a jogászkodást.
Ne is jusson eszünkbe más, csak az, hogy mekkora felháborodással óbégatott a fideszes papagájkommandó akkor, mikor kiderült, hogy az akkor a Nemzeti Bankot vezető Simor András céggel rendelkezik Cipruson.
Torkuk szakadtából ordítozták, hogy offshore, jóllehet nem is volt az, hiszen Ciprus az Unió tagja.
Lehet, lemaradtam valamiről, de nem emlékszem, hogy az Unió zászlajára felfestették volna a Kajmán - szigetek vagy Svájc csillagát…

Most ugyan az MSZP belengette nekik a büntetőjogi felelősségrevonás lehetőségét, de arra a pénzre már nagyjából keresztet vethetünk, tudnék sorolni hat-nyolc éven át húzódó milliárdos ügyeket, melynek végén elkobozhatták a tulajdonos pozdorja íróasztalát és vas hokedlijét.
Vannak még ma is országok, ahol az ilyesmit kötéllel honorálják, ezek az országok - új példaképeink - pedig kivétel nélkül Kelet felé esnek.
Namármost az évezredes tapasztalat, hogy nem lehet egy társadalmi rendszerből csak ezt vagy csak azt kicsippenteni, ha arra igazodunk, akkor Mészáros Lőrinc joggal aggódik, - a helyében én sem kötnék nyakkendőt mostantól fogva.

De hogy a többiek miért aggódnak ilyen intenzíven, azt a fene se tudja, hiszen nem ők állnak a gazdagok listájának nyolcvannyolcadik helyén, és – szerintem – Mészáros Lőrinc is csak Orbán Viktor disznóbőr pénztárcája.
Ennek azért ne nagyon örüljünk, mert ez a disznóbőr pénztárca a lenyúzott marhabőr árából kerül feltöltésre, ez utóbbit meg – kissé rojtosan - mi hordjuk még.
Igen, mi - te, meg én, meg a többi tízmillió marha, akik hagyjuk ezt a gátlástalan suttyót randalírozni. 

Szól a nóta, kötelezik Köteles Laci népe - ezeknek a pofáján olyan vastag a bőr, hogy a rinocérosz térden állva könyörög az éjszakai pakolásukért.
És még mindig Gyurcsányoznak, merthogy egyre idiótábbak is – nem veszik észre, hogy menet közben mártírt csináltak a volt miniszterelnökből és szinte aranykort kormányzásának időszakából.

Már Mesterházyt sem kímélik, ő meg megtáltosodott, egyre magabiztosabb, habár én nem állnék oda a helyében szizáltermesztési szaktanácsokat adni a jobboldaliaknak, beszéljék meg ezt a dolgot a saját kötélügyi szakértőjükkel, Kövér házelnökkel.
Nekünk ugyanis nem arról kell beszélnünk, amiről a Fidesz szeretné, hanem arról, hogy mi van a rovásukon, meg mit szeretnénk tenni annak érdekében, hogy soha többé ilyen megalázó, szégyenteljes helyzetbe ne kerüljön ez az ország.

Egyébként most mosolyogva figyelhetjük az új attrakciót, a pojáca most éppen egy lyukból akar hideget és meleget is fújni - egyszerre.
Egyrészt a szélsőjobbot szeretné magához édesgetni, másrészt meg a zsidók nagy barátja szerepét iparkodik előadni - mérsékelt sikerrel, merthogy állandóan kilóg a lóláb.
Építi a nyilas és neonáci zarándokhelyet, közben meg megpróbálja megvásárolni a zsidókat, melyhez az általa oly kedvelt kuszaszeműek táborából választott magának kivitelezőt.
Az csak a baj, hogy nem biztos, hogy meg tudja vásárolni az elégetett, Dunába lőtt anyák, nagyszülők, testvérek, gyermekek emlékét, merthogy annak nincs ára.

Azt mondják, a zsidók okos emberek, de ha egy zsidó buta, akkor az abban is átlagon felül teljesít.
Hát, amelyikük odaáll ezzel az alakkal alkudozni, az igencsak visszaigazolja ezt a vélekedést.
El kell ezt az embert takarítani.
Nem csak Mészáros Lőrincet kell börtönnel fenyegetni, hanem a gazdáját is.
Rászolgált…

:O)))


További hírek

  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Mindent a kollagénről: típusok, előnyök, források
2022. 01. 21. 15:39 bajai-hirhatar.hu
  Ha a kanálból kifújja a szél a levest
2022. 01. 20. 21:31 pecsi-hirhatar.hu
  Tovább görög a botrány: egy biztonsági kamera felvette, ahogy Völner Pál igazságügyi államtitkárt megvesztegették
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  A Lófejkút, a szétrombolt pihenőhely
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  Oláh Ibolya nem énekli többé a Magyarország dalt – Geszti megérti, de sajnálja
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport