HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Röviden- ez nem vicc, ez MKKP

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.08.18.
 Csütörtök
Ma Ilona napja van.
Holnap Huba napja lesz.
   EUR árfolyam
   406,92 Ft
   CHF árfolyam
   420,69 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 07. 16. 10:52     


Adorján György

Röviden- ez nem vicc, ez MKKP
Csak egy K kellet még az MKP-hez, a már meglévő K és P közé.

Csak egy K kellet még az MKP-hez, a már meglévő K és P közé.

Népszerűsége töretlen, és mint tudjuk, mindennek oka van. Megcsömörlöttek már az emberek a rendszerváltás utáni pártszerveződésektől és azok vezetőitől. Az immár bejegyzett Magyar Kétfarkú Kutyapárt népszerűségének titka valahol itt keresendő. No meg abban a savanykás, de mégis édesítő humorban, mely felfogásban szemléli a körülötte lévő világot, magyar valóságunkkal együtt.


A tragikomikus magyarországi helyzetet látni és láttatni lehet paródiával is. Sőt tán egészségesebb is lenne mindannyiunk számára, ha ezentúl parodizálva reagálnánk viselt dolgainkra. Így aztán nyugodtan mondhatjuk, hogy Orbán ma Brüsszelbe megy és várhatóan fontosabb lesz számára az ottani állam és kormányfői munkavacsora, mint a hivatalos tanácskozás. Fia pedig, aki kikérte magának, hogy a média étlapján szerepeljen, magába szállhatna kissé azzal, hogy a VB döntő televíziós közvetítését milliárdnyian látták vele együtt, ahogy ott szurkol ő is apjával VIP kalodában, mint világraszóló közszereplőnek is mondott, apjához hasonló, jókor volt jó helyen személy.

 

Más. A siófoki népszerű jogász szerint a parlament nem először avatkozott bele az igazságszolgáltatás dolgaiba, ezért aztán bármilyen furcsa, de emiatt európai bírósági jogértelmezést kér a több devízahitelkárosultat is képviselő ügyvéd. Lesz itt bőven témája az MKKP-nek, ha közeledik a választás. Nem vicc ez kérem. A Kúria kimondta a frankót. Nem a bíróságnak kell döntenie a viccpártnak is nevezett szerveződés jövőjéről, hanem a választóknak. Halálosan komolyan vette a magas törvényszéki fórum az ökörködést, komoly dolgainkkal kapcsolatban.

 

". ... „A humor és szatíra mégoly erőteljes alkalmazása sem lehet kizáró ok, figyelemmel a véleménynyilvánítás szabadságának alkotmányos alapelvére".- Rögzítette a Kúria a lényeget. Miheztartás végett nem árt, ha mi is egyre többen magunkévá tesszük ezt a törvényszéki szentenciát. Így aztán a mi Viktor Mihályunk felsülése Junckerrel kapcsolatban majd alapot adhat a ma esti HírTV-s előadásokban arra, hogy az e-útdíj kialakítása és a termékdíj miatti kötelezettség szegési eljárás is csak ő miatta van. Szépen vagyunk azzal a „több tiszteletet” című kívánalommal.

Az egy dolog, hogy a facén már több mint 120 ezren kedvelik a kétfarkút, az meg egy másik, hogy senki sem sérelmezte velük kapcsolatban, hogy pártnevükből hiányzik a nemzeti jelző. Még az ötös pártkönyves mélymagyar sem, mert el van foglalva, nyakig ülve a DK szapulásával. A nők meg egyenesen rajonganak a pártért, itt aztán ők vannak kétharmadnyian. Hiába, a kétfarkú jelző vonzó még a tudatalattiban is.


Szociális temetés ide, vagy oda, lassan a nyár közepére érünk és felszabadultan  konstatálhatjuk mindannyian, hogy ettől kezdve kicsit egyszerűbben dönthetünk majd halálunkról is . Csak semmi morbiditás, ahhoz még korán van. Tudomásul kell venni, hogy végre talált az Alkotmánybíróság egy olyan kormányrendeletet, amelyet egyértelműen alaptörvény - ellenesnek nyilvánított. Nem kell kétévente megújítani az élő végrendeletét, mint ahogyan nem kell egy hónapnál frissebb pszichiáteri szakvéleménnyel sem igazolnia a józan belátó képességét annak, aki vissza akarja utasítani az egészségügyi ellátást. Meg vagyok nyugodva.


Ha ez a rendszer gyógyíthatatlan beteggé tesz, akkor egyszerűbbé válik majd lelépnem. De addig még lehet, hogy átigazolok a biztos nyerőre, az MKKP-re, hiszen nekem sem ártana kettő abból, amiből minden férfinek csak egy van. Nem lepődnék meg, ha a kétfarkúak kenterbe vágnák a többieket. Óráról órára népszerűbbek. Lehet, hogy ők viszik el majd a pálmát azzal, hogy semmit sem vesznek komolyan. Egészségmegőrző magatartás, belátom. Főleg az optimizmus, amely kíséri. Amikor rosszul mennek a dolgok, akkor is azt kell hinni, most mennek a legjobban. Két farokkal nem is csodálnám.

 

 


További hírek

  Hogyan lehet valaki tudatos a szexuális kapcsolódás során?
2022. 08. 17. 09:12 kecskemeti-hirhatar.hu
  Kisfaludy államtitkár szerint elég lesz télen 20 fokra fűteni az osztálytermeket
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  A hajdan szappanopera dalversenyen felkapaszkodott Tóth Gabi ma már a nemzet nagyasszonya címre pályázik
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Sehol sincs az infláció és a kormánymédia túlsúlya: leszbikus csók miatt bepanaszolta a Netflixet a magyar médiahatóság
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Ütős programokkal vár mindenkit Pécsett a Múzeum Utca Plusz
2022. 08. 15. 17:07 pecsi-hirhatar.hu
  Molotov koktélt dobtak a házba
2022. 08. 15. 16:59 pecsi-hirhatar.hu
  Pénzmosodának nézték Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília profitbányáját
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tuzson Bence szerint a „bacon” szó a Bakonyból ered
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tovább csökken a Fidesz támogatottsága
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Valótlanul vádolták a DK-s politikust – kíméletlen helyreigazítást kellett közölnie a 168.hu portálnak
2022. 08. 10. 17:08 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport