HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Röviden-EBESZ, mint a hazai ellenzék legerősebb bástyája

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.04.14.
 Vasárnap
Ma Tibor napja van.
Holnap Tas, Anasztázia napja lesz.
   EUR árfolyam
   391,76 Ft
   CHF árfolyam
   402,25 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 07. 14. 11:26     


Adorján György

Röviden-EBESZ, mint a hazai ellenzék legerősebb bástyája
Naná, hogy az 57 államot magába foglaló szervezet, amely átfogó és kooperatív módon kezeli a biztonságot, mára baloldali befolyás alá kerülhetett, ha így megtámadta kormányunkat és a mögötte álló politikai erőket!

Naná, hogy az 57 államot magába foglaló szervezet, amely átfogó és kooperatív módon kezeli a biztonságot, mára baloldali befolyás alá kerülhetett, ha így megtámadta kormányunkat és a mögötte álló politikai erőket!

Több tiszteletet szabadságharcos nemzeti függetlenségünknek, mert a mostani magyar kabinet aztán nem hagyja magát, küzdeni fog minden fronton, ellenállást hirdetve. Szellemi felvértezettsége ehhez megvan, világszerte közismert. Fenekére piros pöttyel tetováltan ott van nem csak ennek a jele, hanem tréfás helyzetfelismerésének igazolása is, akár idehaza, akár nemzetközi téren.


Még mielőtt bárki kételkedne ezen írás tényszerűségében, annak igazolásául álljon itt az EBESZ jelentés eredeti változata. http://www.osce.org/odihr/elections/hungary/121098?download=true
Mert leírták ám mindazt, ami nekik nem tetszett az áprilisi országgyűlési választásokkal kapcsolatban. Hogy elfogultsággal azért senki se vádolhassa őket, siettek leszögezni, hogy a választás törvényes volt, több párt közül is választhatott a magyar. Meg is tette, mint tudjuk, ismét kétharmaddal jutalmazva a jobboldali populizátorokat! Ezért az alábbiak elsősorban ennek a kétharmadnak szólnak, meg a vérszegény ellenzéknek, melynek immunrendszerét alaposan legyengítette helytelen táplálkozásuk mellett, egészségtelen közéleti életvitelük is.
Gyengék, mint a már csak itt-ott nyomokban fellelhető harmatos libalegelő!


A Fidesz olyan előnyt kovácsolt magának a választásokra, elsősorban szövetséges pártrendszerének államszervezetté tételével, a média bekebelezésével és a kampányszabályok önkényes megváltoztatásával, amely eleven kizárta más induló pártok győzelmi esélyeit. A párt és az állam szétválasztását kutyába se vették, kormányzati hirdetésekké téve kampányhirdetéseiket. Ez a mostani összegző jelentés nem nagy újdonság a kormány számára. Az EBESZ már a választások másnapján jelezte alapvető kifogásait.  http://www.oscepa.org/publications/all-documents/election-observation/past-election-observation-statements/hungary/statements-12/2154-2014-parliamentary-hun/file


Ki figyelt oda ezekre akkor és ki figyel az EBESZ jelentésére most? Az öntelt kormány talán, vagy a minden oldalról támogatott csókosai? Tán G. Fodor Gábortól a Századvég Alapítvány stratégiai igazgatójától várhatunk majd körmönfont körmondatokkal fűszerezett védőbeszédet? Vagy ideológiai vulgáris ministránsától, Gajdics Ottótól, heves érzelmekkel fűtötten előadott, nemzeti hitvallást támogató szemdüllesztő nyilatkozatot? És az ellenzék, az összefogás langyos vizében pancsikálva, egyszer-egyszer a saját maguk által létrehozott pocsolyába jól beletalpalva tán odafigyel majd minderre, kellő energiával felhasználva azt?


Az EBESZ olyan súlyú megállapításokat tett most le az asztalra, melyek jelentős biztonsági kockázatot jelentenek nem csak Európa, de a világ számára is. Nem azért mert törvénytelenül járt volna el a kormány és a mögötte álló pártszövetség a tavaszi választásokon, hanem azért, mert tisztességtelenül! Tiszteletet pedig tisztességtelenül nem lehet kérni a mai világban, követelni meg pláne nem. Tisztességtelen kormánynak nincs tekintélye és különösen nincs, ha a mögötte lévő kormányszövetség ráadásul még azzal is kérkedik, hogy mindazt, amit az EBESZ most jelentésében megállapított, keresztényi erkölcsi alapok által vezérelve tette!


Jó lesz, ha a kormány, ha már más nem is, odafigyel arra, amit ez a jelentés tartalmaz. Mert készítőit nem a Norvég-Alap támogatja, és rájuk nem lehet uszítni sem a NAV-ot, sem a KEHI-t. Hát így lett a hazai ellenzék legerősebb bástyája mára az EBESZ!


További hírek

  Nemzetközi díjra jelölték Bacskó Tündét
2024. 04. 13. 22:04 pecsi-hirhatar.hu
  Magyar Péter, a hiányzó hős
2024. 04. 13. 08:33 hirhatar.hu
  Bodrogi Gyula 90 éves lett
2024. 04. 13. 08:33 hirhatar.hu
  A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
2024. 04. 12. 14:15 hirhatar.hu
  Április 11. a Parkinson betegek világnapja
2024. 04. 11. 22:55 pecsi-hirhatar.hu
  A falpanelek használatának 3 előnye
2024. 04. 11. 17:14 fovarosi-hirhatar.hu
  Ismerkedj meg a lakásfelújítás legfontosabb építőanyagaival!
2024. 04. 11. 17:07 pestmegyei-hirhatar.hu
  A versek veszik birtokba a várost
2024. 04. 09. 21:59 pecsi-hirhatar.hu
  Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
2024. 04. 09. 19:50 hirhatar.hu
  A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
2024. 04. 09. 19:37 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport