HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Szemben a tükörrel

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.23.
 Vasárnap
Ma Zelma napja van.
Holnap Timót napja lesz.
   EUR árfolyam
   357,02 Ft
   CHF árfolyam
   345,05 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 11. 28. 11:41     


PuPu

Szemben a tükörrel
Van az országban egy olyan problémakör, mellyel nem foglalkozik jelentőségének megfelelően egyetlen politikai erő sem, a kormányok pedig egyszerűen rettegnek a témától, nem is piszkálják még messziről, bottal sem.

Az előző posztban arról próbáltam győzködni olvasóimat, hogy van az országban egy olyan problémakör, mellyel nem foglalkozik jelentőségének megfelelően egyetlen politikai erő sem, a kormányok pedig egyszerűen rettegnek a témától, nem is piszkálják még messziről, bottal sem.


Írtam előítéletekről, írtam arról, hogy a társadalom mennyire egyoldalúan kezeli ezt a problémát, néhány előítéletnek pedig mennyire nem felel meg a valóság. Arról is, hogy a valóságos gondok miből adódnak, és legfőképpen arról, hogy ez a problémakezelés – pontosabban a probléma kezelésének elmulasztása - hova fog vezetni, hacsak nem történik valami érdemleges, komoly lépés, ami időigényes és pénzbe fog kerülni, ha eredményt is el akarunk érni..


Hát, kaptam utána hideget-meleget, hozzászólásban, privát levélben egyaránt, mintha már magában az is baj lenne, hogy a témát szóba hoztam, méginkább, hogy ha már szóba hoztam, akkor nem állítottam a téma középpontjába az ároktői banda viselt dolgait, vagy a szegény Szögi Lajost agyonverő primitíveket. Szóval, nem arattam nagy közönségsikert, mégha a primitív rasszisták és neonácik hozzászólásai önmagukat is minősítik. Eléggé szánalmas állapotokat tükröz, hogy a kommentek szép csendesen zsidózásba fordultak, és itt-ott megjelent a liberálisok gyalázása is, jóllehet, hogy ha kedves szélsőjobbos kommentelőim közül egynek is meg kellene fogalmazni, hogy mi is az a liberalizmus, bajban lennének, mint a liba, amelyiknek a nyaka felett a nem éppen EU – konform háziasszony lengeti a kést.
Jöttek a sztereotip idétlenségeikkel, (Figyelem Dunyhás testvér! Ezeket nem kell kék-piros szemüveggel nézni!), személyeskedtek, megvádoltak azzal, hogy a hasamra csapva adtam meg adatokat, amikor pedig megadtam a forrást, akkor eltűntek, mint a büdösség.


Elkedvetlenedtem.


Nem is taglalnám hosszan ezt, mindössze arra szeretném felhívni ezeknek a hazafiaknak a figyelmét, hogy ők azok, akik a saját helyzetüket – és vele a mienket is - rongálják. Ha körülnéznének a világban, akkor mindenfelé azt tapasztalhatnák, hogy a fejlett társadalmakban alacsony a születésszám, míg minél fejletlenebb és szegényebb a társadalom, annál több a gyerek, így „népesedték ki” a románok a magyarokat a múlt század elejére Erdélyből, az albánok a szerbeket Koszovóból, és ki tudja mi lesz a kínai és indiai népességrobbanás végeredménye. Minél nagyobb nyomorba lökjük a cigányokat, annál több lesz a kispurdé, ami csak azért baj, mert a jövőjük érdekében nem történik semmi. Lehet, egy új népvándorlás során ide nem is a kínaiak, hanem az indiaiak jönnek, oszt akkor lehet cigányozni majd éjt nappallá téve. De ez csak az egyik fele a dolgoknak.


Ami még ennél is nagyobb probléma, az a sajátosan érdekes magyar mentalitás, amelyik egyszerűen képtelen szembenézni a valósággal, vagy ha még szembenéz is vele, akkor is addig csűri-csavarja, gyúrja, gyurmázza, ameddig nem valami számára kedvező eredmény derül ki belőle, elsősorban az, hogy mindenki más hülyegyerek, ellenben magyarember gőzmozdony. Hogy ez mire jó, azt a fene se tudja, mert azt ugyan el lehet fogadni, hogy egészséges önbizalom és reális önismeret nélkül nem lehet egy nép sikeres, de hogy egy nép ne higgyen tényeknek, adatoknak, ne tanuljon a saját történelméből egy hazug álomvilág kedvéért, az már mégiscsak beteges.


Talán a történelem során elszenvedett rengeteg kudarcunk, vereségeink, katonai sikereink hiánya alakította így a jellemünket, hogy a mai magyar valahol Pató Pál és Háry János között táborozik félúton, hogy állandóan ellenséget keres magának, akin – reményei szerint - elégtételt vehetne végre az évszázadok megaláztatásaiért, a szolgasorsért, megalkuvásaiért, árulásaiért, elhallgatott vagy elhazudott bűneiért – egész bánatos, de dicsőségesnek hazudott történelméért.


És mai helyzetéért, amelyiket szintúgy a valóságtól elrugaszkodva értékel, nem törődve a világ értékítéletével, saját valóságos produktumával, mert a világ a zsidók és cigányok érdekeit szolgálja, ezért nincs neki BMW-je, ezért nincs villája, ezért nem villás a farka, mint a fecskemadárnak.


A mai felgyorsult világban ezzel a mentalitással csak a sír felé lehet ballagni – egyénileg is, nemzetként is. Ha emellett még úgy is viselkedünk, mint egy krakéler kocsmatöltelék, akkor egyszer csak elfogy a szerencsénk, és elfogy vele az országunk is. Jobb lenne ezt elkerülni, de ehhez kicsit gondolkodni is kellene, két hőbörgés között.


Vajon alkalmasakká válunk valaha is erre?

:O)))


További hírek

  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Mindent a kollagénről: típusok, előnyök, források
2022. 01. 21. 15:39 bajai-hirhatar.hu
  Ha a kanálból kifújja a szél a levest
2022. 01. 20. 21:31 pecsi-hirhatar.hu
  Tovább görög a botrány: egy biztonsági kamera felvette, ahogy Völner Pál igazságügyi államtitkárt megvesztegették
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  A Lófejkút, a szétrombolt pihenőhely
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  Oláh Ibolya nem énekli többé a Magyarország dalt – Geszti megérti, de sajnálja
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport