HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Röviden- ez nem vicc, ez MKKP

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.04.15.
 Hétfő
Ma Tas, Anasztázia napja van.
Holnap Csongor napja lesz.
   EUR árfolyam
   391,76 Ft
   CHF árfolyam
   402,25 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 07. 16. 10:52     


Adorján György

Röviden- ez nem vicc, ez MKKP
Csak egy K kellet még az MKP-hez, a már meglévő K és P közé.

Csak egy K kellet még az MKP-hez, a már meglévő K és P közé.

Népszerűsége töretlen, és mint tudjuk, mindennek oka van. Megcsömörlöttek már az emberek a rendszerváltás utáni pártszerveződésektől és azok vezetőitől. Az immár bejegyzett Magyar Kétfarkú Kutyapárt népszerűségének titka valahol itt keresendő. No meg abban a savanykás, de mégis édesítő humorban, mely felfogásban szemléli a körülötte lévő világot, magyar valóságunkkal együtt.


A tragikomikus magyarországi helyzetet látni és láttatni lehet paródiával is. Sőt tán egészségesebb is lenne mindannyiunk számára, ha ezentúl parodizálva reagálnánk viselt dolgainkra. Így aztán nyugodtan mondhatjuk, hogy Orbán ma Brüsszelbe megy és várhatóan fontosabb lesz számára az ottani állam és kormányfői munkavacsora, mint a hivatalos tanácskozás. Fia pedig, aki kikérte magának, hogy a média étlapján szerepeljen, magába szállhatna kissé azzal, hogy a VB döntő televíziós közvetítését milliárdnyian látták vele együtt, ahogy ott szurkol ő is apjával VIP kalodában, mint világraszóló közszereplőnek is mondott, apjához hasonló, jókor volt jó helyen személy.

 

Más. A siófoki népszerű jogász szerint a parlament nem először avatkozott bele az igazságszolgáltatás dolgaiba, ezért aztán bármilyen furcsa, de emiatt európai bírósági jogértelmezést kér a több devízahitelkárosultat is képviselő ügyvéd. Lesz itt bőven témája az MKKP-nek, ha közeledik a választás. Nem vicc ez kérem. A Kúria kimondta a frankót. Nem a bíróságnak kell döntenie a viccpártnak is nevezett szerveződés jövőjéről, hanem a választóknak. Halálosan komolyan vette a magas törvényszéki fórum az ökörködést, komoly dolgainkkal kapcsolatban.

 

". ... „A humor és szatíra mégoly erőteljes alkalmazása sem lehet kizáró ok, figyelemmel a véleménynyilvánítás szabadságának alkotmányos alapelvére".- Rögzítette a Kúria a lényeget. Miheztartás végett nem árt, ha mi is egyre többen magunkévá tesszük ezt a törvényszéki szentenciát. Így aztán a mi Viktor Mihályunk felsülése Junckerrel kapcsolatban majd alapot adhat a ma esti HírTV-s előadásokban arra, hogy az e-útdíj kialakítása és a termékdíj miatti kötelezettség szegési eljárás is csak ő miatta van. Szépen vagyunk azzal a „több tiszteletet” című kívánalommal.

Az egy dolog, hogy a facén már több mint 120 ezren kedvelik a kétfarkút, az meg egy másik, hogy senki sem sérelmezte velük kapcsolatban, hogy pártnevükből hiányzik a nemzeti jelző. Még az ötös pártkönyves mélymagyar sem, mert el van foglalva, nyakig ülve a DK szapulásával. A nők meg egyenesen rajonganak a pártért, itt aztán ők vannak kétharmadnyian. Hiába, a kétfarkú jelző vonzó még a tudatalattiban is.


Szociális temetés ide, vagy oda, lassan a nyár közepére érünk és felszabadultan  konstatálhatjuk mindannyian, hogy ettől kezdve kicsit egyszerűbben dönthetünk majd halálunkról is . Csak semmi morbiditás, ahhoz még korán van. Tudomásul kell venni, hogy végre talált az Alkotmánybíróság egy olyan kormányrendeletet, amelyet egyértelműen alaptörvény - ellenesnek nyilvánított. Nem kell kétévente megújítani az élő végrendeletét, mint ahogyan nem kell egy hónapnál frissebb pszichiáteri szakvéleménnyel sem igazolnia a józan belátó képességét annak, aki vissza akarja utasítani az egészségügyi ellátást. Meg vagyok nyugodva.


Ha ez a rendszer gyógyíthatatlan beteggé tesz, akkor egyszerűbbé válik majd lelépnem. De addig még lehet, hogy átigazolok a biztos nyerőre, az MKKP-re, hiszen nekem sem ártana kettő abból, amiből minden férfinek csak egy van. Nem lepődnék meg, ha a kétfarkúak kenterbe vágnák a többieket. Óráról órára népszerűbbek. Lehet, hogy ők viszik el majd a pálmát azzal, hogy semmit sem vesznek komolyan. Egészségmegőrző magatartás, belátom. Főleg az optimizmus, amely kíséri. Amikor rosszul mennek a dolgok, akkor is azt kell hinni, most mennek a legjobban. Két farokkal nem is csodálnám.

 

 


További hírek

  Nemzetközi díjra jelölték Bacskó Tündét
2024. 04. 13. 22:04 pecsi-hirhatar.hu
  Magyar Péter, a hiányzó hős
2024. 04. 13. 08:33 hirhatar.hu
  Bodrogi Gyula 90 éves lett
2024. 04. 13. 08:33 hirhatar.hu
  A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
2024. 04. 12. 14:15 hirhatar.hu
  Április 11. a Parkinson betegek világnapja
2024. 04. 11. 22:55 pecsi-hirhatar.hu
  A falpanelek használatának 3 előnye
2024. 04. 11. 17:14 fovarosi-hirhatar.hu
  Ismerkedj meg a lakásfelújítás legfontosabb építőanyagaival!
2024. 04. 11. 17:07 pestmegyei-hirhatar.hu
  A versek veszik birtokba a várost
2024. 04. 09. 21:59 pecsi-hirhatar.hu
  Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
2024. 04. 09. 19:50 hirhatar.hu
  A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
2024. 04. 09. 19:37 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport